Sari la conținut

Suntem din ce in ce mai prosti

Promovabilitatea la examenul naţional de bacalaureat din Capitală a fost în 2010 cu 17,18 procente mai mică decât anul trecut, astfel că numai 58,92 la sută dintre candidaţii prezenţi la test au obţinut medii de promovare, respectiv minimum şase, potrivit unor statistici ale MECTS.

[mediafax.ro]

Astia sunt cei de la care o sa luam noi pensia?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. A.Dragos 4 Jul 2010 @ 22:08

    Daca nu-i intereseaza de medie deloc …
    Sunt acum facultatile private gen “Spiru Haret” unde trec toti pe bani si nu-i mai intereseaza sa aiba medie de itnrat la stat.

    Raspunde
  2. anonim 4 Jul 2010 @ 22:11

    dezintersul profilor si al elevilor este in mare parte de vina

    Raspunde
  3. octavian 4 Jul 2010 @ 22:12

    Capitala a avut promovabilitate mica mereu. Oricum, au reusit sa distruga si invatamantul dupa sanatate, agricultura, etc…

    Raspunde
  4. Andy 4 Jul 2010 @ 23:42

    E criza Cristi, anul asta n-au avut bani de spaga… Crezi ca cei de anul trecut au fost mai destepti?

    Raspunde
  5. Ciprian 4 Jul 2010 @ 23:46

    andy mi`ai luat vb din gura:D sau mai e pbb cu camerele, ca s`au montat si nu a mai mers nimic

    Raspunde
  6. Radu 5 Jul 2010 @ 00:07

    mai e si chestia ca nu mai sunt cele 2 probe orale + sport la care de obicei erau 3 de 10.. si care ridicau media destuul de mult :)

    Raspunde
  7. ionut_d 5 Jul 2010 @ 08:47

    Iertati-i de data asta, erau prea ocupati cu scuipatul cojilor prin spatele blocurilor, ca doar asta vezi prin orice cartier.

    Raspunde
  8. Alina 5 Jul 2010 @ 12:04

    Nimic nou sub soare, as spune eu!
    Sunt curioasa cum va fi peste 2-3 ani… :) sau pana atunci va fi scos si BAC-ul din ‘functiune’ .. ca deh.. cine se lauda cu asa pleava?!?

    Raspunde
  9. Alina 5 Jul 2010 @ 12:10

    Nimic nou sub soare, as spune eu!
    Sunt curioasa cum va fi peste 2-3 ani… :) sau pana atunci va fi scos si BAC-ul din ‘functiune’ .. ca deh.. cine se lauda cu asa pleava?!?
    @Radu :”> :”> La ORALE sunt convinsa ca promovabilitatea va fi destul de mare…ca doar exerseaza de pe la 13-14 ani :d :d
    Nu m-am putut abtine! Va cer scuze daca e deplasata afirmatia! :P

    Raspunde
  10. Andrea S. 7 Jul 2010 @ 00:52

    Eu cred ca problemele astea pornesc de undeva mult mai adinc…copilul lasat in grija bunicilor ca parintii sint in Spania, italia sau mama naibii…profesorii sint putin motivati ca deh guvernul nu le-a crescut salariile- eu ca parinte as zice ca le voi da eu cei 25% cind am sa vad rezultate…dar acum nu pot ca am plecat din tara cu odrasla cu tot…ca nenea Nastase asa a zis ca e bine in revista”Spiegel” acum citiva ani…las sa plece romanii la munca in strainatate- la ce l-or fi ales cei de acolo?? sa-i trimita la munca afara sau sa le creeze locuri de munca in tara lor…si uite asa romanii ajung tigani…si tara se duce de ripa si pe nimeni nu doare nici la c u r ca imediat nu mai stie nici sa vorbeste romaneste…si problemele abia au inceput, dar vorba cuiva…sa traiti bine!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)