Sari la conținut

Sunt si ei niste suflete blande, am stabilit

De cate ori incep cate o discutie despre cainii comunitari lumea imi spune ca sunt niste suflete si ei, ca nu ataca neprovocati, ca ataca doar oamenii rai, ca eu sunt un imputit, un criminal si mai stiu eu cum. Cand mai multi spun o chestie eu incerc sa le dau dreptate, nu? Vorba aia, daca mai multi iti spun ca esti beat e bine sa mergi sa te culci.

Acum, pentru ca am stabilit ca maidanezii au suflet, va rog sa-mi raspundeti la niste intrebari. Banuiesc ca puteti sa raspundeti la intrebari si sa avem o discutie civilizata, da?

Asa, acum priviti filmuletul de mai jos:

Un caine sare la un motoclist sa-l muste. Din cate se vede in film motociclistul nu i-a facut nimic si totusi cainele sare. La o viteza mare, in cazul in care cainele ajungea la motociclist era foarte posibil ca motociclistul sa pateasca ceva. Pe 2 roti e mai naspa ca pe 4.

Din fericire pentru motociclist, drumul cainelui spre el a fost intrerupt de o masina care l-a calcat. Masina se vede la fel de clar, ca nu avea cum sa-l evite, probabil l-a vazut in ultima clipa.

Acum intrebarea: Daca soferul masinii nu are Casco (stiu e vina lui) cine ii plateste daunele? Cine raspunde pentru faptele cainelui? ONG-urile, statul, cine?

Mai departe.

Avem o domnisoara care mergea linistita printre blocuri:

Din cate se vede foarte clar nu ii provoaca, nu nimic. Isi vede de drum…

Este atacata de o haita de caini iar daca nu avea norocul sa apara un cetatean care sa-i ia apararea, probabil acum o vedeam la stirile de la ora 5.

Cum e povestea cu cainii care nu ataca daca nu ii provoci? Da stiu, femeia aia avea un suflet rau, asta e motivul pentru care a fost atacata probabil.

Mergem mai departe:

La sfârşitul săptămânii trecute, o fetiţă de trei ani a fost muşcată de gât în timp ce încerca să intre în scara blocului. Episodul horror, care îl va marca probabil toată viaţă pe copil, s-a petrecut în cartierul bucureştean Crângaşi.
Fetiţa se întorcea din parc împreună cu tatăl ei, când unul dintre câinii maidanezi a atacat-o din senin. "Are mai multe răni la umăr, pe mâini şi pe gât. A muşcat de mai multe ori.

[sursa]

Am inteles ca problema sunt oamenii, ca in inconstienta lor trec prin zone frecventate de caini.

Prieteni, eu va cred ca ii iubiti, si eu. Dar pe aia care sunt in lesa, au stapan si cineva raspunde pentru ei. La randul meu am raspuns pentru faptele unui caine, al unei prietene si tot ce mi-as dori ar fi ca cineva sa raspunda si pentru faptele maidanezilor.

Nu sunt in nici un caz de acord cu astfel de fapte (Un caine facut poster), nu, nu e normal asa ceva dar nici sa fiu atacat nu vreau.

Cand ma ataca ii crap capul, fara nici un regret. Nu vreau sa ajung la stirile de la ora 5 "inca un om sfasiat de caini" chiar nu vreau. Mi se rupe de toata durerea din sufletul vostru si de iubitele voastre patrupede. Daca traim ca in jungla, pai sa ne comportam ca atare. Ma ataca, ii rup capul. Nu ma ataca, n-am nimic cu el.

Deci, daca-i iubiti, rugati-va sa nu ma atace vreo dihanie, iar daca va iubiti pe voi mai mult ca pe patrupede, fiti pregatiti. In orice moment e posibil sa patiti cum a patit fata din filmuletul de mai sus sau fetita de numa’ 3 ani care avea vina ca a iesit din casa.

Iar pe cei ce-i iubesc ii sfatuiesc sa faca ceva, sa mai termine cu teoriile si sa treaca la fapte. Asa si-ar putea dovedi dragostea fata de ei, luandu-i acasa, ducand-i unde vor ei, dar lasandu-i pe strada… asta nu e dragoste. Daca le dati de mancare in fata blocului nu inseamna ca ii iubiti, pentu ca din cate stiu, copiii vi-i tineti in casa, nu-i hraniti in parcare si ii tineti pe drumuri….

P.S. Am sa termin cu aceste posturi, atunci cand am sa pot iesi linisitit pe strada, la orice ora, asa ca nu mai insistati.

[post inspirat de aici si aici.]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
33 comentarii
  1. Iulia 8 Jun 2011 @ 21:58

    Vinovatii sunt cei care ar trebui sa faca ceva pentru a rezolva problema asta, nu oamenii care trec pe acolo sau cateii. Am mai spus asta. Problema e când nu înteleg unii cine e de vina si scot instinctele ucigase în loc sa-si dea seama cui ar trebui sa-i dea în cap într-adevar.

    Cine îsi îngrasa conturile cu banii publici si nu misca un deget pentru siguranta, curatenia si ordinea publica? Omul care trece prin spatele unui bloc? Maidanezul care s-a nascut pe strada si de mic catel a trait acolo? Nu cred.

    Raspunde
  2. astamicu 8 Jun 2011 @ 21:59

    Pe mine mă deranjează când sunt pe biclă. Nu că m-ar muşca sau ceva, că nu mi s-a întâmplat şi nu ştiu dacă te poate apuca de picior din mers. Dar îmi distrag atenţia şi sunt mereu cu ochii la ei să nu mă apuce. Mai dau din picioare, ori merg foarte încet. Însă când sunt pe stradă e urât că eu uitându-mă la el să nu muşte pierd direcţia şi pot ajunge sub o maşină/sau în ea.

    Raspunde
  3. Mihai 8 Jun 2011 @ 22:00

    bai, da ce fain o intrat cainele ala in masina. recunosc ca am dat replay :D

    Raspunde
  4. criserb 8 Jun 2011 @ 22:32

    @Iulia – si atunci cand nimeni nu-ti apara fundul, nu e normal sa ti-l aperi singur?

    Raspunde
  5. Iulian 8 Jun 2011 @ 23:33

    Recunosc ca am avut un moment in care am vrut sa-mi cumpar bicicleta. Dar mi-am imaginat putin cum m-as plimba eu prin Iasi cu bicicleta. Si tot imi veneau in minte imagini vazute pe viu cu caini sarind de peste tot spre biciclisti. Eu nici nu pot sa ies la jogging pe malul Bahluiului (unde nu sunt caini) pentru ca tocmai peste strada sunt caini, ca nu ezita sa traverseze strada doar ca sa te atace. Cum deranjez eu un caine aflat la 10-15 metri de mine nu pot sa inteleg.

    Cine tine la caini, si spune la Iulia, ca nu e vina lor, si nu intelege de ce suntem rai cu ei, probabil gandeste ca si un rroman daca o ataca seara, ii trage una in bot si ii ia geanta, o sa se duca la Politie si o sa declare ca nu a fost vina rromanului. Bun rationament! Nu e vina statului ca nu a educat toti rromanii sa fie fiinte bune.

    Criserb, cand o sa poti sa iesi pe strada la orice ora si sa nu te atace vreun caine, tot nu o sa poti sa iesi pentru ca o sa te atace un rroman.

    Raspunde
  6. Emi 9 Jun 2011 @ 00:08

    Eu as fi lesinat de frica sau as fi facut un atac de panica sa fi fost in locul fetei din al doilea filmulet.

    Raspunde
  7. Iulia 9 Jun 2011 @ 00:16

    Nu stiu ce sa-ti zici aici, dar nu e drept nici asa. Ne apucam sa omorâm cateii, sa omorâm tiganii, sa nu mai fure în autobuze pentru ca nimeni nu face nimic pentru asta?

    Oricum, vezi suntem civilizati :P nu ne-am certat

    Raspunde
  8. Iulia 9 Jun 2011 @ 00:33

    Pentru IULIAN:

    C. a spus sa fim civilizati, asa ca eu nu o sa-ti zic nimic despre felul în care “scrii”. Doar ca eu nu te-am insultat , nici pe tine nici pe familia ta, nu am spus ca voi aveti “bot” .

    Nu crezi ca civilizat înseamna sa comenteze fiecare ce vrea despre ce a scris el (autorul), si nu despre ce au comentat ceilalti, fara a insulta persoana care a scris?

    Salutari.Ne vedem la alte posturi.

    Raspunde
  9. Alex Dima 9 Jun 2011 @ 00:51

    Cristi, nu ştii câtă dreptate îţi dau. Am venit în Bucureşti de 2 zile. În primele 5 minute când am coborât din maşină am fost atacat de 4 câini. I-a fugărit cineva când să mă urc pe un gard.

    La alte 10 minute după au venit alţi doi câini, 200 metri mai departe.
    Ieri seară am traversat în fugă strada Călăraşi, printre maşini şi poliţie că au sărit câţiva câini spre noi. Liniştiţi pe trotuarul opus, iar au sărit spre noi alţi 2 câini.

    În seara asta am mers 45 de minute pe jos că am ocolit foarte mult datorită câinilor ce lătrau şi se uitau urât.

    Câinii sunt nişte suflete dar orice ar fi, sănătatea unui om e mai importantă! Nu zic să îi omorâm pe toţi dar nici să iei pensia unui pensionar ca să întreţii un adăpost.

    În Bucureşti nu poţi umbla seara prin oraş de frica lor. Sunt exasperanţi!

    Raspunde
  10. Crox 9 Jun 2011 @ 00:51

    Foarte de acord.

    Raspunde
  11. Dragoș Asaftei 9 Jun 2011 @ 00:51

    Deci nu, nu vreau să mai aud de câinii ăștia. În două zile în București am fost fugărit de vreo 4-5 ori, și am mers stresat pe o grămadă de străzi. Gata, nu mai vreau!

    Și da, persoanele care totuși cred că e bine să lași câinii vagabonzi să-și facă de cap, sunt… nu știu. Să nu zic ceva urât, dar sunt ciudate.

    Apropos, am făcut poze la un miting împotriva eutanasierii câinilor. Oamenii ăia chiar nu știau ce prostii zic.. http://www.dragosasaftei.ro/miting-in-bucuresti-impotriva-legii-eutanasierii-cainilor/

    Raspunde
  12. criserb 9 Jun 2011 @ 00:54

    @Dragoș Asaftei – Bine ai venit in jungla :)

    Raspunde
  13. criserb 9 Jun 2011 @ 00:57

    @Alex Dima – Eh, acum poate credeti ca ceea ce scriem pe bloguri nu sunt prostii, sunt chesti chiar light asa cum le prezentam noi :(

    Si apropo, n-au nimic cu voi, asta e mesajul lor de bun venit :)

    Raspunde
  14. Alex Dima 9 Jun 2011 @ 01:00

    Ştiu, şi eu sunt chiar puţin traumatizat de câini datorită ieşirilor foto. Cei de la noi, din Ardeal, sunt mai sociabili un pic şi în număr muult mai mic.

    Raspunde
  15. QuadroQ 9 Jun 2011 @ 01:04

    Am avut si eu un articol pe tema asta mai demult si imi place ca regasesc “legea junglei” si in articolul asta. Se pare ca mentalitatea asta e raspandita.

    @Iulia adica zici tu ca daca ne ataca un tigan, nu-i crapam capul ? Draga mea, te inseli amarnic… Numai sa reusesc, inainte sa mi-l crape el…

    Raspunde
  16. criserb 9 Jun 2011 @ 01:06

    @Alex – Stiu man, aia zic “no… ham” :) Aici sunt prea multi, foamea prea mare, de aici si agresivitatea lor ;(

    Raspunde
  17. criserb 9 Jun 2011 @ 01:10

    @QuadroQ & @iulia – Eu zic ca nu-i putem baga in aceiasi oala. Sunt mai rare cazurile de care ziceti voi, nu zic ca nu exista dar mult mai rar.

    Raspunde
  18. Iulian 9 Jun 2011 @ 02:41

    @Iulian: chiar nu am zis nimic despre familia ta, si nici nu te-am insultat, am folosit doar cuvantul “bot” pentru ca se potriveste situatiei mai bine, situatiei in care esti atacat de cineva pe strada. Sau poate asa suntem noi moldovenii, mai inapoiati. Chiar nu vad sa fi facut greseli nici de exprimare, nici de ortografie.

    In concluzie, nu facem flame, ca nu-si are rostul. Am spus doar ca rationamentul de a nu da vina pe caini nu este corect in situatiile prezentate de Criserb mai sus.

    Eu cand eram mic aveam o frica paranoica de caini, fobie pe bune. Inca nu stiu cum am trecut peste, pentru ca inca am momente cand ma simt in nesiguranta cand trec pe langa multi caini, dar mereu imi pregatesc ceva la indemana. Traim intr-o jungla, trebuie sa ne comportam ca atare. Cu “fiti civilizati” ajungi doar in spital in cel mai bun caz, sau la morga in cele mai grave, dar s-a intamplat si asta. Prefer sa nu fiu eu ala de pe targa. Asta imi spune instinctul meu de supravietuire.

    Raspunde
  19. Berta 9 Jun 2011 @ 08:18

    Nu stiu ce sa zic. Sunt niste chestii relative astea.. cum sunt oameni rai si oameni buni, asa sunt si cainii. Uite, noi, am luat anul trecut o catea de pe strada. S-a dovedit a fi cea mai cuminte (nu latra in casa, nu strica mobila/pantofi, sta la baie, sta sa o tundem, nu se bate si da muuulti pupici).

    Raspunde
  20. mircea 9 Jun 2011 @ 19:52

    caini sunt ca si oamenii // uni buni, uni rai // ce spui ca incepand de la orice fapta cu violenta sa se aplice o singura pedeapsa?/ eutanasia
    in cazul videoclipului cu fata atacata, e identic cu ce se intampla cand te intalnesti cu o gasca (de “oameni” ) care e pusa pe scandal/ a fost deajuns ca unul din ei sa (ia sa vedeti ce smecher sunt eu! ) sa hamaie un pic sau in cazul “oamenilor” sa dea o palma si gata violenta//
    cainele lovit de masina nu era un maidanez ci un canish, care probabil avea stapan// si daca ar fi ajuns la motociclist oricum nu ar fi facut nimic//
    haita de caini e greu de stapanit, si foarte putini oameni stiu cum sa o faca/ evident ca e vina autoritatilor locale/
    sti parerea mea despre subiect asa ca nu ma mai repet/
    inca o intrebare/ cum naiba de pe mine nu ma ataca cainii pe strada???/
    si pun pariu cu tine, testam daca vrei, eu trec prin orice haita vrei tu si mai mult de 2-3 hamaituri nu o sa auzi :)

    Raspunde
  21. criserb 9 Jun 2011 @ 21:33

    @mircea – n-as vrea sa merg cu tine sa ne intalnim cu o haita ca deh, sunt sigur ca i-ai lua la bataie cand te ataca si apoi am avea un filmulet pe blog si apoi alt scandal.

    Nu vreau sa-i provoc, imi vad de treaba mea, dar daca ma ataca… :)

    Raspunde
  22. Berta 9 Jun 2011 @ 22:27

    @ Mircea – O “haita” de oameni rai inseamna ceva mai rau pt ca inseamna ca decizia de a fi rai este data de un proces rational generat (desi de cele mai multe ori nu este generat) de actiunea altor factori. OMG, si nu am spus “cainii sunt ca si oamenii” pentru ca asta ar insemna ca sunt rationali. Inca ceva. De ce faptele oamenilor nu se pedepsesc? De cate ori n-am dat peste cocalari si alte specimene care sa se ia de mine, sa ma urmareasca, sa ma sicaneze sau sa vorbeasca urat despre mine in spatele meu, sau sa strige dupa mine.. As prefera de o mie de ori sa dau peste o haita de caini, pentru ca daca nu te duci cu frica spre ei o sa te lase in pace. Si pe mine ma latra cainii si pe prietenul meu nu. Pur si simplu simt cand le e frica trecatorilor. Daca vad o haita mai mare, ori stau pe loc pana mai apar oameni, ori ma intorc. Dar de obicei nu ma duc in zone in care stiu ca sunt multi caini (in spatele blocurilor pe “scurtaturi”, pe alei intunecate). De cate ori merg noaptea spre casa, nu-mi fac griji de cainii de langa bloc – ci de cretinii care sunt pe strada. Ah.. si btw..
    parca era “unii buni si unii rai”.

    Raspunde
  23. Moniq 10 Jun 2011 @ 14:51

    Buna! Este prima data cand scriu pe acest blog desi il citesc de ceva vreme. Tema pe care ai deschis-o C. este una foarte interesanta, dar stii care-i paradoxul? Ca este interesanta doar pt noi, cei care nu avem putere de decizie. Dau dreptate tuturor celor care au scris mai sus dar am si eu o intrebare, daca se poate. Ok, ii eutanasiem pe toti cainii maidanezi…si pesta cateva luni apar altii, ce mai este de facut? cred ca atunci tb sa trecem la “eutanasierea” oamenilor. Pentru ca daca toti si-ar castra animalele de conpanie si de ce nu, pe cei din fata blocului ar fi cred eu destul de bine. Sigur o sa-mi spuna cineva ca noi platim anual o taxa pt aceste animale si ca de ce sa investeasca niste bani in castrarea cainilor din fata blocului si nu numai. Raspunsul meu este ca: oameni buni, inca traim im Romania si aici coruptia si furtul este in floare. Ne lipseste increderea in ONG -uri pt ca majoritatea se ocupa de cu totul altceva numai de maidanezi nu. Va spun un singur lucru: aceasta problema nu se va rezolva niciodata. Sunt multe de spus si nu vreau sa plictisesc pe nimeni.

    Raspunde
  24. criserb 10 Jun 2011 @ 17:38

    @Moniq – dupa parerea mea eutanasierea ar fi degeaba fara alte masuri suplimentare cum ar fi, monitorizarea tuturor cainilor si amenzi foarte mari in cazul in care puii sunt lasati pe strada. Monitorizandu-i stii ca respectiva catea e gravida iar omul tre’ sa dea in scris ce face cu puii. Ii da unor oameni, atunci se stie cui i-a dat. Nu apar puii nici unde, inseamna ca-s pe strazi si omul respectiv ar trebui sa plateasca amenzi mari.

    E parerea mea, poate gresesc, dar eu asa cred.

    Raspunde
  25. Jonny 10 Jun 2011 @ 18:23

    Cred ca nu are rost sa tot discutam despre cainii comunitari. Mai bine ai pune si niste exemple de “oameni” care fac lucruri mult mai grave (ex http://www.sby.ro/cum-poti-sa-arati-asa-ceva.html).

    Asa ca inainte sa ne plangem de caini mai bine ne-am uita la noi ca nu suntem mai prejos… si cica suntem specie mai inteligenta… care inteligenta?

    Raspunde
  26. mircea 10 Jun 2011 @ 19:00

    @ crisserb – nu tati, si nu tu langa mine, tu ceva mai departe, 100m/ pentru ca daca esti langa mine te vor ataca, dar pe mine nu//
    @moniq – cunosc foarte bine “mecanismul” haitei// pe tine te latra pentru ca totusi iti este frica, dar din ce spui tu sti cum sa te comporti cu ei/ cand se instaleaza sentimentu’ de frica corpul secreta adrenalina, cainii au mirosul de aproape 2000 de ori mai puternic ca al nostru si imediat simt asta/ tu esti pe teritoriul lor deci vor incerca sa te intimideze, alunge, musca/ cand intri intr-o haita de caini si nu iti este frica de ei, se tem pur si simplu de tine si se retrag sau nu te “baga in seama” (defapt te supravegheaza foarte bine ca sa stie daca trebuie sa fuga rapid) / acest lucru nu e valabil la un caine tinut in lant, te v-a ataca pentru ca stie ca nu are cum sa fuga

    Raspunde
  27. JIMMY 18 Jun 2011 @ 16:37

    za perfect solution

    hai sa tratez si eu problema din cateva perspective.


    cand treceti pe langa haite de caini incercati sa treceti pe la o distanta considerabila, nu atrageti atentia asupra voastra, nu stati cu frica, din cauza fricii se activeaza unele secretii(hormoni) in organism
    si se pare ca aceste animale pot distinge destul de usor acest lucru dandu-le un avantaj asupra voastra; incercati sa aveti la indemna un obiect tare cu care sa va aparati in caz de atac.

    sunati la hingheri sau vorbiti cu autoritatile.
    —-
    cum majoritatea nu fac nimic in privinta asta se mai gasesc solutii:
    platiti un veterinar sa eutanasieze cainii poate pare greu dar nu e un pret enorm undeva la 20-40 lei pe eutanasiere asa ca daca puneti vecinii de la o scara bani aveti de macar o eutanasiere.

    o idee frumoasa ar fi sa se transporte un camion de caini in alta tara :))
    sa spuna ca-s pentru nush ce concurs iar in tara vecina sa ii lase sa se ocupe ei de frumosii patrupezi :)

    propun atat pentru tigani cat si caini sau alte vietati care nu se pot adapta unui sistem civilizat exilarea.
    afara din tara / societate cu cei ce nu vor sa faca parte din ea si sa i se supuna regulilor, foarte simplu si etic :)

    Raspunde
  28. florian 5 Jul 2011 @ 04:42

    Legatii de stalpi sa nu mai circule haihui.La stapanii de animale se da amenda daca iese cu cainele fara lesa,daca nu strande mizeria de pe urma lui si la maidanezi nimic.Bravo frate si ne mai pun sa si invatam tehnici de aparare contra fiarelor.Au interese sa vanda aparaturi cu ultrasunete,sa faca injectii si cine stie ce pot baga in siringa…Mai importanti pentru unii sunt maidanezii decat oamenii si animalele.Unde am ajuns(:

    Raspunde
  29. Kiki Riki Miki 25 Oct 2012 @ 10:01

    Pierdem vremea.

    Ricin: 20 de seminte sparte si bagate in carne tocata sau pateu.
    (faceti rost de seminte, plantati-le pe undeva ca este o planta ornamentala foarte frumoasa, si faceti stoc)

    Otrava de sobolani merge doar pe javre mici si costa prea mult.

    Raspunde
  30. aha. 25 Oct 2012 @ 10:58

    Why bother. Poate iti pune si tie cineva niste seminte cand te duci la o pizza. sa vedem atunci daca-ti mai convine.

    Raspunde
  31. Kiki Riki Miki 29 Oct 2012 @ 13:59

    Poftim, atunci da-le xylitol sau multa ceapa gatita sau cruda, care sunt total netoxice pt oameni. :)

    Mai merge combinatia de 6 aspirine, 6 paracetamoale + ibuprofen, care vor ataca ficatul, dar repet, ideea e sa nu investim asa de mult, ca nu merita.

    Nu am bagat antigelul, ca sa nu fie cu chinuri, dar nu e asa de scump si e garantat. 100ml e o doza suficienta.

    Cand mergeti la padure, adunati cu incredere “Amanita phaloides”, o ciuperca care iese ca din gaoacea unui ou, nu are nici un gust si este otravitoare numai inghitita. Adica puteti pune mana pe ea fara probleme, numai sa nu bagati in gura nici o bucata. Are o toxina foarte stabila, care nu se distruge prin fierbere, uscare sau inghetare. O dati cu pateu ( de porc recomandat) si o serviti cu dragoste ( fata de copiii atacati de caini).

    Mai recomand si palaria sarpelui, aia rosie cu picatele albe, tot din familia Amanitelor, culeasa primavara, cand este muscarina de 10ori mai concentrata. Se usuca si se serveste, daca primaria ne lasa prada fiarelor, ca e treaba lor sa faca curat pana la urma.

    Ideea e sa scapam ieftin si usor de fauna vatamatoare formata din patrupede dotate cu colti, care ataca copii, ne agreseaza auditiv si raspandesc prin rahatzi paraziti care ne baga in spitale cu boli cumplite.

    Restul e can can, ipocrizie sau ignoranta( sa nu uit si de interes, ca se fac bani buni de pe urma cainilor, de catre smecheri).

    Copiii si oamenii in general au prioritate intotdeauna.
    E vorba de auto aparare, civilizatie, igiena, ok?

    PS: remember: 20 seminte de ricin, zdrobite si bagate in carne tocata sau pateu.

    Numai bine

    Raspunde
  32. Kiki Riki Miki 1 Nov 2012 @ 21:43

    Apropo, eu nu musc copii, nu ma cac pe strada sa iei tu pe talpa sa duci in casa la familie, nu latru si nu terorizez oamenii mai slabi ( nu cu suflet rau cum ar crede unii). Daca vrei sa urmez rationamentul tau.

    Dar in primul si in primul rand nu se poate pune niciodata semnul egal intre animale si oameni, cununa creatiei Lui Dumnezeu.

    E normal si frumos sa iubim animalele, sa ne bucuram de ele si cu ele, insa nu cand un copil este sfasiat si moare in chinuri. Deci, sa moara aceste fiare salbatice. Punct.

    Seminte de ricin, antigel, ciuperci otravitoare, bate, arc si sageti, prastii, tunuri, eutanasie, fotografiere cu toporul, ardei iute in kur, benzina si dat foc, cat mai ieftin, eficient si rapid……

    Cand o mama strange in brate trupul copilului mort cu gatul sfasiat de caini si plange cu durere nu mai exista nici un argument pro-caini. Vrei sa vezi imaginea? Exista.

    Hai pa.

    Raspunde
  33. OTRAVA CAINI 26 Mar 2013 @ 11:30

    Ingrediente:

    1 ASPIRINA ( 3RON o cutie cu 20pastile) – gust amar
    2 ANTIGEL ( 1litru 10RON magazin piese auto) – gust dulce

    Otrava pt 1 bucata javra:
    10 aspirine pisate(facute praf) se amesteca cu 3 linguri antigel

    SUPORTUL OTRAVII: paine ( 2-3 felii sau miez cu care amesteca otrava)

    Momeala: painea astfel imbibata cu otrava se da prin ce credeti voi ca atrage ca miros javra ( putina carne tocata prajita, ulei de la conserve de peste, bucatele de salam, pate de ficat, branzica……)

    Happy hunting.

    PS: recipientele in care s-a facut amestecul se pot spala fara frica si refolosite. Aspirina e medicament iar antigelul este curatat perfect de apa chiara.

    PRO: reteta testata, relativ ieftina, usor de preparat…

    Nu am calculat timpul in care crapa treaba, dar e relativ repede.

    Puteti baga direct aspirine intregi in bucatele de carne si salam pentru javrele lacome care inghit repede. ( intre 6 si 10 aspirine fac treaba)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)