Sari la conținut

"Super oferta" evoMAG de Black Friday

Un kindle cu reducere 26% costa acum la evoMAG exact cat am dat eu pe el acum o luna… la "liber", fara nicio reducere, la Altex :)

Misto nu?

super-comanda-la-evomag

P.S. Linkul este prin 2Parale. Fac un test, am sa incerc sa va spun cat de "bun" este 2Parale in comparatie cu Profitshare.

P.P.S. Din cate imi aduc aminte la eMAG de Black Friday era 199 lei. Tare, nu? (vedeti img_64, cam pe la jumatatea postului)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Andy 29 Nov 2013 @ 09:06

    Nu conteaza… romanul o sa cumpere pentru ca e la promotie :)

    Raspunde
  2. Mihai Serban 29 Nov 2013 @ 15:10

    Eu m-am orientat catre Nook eReader, simplu, acum e si la reducere: http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-barnes-noble/1102344735

    Singura problema este ca nu pot sa comand, cand incerc sa dau comanda imi spune ca pentru Romania trebuiesc 7 cifre la codul postal iar din ce stiu eu codurile postale la noi in tara sunt de 6 cifre. :( I’m a sad panda

    Raspunde
  3. spanac 29 Nov 2013 @ 23:55

    Nu le înțeleg rostul ăstora, doar pentru citit? De ce? Când la același preț pot lua o tabletă, care face și ce face un e-book reader, ba și o mulțime în plus?

    Raspunde
  4. criserb 30 Nov 2013 @ 11:53

    Este alta treaba man, una este sa citesti pe tableta si una pe Kindle, srnzatia este diferita. Pe Kindle zici ca citesti din carte, parca ai in fata o hartie. Modelul asta nu are nuci macar lumina, noaptea ai nevoie de o lampa, simti pur si sunplu ca ai o carte in fata.
    In plus nu-ti oboseste ochii. Apoi bateria te tine zile vune, poate si saptamani intregi… este o experienta mai placuta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)