Sari la conținut

Sex pe stadionul national. E voie?

1306234287Imi zboara o multime de informatii prin fata (pe twitter si facebook) referitoare la noul stadion national si la meciul dintre Romania si Franta. Se pare ca s-au impus tot felul de reguli care de care mai dubioase. Cica nu ai voie sa manaci seminte pe stadion, nu ai voie sa fumezi (ma rog, asta e o treaba intalnita si pe afara) nu ai voie sa bei apa/bere, nu ai voie sa fluturi un steag (decat daca-l gasesti pe scaunul tau, pregatit de organizatori), nu ai voie sa injuri, nu ai voie, nu ai voie… da’ sa faci sex ai voie?

Pai daca nu ai voie sa faci atatea lucruri la ce naiba sa mai mergem la meci, daca vroiam liniste si spectacol mergeam la teatru nu la fotbal.

Hai sa fim seriosi, fotbalul are publicul sau, public care se duce pe stadion pentru ca acolo se mananca seminte, acolo se fuiera, se huiduie, se injura, se scandeaza, acolo te bucuri, te enervezi, plangi si multe alte lucruri care se fac in mod special pe un stadion de fotbal.

Parerea mea…

Nu, nu vreau sa trec nici in extrema cealalta, in care sa incurajez violenta si gruparile violente de pe stadioanele noastre, dar totusi, hai sa nu interzicem asa chiar totul… fotbalul nu este tocmai sah…

Cat despre meci, Romania o sa incaseze 3 goluri si o sa dea 1. Piturca o sa-si ia treningul prea cunoscut. O sa reprezentam tara asa cum am fost obisnuiti pana acum.

Sper din tot sufletul ca stadionul sa reziste, sa nu fie si asta o constructie asa cum numa’ noi stim sa le facem.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
23 comentarii
  1. Piticu21 6 Sep 2011 @ 15:33

    seo spam!!

    Raspunde
  2. valer 6 Sep 2011 @ 16:09

    sa nu exageram..si treaba cu mancatu’ semintelor e bine ca e interzisa, pe nici un stadion de afara nu o sa vezi asa ceva…

    Raspunde
  3. criserb 6 Sep 2011 @ 16:13

    @valer – nu am exagerat cu nimic, totusi e un stadion, nu e festivalul Enescu…

    Raspunde
  4. octavian 6 Sep 2011 @ 16:47

    cum sa cada stadionul ca te sparg?

    Raspunde
  5. Iulian 6 Sep 2011 @ 18:41

    Cu semintele chiar e de inteles. Parca te saturi la un moment dat sa scuipe unu seminte pe tine…

    Legat de sex, chiar nu scrie nicaieri ca nu ai voie :D

    Raspunde
  6. mircea 7 Sep 2011 @ 00:57

    sex se poate face acum dupa meci, si chiar nu te vede nimeni, te bagi intre brazdele de iarba :D

    Raspunde
  7. Duse 7 Sep 2011 @ 02:07

    Asa ca fapt divers, pe stadionul CFR-ului sunt interzise semintele si bauturile alcoolice de ceva timp..

    Raspunde
  8. marius28 7 Sep 2011 @ 02:41

    Iti spun eu sigur de ce au atatea reglui pe stadion. Au vrut sa “sparga” pur si simplu galeria de reprezenta tara noastra: Honor et patria si din pacate au reusit.Mi se pare inadmisibil sa vad cum firma de paza de a intretinut ordinea pe stadion(cu regulile astea a fost foarte usor) confisca pur si simplu , steagurile cu tricolorul Romaniei cu care cetatenii au venit la meci. Erau la intrare gramezi de steaguri aruncate.NU E POSIBIL ASA CEVA. E cum ai veni la meci sa fi sclavul celor de la federatie. NU merita sa te duci pe un asemenea stadion.
    Partea cu semintele mi se pare un lucru foarte bun, dar pentru noi (galeriile) si pentru spectacolul din tribune e mare pacat. Mai bine m-as uita la Tv la meci, daca mai merita.
    A si mai e treaba cu gazonul. Ne-am facut de ras in intreaga Europa. Rusine! Pentru o asemenea investitie gazonul a aratat deplorabil.Am auzi ca Becali, Copos si Stan pun “mana de la mana” si cumpara gazon nou pentru meciurile din Ucl si Europa League.

    Raspunde
  9. marius28 7 Sep 2011 @ 02:43

    Oricum “Noul” Stadion National e o mare rusine. Stadionul celor de la “U” Cluj arata mult mai bine. Si acolo nu te duci la teatru…

    Raspunde
  10. nutecred 7 Sep 2011 @ 08:53

    pe mine nu au vrut sa ma lase pe stadion cu un steag tricolor pe motiv ca e prea mare (era un steag normal cumparat de la o librarie). m-am certat cu bigiesi pana m-au lasat. probabil lui mircea sandu i-a fost frica sa lase suporterii cu steaguri si bannere, altele decat cele pe care le-am gasit pe scaune. m-am simtit ca-n comunism. nici ca ma mai duc pe “stadionul lor” la meciurile “nationalei lor”.

    Raspunde
  11. Mihai 7 Sep 2011 @ 09:11

    Stadionul e facut de la zero de firme nemtesti… deci a rezistat fara probleme :)

    Raspunde
  12. altul 7 Sep 2011 @ 10:37

    Mda, problema romanilor – mancatul semintelor :D Faptul ca esti pe stadion nu-ti da dreptul sa-ti bati joc mancand seminte. Si sa nu uitam cat de cumpatat este romanul: da-i voie sa bea o bere si el va bea 9, eventual se imbata rau, porneste si un scandal, bonus si ceva vomat. Sa fim seriosi, majoritatea sunt precum maimutele, si cum nu este legal sa-i tii inchisi, impui reguli ( absurde pentru unii).

    Raspunde
  13. criserb 7 Sep 2011 @ 10:49

    @Mihai – si gazonul? :)

    Raspunde
  14. marius28 7 Sep 2011 @ 11:48

    @altul cum reguli absurde… E posibil sa nu te lase sa intri cu un tricolor. E o bucata de panza. Cand am vazut gramada de steaguri confiscate de firma de paza si aruncate nu imi venea sa cred. Asta ti se pare regula buna? Sa te duci sa stai pe scaun 2 ore sa nu poti sa faci absolut nimic. Mai bine stau la tv si ma uit. Si treaba cu semintele si bautura sunt total de acord, dar totusi e prea exagerat ce au facut ei…

    Raspunde
  15. Marius 7 Sep 2011 @ 12:04

    Este permisă introducerea numai a acelor steaguri tricolore confecţionate din pânză sau alte materiale asemănătoare, fără suportul din material plastic, metal, lemn etc. toate regulile aici http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/interzis-cu-bannere-pe-national-arena-frf-a-stabilit-un-set-de-reguli-de-acces-si-conduita-pentru-spectatori-8699037 ,mi se pare corect sa nu te lase cu steag cu suport ,am vazut chiar de curand la un meci din romania cum se bateau cu niste bete din plastic

    Raspunde
  16. octavian 7 Sep 2011 @ 12:15

    eu am intrat cu steag, dar s-a uitat la el sa nu am nimic ascuns in el, sa nu am ceva scris pe el, etc…. nu aveam bat.

    Raspunde
  17. mo 7 Sep 2011 @ 14:12

    Serb,
    se fumeaza pe National Arena! dar nu in tribuna, ci in zona in care exista mancare si sucuri la vanzare…

    Raspunde
  18. criserb 7 Sep 2011 @ 14:44

    @mo – si seminte se mananca? :)

    Raspunde
  19. Mihai 7 Sep 2011 @ 15:33

    vizavi de steaguri: Au anuntat de la inceput ca nu vor lasa se intre pe stadion cu niciun steag, banner etc. Cei care au venit cu ele fie nu au citit regulile (si trebuiau sa le stie, nunumai tv-urile cat au trambitat despre asta) sau au tratat faza romaneste (las-o ba ca merge).

    Raspunde
  20. nutecred 7 Sep 2011 @ 21:57

    @mihai
    “este permisa numai introducerea acelor steaguri tricolore confectionate din panza sau alte materiale similare fara suportul din material plasti, metal, lemn etc” – sursa – site-ul frf. Daca tu intelegi din fraza de mai sus ca nu ai voie cu steag….eu nu mai zic nimic.

    Raspunde
  21. mo 8 Sep 2011 @ 11:41

    serb,
    nu se mananca oficial! dar daca treci cu ele…nu vad cine te impiedica!

    Raspunde
  22. Dan 8 Sep 2011 @ 15:17

    Nu ai voie cu apa/bere adusa de afara. E o diferenta.
    Iar motivele nu tin de civilizarea oamenilor (de ex, beri se vindeau intr-o veselie la chioscuri). E pur si simplu vorba de bani.
    Vor sa mai scoata niste bani de pe urma fraierilor care dupa ce dau bani pe bilet, tot ce isi mai pot dori este sa stea cate o ora la coada la chioscurile de apa/bere – ca ei nu s-au gandit ca si-ar putea scoate mai multi bani prin construirea mai multor chioscuri, mai bine sa isi bata joc de cei care platesc biletul si sa nu ii lase sa intre cu nimic.
    Si asta nu se intampla numai la arena nationala. Se pare ca e o boala generala a organizatorilor din romania.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)