Sari la conținut

Si-am fost la Digiplex

Va spuneam acum doua saptamani ca urmeaza sa se deschida Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Ei bine, nu m-am putut abtine si am fost sa-l vad. Am vrut sa vad cu ochii mei daca tot ceea ce am citit despre el este adevarat. Nu pot decat sa va spun ca povestile chiar sunt adevarate.

Am fost seara, la o ora la care ma asteptam sa fie full, dar datorita celor 25 de case de bilete n-am stat mai mult de 2 minute la rand. Totul se misca repede si organizat. La casa, pe langa bilete am cumparat si popcorn-ul, nachos-ul si sucurile. Mi-a placut acest mod de servire si mai ales timpul economisit. Nu a trebuit sa stau la doua cozi, asa cum eram obisnuit pana acum.

IMGP4518

Misto nu? Oare de ce nu a fost introdus acest concept pana acum la noi, banuiesc ca nu era mare lucru, in plus pentru client totul era mai rapid, iar pentru cinematrograf costurile erau reduse…

Ella a ales un film, prost despre care nu vreau sa vorbesc acum, (I don’t know how she does it) si am intrat in sala. Nu era o sala vip, era una din salile normale daca pot sa le zic asa. Am ramas foarte placut impresionat de spatiul dintre randuri, de spatiul foarte mare ce-l aveam la picioare. Aproape ca nici nu simteam cand mai venea cate un intarziat si trecea prin fata noastra. Scaunele foarte comode, se lasau pe spate pentru o pozitie cat mai comoda. In poza de mai jos vedeti si fotoliile de piele care le puteti rezerva pentru 4.5 lei in plus. Mai mult loc si mai comode. Acum depinde de fiecare dar va garantez ca nici cele normale nu sunt de lepadat.

IMGP4510

Sincer sa va zic am vrut sa mergem la o sala VIP, sa vad si eu ce poate sa fie asa de frumos iar dupa filmul ce l-am vazut mi-am facut damblaua si am mai ales un film ce rula in una din cele doua sali VIP.

De cum am intrat am ramas impresionati. Canapele de piele la cinematograf, sa-mi fie cu iertare dar eu n-am mai vazut. Si nu doar piele, foarte foarte comode. De cate doua locuri fiecare in care sa stai cu prietena, e demential :P

grand_digiplex_vip_2

In plus aveam un ospatar in sala care ne aducea ceea ce aveam nevoie de la bar la un simplu semn. Ramaneam fara suc, nici o problema venea altul la un singur semn. Ne-am simtit bine ce sa va mai zic. Trebuie sa testati pe pielea voastra ca sa intelegeti ;)

La cate sucuri am baut am fost nevoit sa ii fac o vizita baii unde totul arata bine. Arata asa cum ar trebui sa arate orice baie civilizata.

IMGP4524

Am tinut sa va arat uscatoarele de maini pentru ca la noi astea sunt destul de rare cand vine vorba de un loc public. Special facute pentru o uscare rapida, astfel ca voi sa nu pierdeti mult timp la toaleta.

Mai este o sala pe care vreau sa o vad, e vorba de sala Ultra care are cel mai mare ecran, 22 metri dar cu alta ocazie.

Gata, va las pentru moment dar cu siguranta o sa ma mai auziti vorbind despre acest cinema’. Imi place prea mult pentru a nu ma duce pana acolo sa mai vad niste filme. Astept sa apara ceva bun ;)

Mai multe informatii daca sunteti curiosi aflat de pe siteul lor: grandcinemadigiplex.ro

[poze nwradu.ro]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Daniela 7 Oct 2011 @ 20:24

    si distractia cat a costat??

    Raspunde
  2. mOntecOre 8 Oct 2011 @ 01:01

    am fost si eu si mi-a placut destul de mult, dar sala vip arata intr-un mare fel:D

    Raspunde
  3. invizibilul 8 Oct 2011 @ 15:08

    Trebuie sa merg si eu !

    Raspunde
  4. Ama 9 Oct 2011 @ 10:13

    Pentru sala VIP platesti pretul biletului + 95 ron??

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)