Sari la conținut

Si femeile put, si inca rau…

M-am intalnit cu tot felul de nespalati, dar asta de astazi a fost noua.

Veneam de la masa, cu o colega. Am asteptat liftul alaturi de alte 4 doamne. Ne-am urcat in lift si am facut cativa metri, dupa care am ramas socat. Una (sau poate mai multe) din cele 4 gagici putea ingrozitor a transpiratie. Dar stiti cum, de parca avea un animal mort la subrat.

Nu ma asteptam ca o doamna sa puta chiar asa. Si totusi, era numai ora 13 si afara 20 de grade. Deci nu vorbim de calduri tropicale, vorbim de nespalare… de lipsa sa respect fata de cei din jur.

Partea si mai proasta este ca de acum inainte o sa le asociez pe toate 4 cu nespalarea… pentru ca nu stiu care putea.

Va sfatuiesc sa va alegeti mai bine prietenii, iar daca unul din ei pute, spuneti-i. Altfel riscati sa fiti bagati in aceiasi oala.

Daca aveti vreun coleg care pute, dati un share, poate o sa se prinda ca despre el este vorba ;) asta in cazul in care nu-i puteti spune in fata.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
17 comentarii
  1. ama 5 Jun 2013 @ 15:18

    Cristi nu e vorba doar de nespalat. Sunt persoane care au o alimentatie foarte proasta sau infectie in organism, iar eliminarea toxinelor prin transpiratie determina si mirosul greoi…

    Raspunde
  2. Denisa 5 Jun 2013 @ 15:39

    21 de colegi put. Ai 21 de shares.

    Raspunde
  3. un Prost 5 Jun 2013 @ 16:44

    Prin natura meseriei mele, ating destul de multe persoane in zona fetei si a gatului/umerilor. Pot spune ca pielea femeii mi se pare cea mai ciudata. Majoritatea, mai ales pe caldurile astea, au pielea grasa sau nu stiu cum sa ii spun, cleioasa. Bleah. Noroc ca port manusi. :))

    Raspunde
  4. Cip 5 Jun 2013 @ 20:28

    63 shares. E imputita treaba.

    Raspunde
  5. Nadia 5 Jun 2013 @ 21:13

    In ultima vreme iti alegi niste subiecte destul de sensibile. Parerea mea este ca parerile tale nu sunt cele mai pertinente. Prin natura meseriei lucrez cu oamenii, in special femeile si or fi printre oamenii aia si nespalati dar marea majoritate a celor care put cum spui tu au probleme de sanatate si mi se pare de prost gust sa faci asemenea comentarii la adresa oricarui om. Sa iti fie rusine!
    PS: nu te obosi sa imi raspunzi pentru ca nu citesc comentariile

    Raspunde
  6. roli 6 Jun 2013 @ 00:01

    scz. dar aici cred ca exagerezi putin.

    Raspunde
  7. criserb 6 Jun 2013 @ 01:16

    Mi-ar placea sa exagerez…

    Raspunde
  8. liana 6 Jun 2013 @ 11:36

    Sa stii ca depinde foarte mult si de materialul bluzei/rochiei.Cele sintetice put la cea mai mica urma de transpiratie, indiferent de cat de spalata si spreiata e persoana respectiva( ma rog, nu la toata lumea ,evident, dar sunt destui asa).
    Depinde mult de alimentatie, cine poate sa renunte la carnea de pui din comert o sa vada niste diferente foarte rapid…inclusiv olfactive!
    Altfel….eu am intalnit pe cineva care putea ingrozitor la 9 dimineata, in conditiiile in care venise cu masina de acasa iar de la 8 la 9 statuse de vorba cu ceva colegi.La 9 m-am dus la persoana asta in birou sa-mi dea o carte si mirosea ingrozitor.
    In conluzie: ideal e ca orice om sa fie constient de una alta si sa se asigure ca are un sapun si un deodorant( nu mai vorbesc de periuta ,pasta ,ata dentara) la birou daca nu si in poseta.

    Raspunde
  9. liana 6 Jun 2013 @ 11:44

    Aaa si ar mai fi ceva..Tipa de care spuneam mai sus, am tinut-o sub observatie din ziua aia, si ghici: n-a mai mirosit niciodata, dovada ca a fost un accident.

    Raspunde
  10. Simina 6 Jun 2013 @ 13:32

    Cata rautate :)) Dar iti dau dreptate si te inteleg :) Eu sunt ‘obsedata’ de igiena personala, dusul zilnic fiind sfant pentru mine. Drept urmare imi vine sa urlu cand simt orice iz de transpiratie, putoare etc, fie ca vine de la o femeie sau de la un barbat. As dona deodorante si sapunuri daca as avea fonduri suficiente :))

    Raspunde
  11. Andi 6 Jun 2013 @ 15:00

    Mi se pare foarte de prost gust sa cauti scuze pentru o astfel de situatie. :-q
    Hainele care put la prima picatura de transpiratie, nu se poarta. Nu se cumpara. Punct.
    Transpiratia, chiar si in cazul celor cu probleme medicale, rar pute, pur si simplu, in asa hal. Cea care pute intotdeauna este transpiratia de peste transpiratie. Adica transpiratia din ziua in care ai sarit peste dusul de dimineata.
    In cursul noptii, corpul transpira (de aici senzatia de deshidratare si setea de dimineata). Apoi se usuca. Daca dimineata nu ai facut dus (sau macar spalat subrat), transpiratia de ora 9 sau 10 sau 11 devine transpiratia de peste transpiratie (din timpul noptii). Si puti. Chiar si inainte de pranz. Si e trist. [-X

    Raspunde
  12. Kathy Bates 7 Jun 2013 @ 13:35

    @ Simina : tipa în cauză aflase că a ajuns la modă spălatul mai rar :D

    Raspunde
  13. lee 7 Jun 2013 @ 20:55

    citat:
    “Partea si mai proasta este ca de acum inainte o sa le asociez pe toate 4 cu nespalarea… pentru ca nu stiu care putea.”
    Nu ai luat in calcul ca si tu poti fi asociat cu 3 dintre gagici, mai pe roman este, poate una(sau mai multe) din ele se gandea ca tu puti

    Raspunde
  14. Yda 10 Jun 2013 @ 21:21

    Pai uite aici gresesti ,unii chiar nu se spala si put a hoi+ mancare ! “Combinatia perfecta” ! Dar cu femeile alea e alta problema si eu sunt in aceisai situatie fac dush dimineata , ies in locuri publice (la scoala , pe strada , magazin ) incep sa put cu toate ca m-am spalt + deodorant ! Nu va recomand deodorantele , te fac sa putzi mai rau ! :| Poate aveau probleme cu glanda tiroida etc cum am si eu , sunt unii intleigenti care zic ca daca te speli numai puti , gresit ! Nu putem sa iesim in parc cu sapunu si apa dupa noi ! Sunt medicamente si tratamente ce-i drept !

    Raspunde
  15. foame in glanda 12 Jun 2013 @ 22:51

    apa calda e scumpa. cand ai leasinguri si credite de platit si nu stii sa dai apometrul pe invers …tre sa puti :)))

    Raspunde
  16. alin 13 Jun 2013 @ 11:15

    Da, Cristi, si jegurile astea mai sunt si materialiste, imputitele naibii !!!

    Raspunde
  17. knupp 13 Jun 2013 @ 19:12

    Iti spun eu ca si daca faci dusi dimineata , apoi folosesti 2 anti-perspirante plus deodorant, este foarte posibil sa transpiri si sa mirosi urat. Cum nu ai cum sa faci dus la servici , da tu o solutie.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)