Sari la conținut

șerb.ro

șerb.ro

Zilele trecut s-a dat drumul la înregistrarea domeniilor cu diacritice și am zis că trebuie să-mi iau șerb.ro. Este numele meu, așa că este bine să fie la mine. Probabil că o să fie foarte puțini care știu să scrie cu diacritice, dar eu sper ca în 10-20 de ani chestia asta să fie mai întâlnită.

So, de acum dacă tastați în browser șerb.ro o să ajungeți tot pe acest blog, momentan am să folosesc domeniul ca pe un simplu redirect. Ulterior am să văd eu ce fac.

Mi-am făcut și o adresă de mail, cristi (at) șerb (punct) ro, în caz că tastați cu diacritice, o puteți folosi cu încredere :)

Voi v-ați luat vreun domeniu cu diacritice? Le dați măcar o șansă?

Ti-a placut acest articol?
Categorie: yo
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Adi 5 Jun 2015 @ 10:47

    Deocamdată nu am luat nimi dar cred că ar trebui să iau pentru unele domenii care ar putea folosi și diacritice. Totuși mă gândesc că ar fi greu ca cineva să îmi facă puțină concurență cu un domeniu cu același nume doar cu diacritice, nu de alta dar vechimea cred că își spune cuvântul.

    Raspunde
  2. criserb 5 Jun 2015 @ 10:57

    @Adi – în cazul în care domeniul vechi este activ. Dacă este luat doar așa, să fie, un domeniu nou, cu diacritice poate să-l bată pe cel vechi ce nu este utilizat.

    Raspunde
  3. Andi 5 Jun 2015 @ 11:35

    Eu tocmai mi l-am luat, din aceleași considerente ca tine :)

    Raspunde
  4. Adrian 6 Jun 2015 @ 00:25

    Diacriticele nu m-au convins, eu inca astept caracterele speciale. Considerati ca p#[email protected] si m#!3.ro sunt luate, ok? :)

    Raspunde
  5. Mariana 6 Jun 2015 @ 12:00

    Domeniile cu diacritice cele mai cautate ca si cuvinte cheie au fost deja luate din prima secunda. Sau poate au fost rezervate dinainte de a se da drumul la înregistrarea acestor domenii?!

    Raspunde
  6. rivi 9 Jun 2015 @ 10:11

    mereu am citit fara diacritice :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)