Sari la conținut

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Primesc de la prietenul Dani pozele de mai jos.

Cum e oare posibl ca oamenii aia sa parcheze pe spatiul destinat elicopterului care aduce un caz grav, o urgenta!? Unde o sa aterizeze respectivul elicopter?

spitalul-universitar-de-urgenta-bucuresti-01

In Romania nu mai exista nici un pic de bun-simt… si sunt sigur ca respectivele masini apartin medicilor… nu stiu de ce dar un om intreg la minte nu cred ca ar parca chiar acolo, zic si eu…

spitalul-universitar-de-urgenta-bucuresti-02

In concluzie, aveti grija de sanatate nu va imbolnaviti, nu aveti accidente pentru ca degeaba vine elicopterul dupa voi, nu va avea unde sa aterizeze :(

Si acum sa vedem in cat timp pozele de mai sus vor aparea in presa, furate de aici.

10x Again GGD pentru poze.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. A.Dragos 11 Jan 2010 @ 11:24

    OMG, numai la noi e posibil. Astia ar trebui taxati calumea, ori amenda mare ori ceva ce sa ii sperie. :)

    Raspunde
  2. criserb 11 Jan 2010 @ 11:29

    Ei na, sunt sigur ca nimeni nu o sa pateasca nimic :(

    Raspunde
  3. Ciprian 11 Jan 2010 @ 13:22

    eh nu are, hai ma cristi uite cat spatiu ….verde acolo :)) oare o fi spatiu cum ai si tu la bloc?

    Raspunde
  4. Nistor Mihaela 11 Jan 2010 @ 13:29

    Din pacate, se intampla in Romania. Ar trebui o amenda mare, a doua oara nu ar mai parca in locuri interzise.

    Raspunde
  5. Andrea 11 Jan 2010 @ 14:08

    Acu ai si tu pretentii …combinatia asta de semne nu au vazut-o la scoala de soferi…eu ma intreb cum ajung cu masinile pina in acel loc;) nu mai exista portari la spital?? PCR !!asta e singurul lucru care functioneaza fara probleme in tara.

    Raspunde
  6. GGD 12 Jan 2010 @ 15:25

    Ba da, au portari. da si daca au ce? intrii fara probleme. cine are un pic de tupeu (si bani) intra oriunde.
    Ca sa nu mai zic ca erau masini si pe aleea pe care ar trebui sa intre ambulantele pentru urgente (da macar acolo erau puse mai pe margine, trecea ambulanta cu atentie).
    Da macar locul managerului spitalului e liber mereu si toti portarii te anunta daca intrii in curtea spitalului sa nu parchezi pe locu lui. Am parcat eu intr-o zi si mi-a blocat masina cu masina lui,da tot am iesit.
    Si asta e o mica parte dintr-un spital din Romania. O zi de stat acolo = o zi in care te umplii de nervi cand vezi cum isi bat unii joc de noi pe banii nostrii.

    Raspunde
  7. simona 12 Jan 2010 @ 19:56

    Mai dragilor,

    Foarte bine fac aia ca isi parcheaza masinile acolo. Si daca va uitati atent observati ca un elicopter de spital are inca loc sa aterizeze. Ar trebui puse masini chiar pe H. Si cel mai bine ar fi sa se imbolnaveasca Oprescu si toti boii aia din primarie si sa fie nevoiti sa ajunga la spitalul asta cu elicopterul sau cu salvarea ca poate asa observa si gibonii care ne conduc ca infrastructura este invechita; ca trebuie redimensionata. Poate vad si ei ca banii trebuiesc cheltuiti pentru cetateni sa faca dracu drumuri si locuri de parcare nu sa-i fure. Asa ca nu va plangeti. De cate ori nu va duceti sa platiti o factura si va invartiti cu masina o gramada de vreme pana gasiti un loc de parcare? Astia au gasit unul si nu mai pleaca de acolo. Foarte bine. Si cine zice ca ar trebui sa se mai mearga cu bicicleta sa cu RATB-ul sa mearga el. Eu nu vreau ca de aia platesc taxe. Ca boii care ne conduc sa ne rezolve problemele.

    Raspunde
  8. Itmadness 12 Jan 2010 @ 20:48

    Nu e problema , oamenii au blat serios , stiu ei ce stiu (ca nu sunt bani de benzina pentru elicoptere :) )

    Raspunde
  9. Un PROST 2 May 2010 @ 12:02

    Eu lucrez chiar langa spital si trec zilnic pe acolo. Mereu locul ala este ocupat de masinile doctorilor si ale asistentelor.Urat din partea lor

    Raspunde
  10. tudor mateescu 17 Aug 2010 @ 13:51

    hai mai ca mai e loc pe H-ul ala de un mini elicopter :D daca nu, il parasuteaza :)

    Raspunde
  11. sorin 17 Aug 2010 @ 14:00

    Tot la spitalul Universitar, masinile sunt parcate chiar in fata la Camera de Garda, iar ambulantele n-au loc de ele. Pacientii sunt carati pe targa cativa metri pana in spital…

    Raspunde
  12. Ave 17 Aug 2010 @ 14:14

    Nu e caz singular. Am vazut faza asta si la Oltchim – ok, acolo nu e cazul de urgente in general, da’ daca vine eliciopteru’ si vrea sa aterizeze sa ridice un pacient… oha.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)