Sari la conținut

Un sfat pentru bloggeri

notificare-comentariuNu prea m-am bagat eu sa va dau sfaturi cu privire la blog, dar e o chestie care ma deranjeaza.

Daca tot vreti sa interactionati cu cititorii, instalati-va si voi un plugin care sa notifice cititorul ca ati raspuns la comentarii. Pluginul folosit de mine este Subscribe to Comments si il puteti instala si voi de aici. Sunt multe pluginuri care fac acelasi lucru, trebuie doar sa cautati putin si vi-l instalati pe cel care va place mai mult.

E aiurea sa ajunga omul pe blogul vostru (dintr-un link pe twitter, dintr-un post pe FB sau mai stiu eu cum) sa interactioneze cu voi, lasandu-va un comentariu, iar apoi sa incerce sa isi aduca aminte pe ce blog a comentat, sa vada daca nu cumva i-ati raspuns.

Va pierdeti o vizita si poate chiar un cititor.

Deci instalati un plugin de genul celui care v-am vorbit mai sus pentru ca omul sa fie notificat cand ii raspundeti la comentariu. In felul asta cititorul o sa mai vina la voi pe blog, sa vada ce i-ati raspuns. Aveti imediat o afisare in plus si poate mai multe daca discutia continua…

Eu sincer m-am saturat sa-mi aduc aminte pe ce blog am intrebat/comentat ceva. Prefer sa nu mai interactionez cu cei care nu au un astfel de plugin instalat.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. coolnewz/Ratatouille 28 Apr 2012 @ 15:49

    mda, makes sense! si eu vrea sa stiu daca mi s-a raspuns etc. totusi niciodata nu bifez respectiva casuta. uite, chiar in cazul asta nu imi este clar daca as fi notificat de cite ori comenteaza ORICINE la acest articol, sau numai cind este un reply la comentariul meu. Ce mai fac daca sunt 100 de comentarii? :)
    In al doilea rind nu imi este clar daca voi fi notificat de acum forever de cite ori posteaza cineva un comentariu pe respectivul blog. Probabil ca nu totusi :)

    Raspunde
  2. Alina 28 Apr 2012 @ 15:56

    c/r Nu exista reply la comentariu tau. Exista doar comentarii la post, deci ca sa iti raspund, vei fi notificat de oricicate ori cineva posteaza un comentariu. Deci da, daca sunt 1000 vei primi 1000 de mailuri …

    Raspunde
  3. criserb 28 Apr 2012 @ 16:14

    O sa fii notificat cand cineva comenteaza dupa comentariul tau. Poate odata poate de 1000 de ori asta depinde de tine. In principiu daca pui o intrebare pe un blog oarecare pe care nu il citesti regulat sigur o sa vrei sa fii notificat. In momentul in care ai primit raspunsul ce-l asteptai poti sa te dezabonezi la comentarii. E un singul click… si nu o sa mai primesti multimea de notificari de care vorbesti ;)

    Raspunde
  4. just-me 28 Apr 2012 @ 19:24

    pentru mine e simplu. scrie clar “Vreau sa fiu notificat cand se posteaza un nou comentariu”. prin asta inteleg ca primesc notificare de fiecare daca cand cineva comenteaza dupa mine nu cand imi raspunzi tu sau altcineva la comentariu. si nu am chef sa fiu notificat de 1000 de ori daca sunt 1000 comentarii dupa mine.

    Raspunde
  5. coolnewz/Ratatouille 29 Apr 2012 @ 14:38

    @ Alina, criserb: merci! De alea 1000 de mesaje mi-e mie frica :)
    oricum, dupa cum vedeti am revenit si fara sa bifez casuta! :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)