Sari la conținut

Cum o sa puteti cumpara ceva de Black Friday

cat_bf2

Dupa cum deja stiti, Black Friday la emag o sa fie pe 22 noiembrie si ma gandeam ca din experienta anilor trecuti sa va dau cateva sfaturi pentru a reusi sa va cumparati cat mai usor produsele ochite.

Pentru asta, pentru a putea cumpara cat mai usor, si din cat mai putine clickuri, va sfatuiesc sa va pregatiti dinainte, vorba aia, paza buna pazeste primejdia rea.

Daca nu aveti cont pe site sa va faceti din timp. Nu va treziti ca va apucati sa va faceti cont tocmai in momentul in care vreti sa cumparati ceva. Stiti cum este, multa lume o sa ocheasca produsul pe care il doriti si voi, iar pana apucati voi sa va faceti cont… nu o sa-l mai gasiti pe stoc. Asa este in aceasta zi, o bataie, trebuie sa fiti pregatiti pentru asta, chiar daca bataia o sa fie online.

Deci, intrati aici si va faceti cont (asta daca nu aveti).

Apoi, dupa ce v-ati facut cont, aveti grija sa completati acolo toate campurile, pentru ca in ziua cea mare sa nu va treziti ca mai aveti de completat cate ceva. Daca stiti ca si prietenii vostri intentioneaza sa-si cumpere ceva, sa-i puneti si pe ei sa-si faca cont din timp, sa nu se trezeasca nici ei in ultima clipa..

Dupa ce v-ati facut cont, logati-va si aveti grija sa ramaneti logati, astfel o sa economisiti un pas, iar pasii spre cumpararea produsului/produselor dorite o sa fie mai putini.

In alta ordine de idei, tre’ sa fiti pregatiti si sa va miscati repede. Cu cat va miscati mai repede cu atat aveti mai multe sanse sa “plecati acasa” cu produsul dorit de voi.

Dupa ce-ati comandat sa va uitati in contul vostru si o sa vedeti acolo cand este programata livrarea catre voi. Nu este nevoie sa-i sunati pe cei de la eMag, toate informatiile le gasiti in contul vostru.

Sunt curios voi ce urmariti, care sunt produsele pe care asteptati sa le gasiti la reducere?

Din ce inteleg:

Oferta va cuprinde 250.000 de produse, acoperind toate categoriile eMAG: de la IT, mobile, foto, produse de îngrijire personală și cosmetice, până la cărţi, jucării, Petshop, produse pentru casă şi grădină.

practic cam la toate produsele.

Eu, sincer, nu ma uit dupa ceva anume, mi-as dori un Note 3 si un Gear, dar… chiar nu cred ca o sa fie la promotie, sunt totusi destul de noi, dar… cine stie, poate 100-200 lei reducere o sa gasesc si la ele.

In rest… sa vedem ce-o fi, nu imi fac planuri pentru ca nu prea am nevoie de nimic, sau mai bine zis nu stau prea bine cu bugetul, dar daca totusi o sa gasesc ceva tentant… nu am sa ma pot abtine, ma cunosc destul de bine ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Mariana 21 Nov 2013 @ 09:55

    Daca gasesc o reducere buna o sa-mi cumpar un smartphone.

    Raspunde
  2. criserb 21 Nov 2013 @ 10:31

    @Mariana – urmaresti ceva anume sau iei orice gasesti la un pret bun?

    Raspunde
  3. Iulian 21 Nov 2013 @ 10:50

    Eu urmaresc un Nokia Lumia 520 sau 625. 520 a aparut in newsletterul de la Flanco, dar ei vor face reducerile doar in magazin, asa ca hell no, prefer sa dau 100 ron in plus la PCG si sa nu ma imbulzesc in magazin.

    Raspunde
  4. Alex 21 Nov 2013 @ 10:57

    Eu unu as vrea sa-mi cumpar un ipad…mini sau air…dar air nu stiu daca o sa fie inclus in promotie… nici nu stiu ce reduceri vor fi ca sa stiu cam cat tb sa dau… sunt destul de indecis daca sa-mi iau acu…sau sa incerc mai incolo…habar n-am…

    Raspunde
  5. Cosmin 21 Nov 2013 @ 22:31

    Eu vreau un ipad air cu 3g pana in 2800ron.
    Apropo, cand incepe nebunia?

    Raspunde
  6. criserb 21 Nov 2013 @ 22:41

    @Cosmin – dimineata la 6 ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)