Sari la conținut

Step Up Revolution

De multe ori in viata trebuie sa alegem intre pasiunea noastra si familie. Familia vrea sa ne indrume pe un anumit drum, drum pe care noi nu-l vrem.

Cam asta este si povestea filmului Step Up Revolution, un film ce l-am vazut cu placere saptamana trecuta la Cinema City.

Emily se trezeste in dificila situatie de mai sus si trebuie sa aleaga intre asi urma visul alaturi de trupa “The Mob” sau in a face ceea ce ii spune tatal multimilionar. Pe langa acest aspect, pentru a complica si mai mult scenariul o sa vedem si o poveste de dragoste, complicata inca de la inceput prin prisma diferentelor sociale.

Toate cele de mai sus pe fondul unor oameni care au in comun, dansul.

Cu ajutorul pasiunii lor, prin intermediul dansului,cei din trupa The Mob lupta pentru cartierul in care locuiesc, cartier ce se doreste a fi demolat de tatal lui Emily, Bill Anderson, pentru a face loc unui mare centru comercial.

Despre frumusetea dansului nu pot sa va vorbesc, trebuie sa vedeti filmul pentru a intelege cu adevarat performantele la care se poate ajunge, atunci cand faci ceva cu pasiune.

Pentru cei care n-au inteles nimic din ce-am povestit eu, aveti mai jos trailerul.

Ce sa va mai zic? :) Mie mi-a placut si va sfatuiesc sa-l vedeti si voi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. octavian 1 Oct 2012 @ 12:51

    super filmul!

    Raspunde
  2. Iulian 1 Oct 2012 @ 13:32

    Din pacate nu pot efectiv sa vizionez un film muzical sau cu dans. Primul motiv ar fi ca nu cred ca orice problema se rezolva printrun dans (cam asta am inteles din trailer) sau prin cantarea unei melodii. Daca vreau dans si muzica ma uit pe MTV sau ceva.

    Pe de alta parte, sincer, pare foarte bine facut filmul, atat calitatea imaginii, productiei, cat si calitatea actorilor/dansatorilor.

    Raspunde
  3. octavian 1 Oct 2012 @ 14:58

    @Iulian banuiesc ca nici la SF-uri nu te uiti :)

    Raspunde
  4. Cip 2 Oct 2012 @ 13:20

    Mie mi s-a parut un film foarte foarte foarte prost. Intr-adevar efectele si dansul sunt de urmarit, insa povestea este extraordinar de proasta. Parca toate cliseele din toate filmele din istoria cinematografiei s-au adunat la un loc in filmul asta. Este totul previzibil, nu doar actiunea, ci si replicile.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)