Sari la conținut

Sticla care îți amintește că trebuie să bei apă

Câți dintre noi uită pur și simplu să bea apă? Nush voi, dar mie mi se întâmplă destul de des să uit, cu o astfel de sticlă cred că mi-ar fi mult mai ușor să beau apă regulat, fără să mai uit.

10x Octa ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Dan 4 Jun 2014 @ 20:15

    Ma tot uit pe la zoso ca trebuie sa iasa mare caterinca pe tema subiectului astuia al tau.Acum chiar il inteleg.Ceva cu ceasul care iti aminteste ca tre’ sa mananci.Nu te supara, dar e penal thread-ul…:))))

    Raspunde
  2. criserb 4 Jun 2014 @ 22:46

    @Dan – penibil cum este și totuși ți-ai pierdut timpul, why? Adică un om ca tine stă și urmărește un subiect penibil? Nu prea are sens…

    Raspunde
  3. Suzy 5 Jun 2014 @ 01:59

    Of of, haterii. Profita de orice prilej de a se da mari si tari cand, de fapt, sunt niste purici amarati si vai de ei. :)

    Revenind la subiect: aveam si eu tendinta de a “uita” sa beau apa. Asta pana cand m-am pricopsit cu niste pietricele la rinichi. Si pt a scapa de ele si a nu recidiva, ghici care e cea mai ieftina si buna solutie? APA!! Asa ca, draga Cristi, eu zic sa iti aduci aminte sa hidratezi corpul, o sa-ti multumeasca la timpul potrivit :)

    Raspunde
  4. Dan 5 Jun 2014 @ 14:46

    Cristi, nu vreau sa ma intelegi gresit, mai intru pe blog pt ca mai gasesc info interesante, dar asta mi se pare cam de clasele prescolare, si nu o spun la misto.M. Gandesc ca noi toti putem fi ajutati sa evoluam.Unii de altii.
    @suzi, arata-mi si mie unde se dau haterii mari, ca sa nu ma supar pe tine si sa te fac imbe@$#!

    Raspunde
  5. criserb 5 Jun 2014 @ 14:52

    @Dan – pe bune, știu că am și subiecte penibile, sunt conștient, dar ăsta mie chiar mi se pare ok, adică na, este o invenție utilă, eu așa o văd.

    Raspunde
  6. Suzy 5 Jun 2014 @ 15:22

    :))) Dan, nici nu mai are rost sa comentez ceva la adresa ta sau altii ca tine, ultimele cuvinte din comentariul tau demonstreaza multe, chiar si virtual :) have a nice day!

    Raspunde
  7. distandi 5 Jun 2014 @ 20:45

    Nu mi se pare foarte util. Adică, pun sticla prin casă, prin drumul meu și tot trec pe lângă ea, uit să beau apă. Dar dacă se ridică un steguleț, e mai eficient? Sincer când am citit titlul am crezut că o să-mi arate o sticlă cu un mecanism audio. Ceva să te anunțe în felul ăsta, nu un steguleț pe care oricum nu-l observi la cât e de mic. Adică nu vezi sticla și vezi steagul?
    Eu cred că dacă aș vedea sticla m-aș gândi că trebuie să mă hidratez. Mai eficientă e o alarmă pe telefon…

    Raspunde
  8. Dan 5 Jun 2014 @ 21:34

    Suzi, era mai inteligent sa te abtii de la inceput, cel putin la adresa haterilor care te frustreaza.Repet, daca imi arati o idee care demonstreaza teoria ta, imi retrag cuvintele.Daca nu, le intaresc!Ca sunt satul de cliseul asta cu haterii.

    Raspunde
  9. Suzy 5 Jun 2014 @ 22:00

    La fel de inteligent erai si tu daca atunci cand ai citit acest articol si ti s-a parut “pueril” sa inchizi frumos fereastra si sa continui a “citi” replicile lui zoso catre alte persoane.
    Pe de alta parte, eu nu-mi pun mintea cu cei ca tine. Ba chiar, as putea spune ca “ador” specimenele care nu stiu sa se comporte (si da, faptul ca ma faci “imbecil” fara a ma cunoaste personal spune multe despre tine).
    Asadar, deci si prin urmare, ai chef de discutii, fa-o pe subiectul din articol. In caz contrar, haide ignor. :)

    Raspunde
  10. criserb 6 Jun 2014 @ 10:27

    @distandi – dacă vrei o aplicație care să facă asta poți să o încerci pe asta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)