Sari la conținut

Social lockpicker este pentru deblocatul contentului

Bănuiesc că deja știți cu toții siteurile care arată ca cel de mai jos, în care sunteți nevoiți să dați share pentru a vedea un video.

social-lockpicker-01

Acum a apărut un plugin de chrome, Social lockpickerplugin care vă permite să deblocați respectivul content, fără a vă mai stresa prietenii de pe facebook cu un material care nu știți dacă este bun sau nu, dacă merită share-uit sau nu.

social-lockpicker-02

 

Vă recomand să-l instalați și să-l folosiți fără teamă de câte ori aveți nevoie de așa ceva. Își face treaba de minune și este simplu de utilizat.

În plus văd că este făcut de un român, Ștefan Petre, ceea ce este și mai bine, să ne mai bucurăm și de lucrurile făcute de ai noștri.

via Sebastian

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Bogdan N 9 May 2014 @ 16:19

    Daca un site ma obliga sa dau like, e clar ce fel de site e :D Asa ca il inchid in 2 secunde :D Oricum, faina idee pt cei care vor neaparat sa vada despre ce e vorba

    Raspunde
  2. criserb 9 May 2014 @ 16:28

    @Bogdan N – tu îl închizi, dar cei care umplu facebook-ul de astfel de video-uri sigur nu fac asta. Mai mult pentru ei este postul, în felul ăsta ne facem și noi viața mai ușoară.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)