Sari la conținut

Stiti ca mai exista CD/DVD-uri, dar le mai folositi?

dvdIeri ma intreba cineva cum pot sa supravietuiesc fara un CD-rom/DVD-rom. M-am gandit putin si mi-am dat seama ca eu nu mai folosesc asa ceva de ani buni de zile. La calculatorul ce mi l-am cumparat acum ceva vreme, nici macar n-am instalat un astfel de device.

Pentru copiere/mutarea fisierelor dintr-o parte in alta eu folosesc "cloud-ul". Practic am instalat dropboxul pe toate calculatoarele si tot ce am nevoie sa mut pun acolo, astfel informatia o am peste tot, acasa, la munca sau pe mobil, atunci cand nu sunt in fata unui calculator.

Singura chestie pentru care sa zicem ca as avea nevoie de un DVD-rom este Windows-ul, si mai exact momentul ala cand trebuie instalat. Dar nici atunci nu imi este neaparat necesar. M-am obisnuie sa imi instalez Windows-ul de pe stick. Am un pumn de stickuri pe acasa, foarte utile pentru asa ceva. In rest… nici stickurile nu pot sa zic ca imi sunt prea utile, rar mai folosesc cate unul.

Voi cum va descurcati, mai folositi DVD-ul, mai folositi stick-ul?

Si daca nu, ce anume folositi voi atunci cand aveti nevoie sa transportati anumite fisiere/programe/filme?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Pitikut 23 May 2013 @ 11:59

    Eu mai folosesc pentru instalarea windowului pe laptop.Dell-ul meu nu stie sa booteze de pe stick, asta cu toate ca e un model destul de nou.

    Raspunde
  2. Minnie 23 May 2013 @ 12:42

    Da, folosesc si inca mult. Pastrez pozele si tot ce am mai important pe cd-uri.

    Raspunde
  3. Andy 23 May 2013 @ 12:43

    Si eu trec pozele pe DVD-uri si BD-uri…

    Raspunde
  4. criserb 23 May 2013 @ 12:48

    Eu am un HDD extern pentru poze si ma gandesc sa-mi mai iau unul sa am dublu backup. Este mai usor sa gasesc asa ceea ce am nevoie, mult mai usor sa cauti intr-un singur loc decat pe mai multe DVD-uri…

    Raspunde
  5. Minnie 23 May 2013 @ 14:46

    daca e scris pe cd absolut tot ce e in el si daca sunt puse pe ani si ordonat, nu e deloc greu

    Raspunde
  6. un Prost 23 May 2013 @ 15:50

    DVD nu am mai cumparat de mult timp. In schimb CD folosesc destul de des pentru ca imi pun muzica pe ele pentru in masina.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)