Sari la conținut

Semnul de circulație “triunghiul cu cerc negru in mijloc”

Văd că avem o știre cum că au apărut niște semne noi de circulație.

Nou? Cum să fie nou, este vechi semnul, de prin 2012.

Primele indicatoare vor fi montate în teren, începând cu data de 04 aprilie 2012, pe Culoarul 4 Pan European, care asigură legătura punctelor vestice de frontieră cu portul Mării Negre. Astfel, vor fi instalate un număr de 40 de panouri care vor semnaliza 20 de puncte negre, după cum urmează: 16 pe DN 7, București-Nădlac şi 4 pe DN1, pe raza judeţului Sibiu.

sursa

Nu știu despre voi, dar pentru mine nu este nou deloc. L-am văzut de multe ori până acum pe drumurile țării și am stiut despre ce este vorba, deh, d’aia avem internet și net mobil, să ne documentăm.

Și totuși, dacă semnul are mai bine de 2 ani de când este văzut pe drumuri, cum de s-au trezit ăștia să facă știri chiar acum. Și nu zic doar de cei de la ProTV, am văzut că nu a scăpat știrea niciunei televiziuni.

Ori a fost unul care a văzut un semn nou și restul s-au luat după el?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. pushtiu 1 Oct 2014 @ 10:44

    Io nu știu de ce ne mai mirăm :). Pentru unii e chiar nou, ca de exemplu taximetristul din clip :). El chiar dacă a mai văzut semnul respectiv(sau poate chiar nu l-a mai văzut, cum poate nu vede nici alte semne), n-a fost la fel de curios ca și tine, cu toate ca poate are și net mobil în mașină, chiar și mini-televizor, dar ăla e pentru meciuri nu pentru prostii d-astea! :)

    Raspunde
  2. eugen 1 Oct 2014 @ 10:45

    Semnul l-am vazut mai ales pe la bulgari acum vreo 2-3 ani.. a aparut cam de vreun 1-2 ani si la noi, dar probabil ca abia acum s-au prins ce insemna: Pericol crescut de accidente :)

    Raspunde
  3. Marco 2 Oct 2014 @ 22:10

    De vreo doua luni au inceput sa apara si prin Bucuresti, de la bulevarde la stradute adiacente sau printre blocuri, in intersectiile cu cele mai multe accidente. Mie unul mi se par degeaba pentru ca nu am vazut participanti la trafic care sa reactioneze, momentan.

    Raspunde
  4. criserb 2 Oct 2014 @ 22:15

    @Marco – Păi cum să reacționeze, tu nu vezi că ei abia acum l-au văzut? :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)