Sari la conținut

Suport pentru două monitoare găsim în România?

Zilele trecute mă uitam pe hermanmiller.com, mă uitam după un scaun ergonomic pentru birou. M-a înnebunit Cătălin că alea sunt cele mai bune și am zis să mă informez și eu. Încă nu am probleme cu spatele, dar bănuiesc că statul asta așa de mult la birou numai de bine nu poate să fie. Într-o zi am să-mi comand și un astfel de scaun, numai să am banii necesari.

Tot uitându-mă pe site am găsit un suport mișto pentru monitoare, un suport de care eu nu am văzut live, dar în filme am văzut destul de multe. Sunt convins că mi-ar fi foarte util un astfel de suport, pentru că în primul rând aș avea mai mult loc pe birou și apoi nu aș mai vedea niciun fir.

photo_gallery_flo_11

Suportul este foarte mișto (părerea mea), dar este destul de scump și nu aș da 379$ pe el. Pe bune, este o bucată de tablă, nu am cum să dau atâta, mi se pare absurd. În schimb bănuiesc că mai sunt o mulțime de alți producători care fac așa ceva, unde aș găsi mai ieftin.

În România eu nu am găsit nimic de genul sau poate nu am căutat eu unde trebuie. Voi aveți așa ceva acasă sau la voi la birou? Aveți idee de unde sunt cumpărate?

Mie îmi trebuie ceva care să îmi țină două monitoare de 24, cele de aici.

Nu știu cum de până acum nu m-am gândit la așa ceva, probabil și din cauză că nu am văzut niciunde unul cu ochii mei, dar sigur trebuie să existe așa ceva și în România.

Ergotron fac și ei suporturi mișto, dar nici despre ăștia nu știu mare lucru. Am auzit că sunt destul de vechi în domeniu, dar asta doar din ce am căutat pe net.

Am mai găsit unul pe amazon, mult mai ieftin, special pentru monitoarele mele, dar nu știu dacă este bun, în plus la ăsta nu îmi place că talpa care stă pe birou este destul de mare. Aș vrea ceva care să-mi plece cu o bară din birou și aia să fie singura chestie care să se vadă.

Aștept sfaturile voastre, merci frumos!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
16 comentarii
  1. Alex Capruciu 17 Mar 2014 @ 13:43
    Raspunde
  2. criserb 17 Mar 2014 @ 14:36

    @Alex Capruciu – ăla nu-mi place că nu are suport și pentru cabluri. Dacă ar avea ar fi mișto :)

    Raspunde
  3. Alex 17 Mar 2014 @ 15:17
    Raspunde
  4. criserb 17 Mar 2014 @ 15:29

    @Alex – Pe amazon am văzut și eu multe, dar caut până la urmă o părere de la cineva care chiar are unul. Totuși, mă gândesc că unul de 30$ nu se compară cu unul de 400$. Nu aș vrea să-mi cadă monitoarele de pe el și nici să fie strâmbe. Dacă tot dau niște bani măcar să dau pe ceva care să fie bun.

    Raspunde
  5. Alex Capruciu 17 Mar 2014 @ 15:53

    Ei acum si ieftin si bun … :) nu prea exista.
    Eu folosesc de mult 2 monitoare si le am montate pe suporti de perete Barkan, ti-as da link dar din pacate modelul respectiv nu se mai fabrica si nu-ti mai recomand sa cumperi noile modele :( arata groaznic. Modelul respectiv avea inclusiv organizator de cabluri, si pretul la vreme respectiva era la 150 de lei / bucata.
    Totusi exista si unul cu oraganizator de cabluri chiar daca sunt la vedere :)
    http://www.mediafun.ro/Suport-de-birou-pentru-doua-monitoare-Cabletech-UCH0146-18283

    Raspunde
  6. criserb 17 Mar 2014 @ 16:18

    @Alex Capruciu – eh, nu chiar ieftin, dar parcă nici nu aș da 1000 lei pentru un suport, pe bune acum, este o bucată de tablă, nu-i cine știe ce inginerie :)

    Raspunde
  7. Alex Capruciu 17 Mar 2014 @ 16:30

    @criserb – sub 200 de lei cam greu sa cred ca ai sa gasesti asa ceva. Sincer cabletech-ul de mai sus pare destul de ok. Daca nu esti pretentios in ceea ce priveste reglarea poti sa cumperi doi suporti de lcd de perete aproximativ 50 de lei / bucata si o bucata de canalet autoadeziv si ai rezolvat problema sub 200 de lei.

    Raspunde
  8. criserb 17 Mar 2014 @ 17:13

    @Alex Capruciu – nu caut sub 200 lei. Sunt dispus să dau pe el 5-600 lei, dar să fie pe gustul meu :)

    Raspunde
  9. blue77max 17 Mar 2014 @ 17:41

    Eu mi am facut din metal, am vreo trei monitoare de la camerele de supraveghere pe care trebuie sa le urmaresc pe fiecare pe monitor separat. Am un nene la atelierul mecanic pentru un bidon de 3 litri de vin ieftin imi face si turnul Eiffel. Se gaseste la Dedeman sau Praktiker profil patrat, dreptunghiular sau rotund orice dimensiune din inox sau negru oxid, cablurile bagate prin profil. Al meu este din metal normal apoi l am vopsit cu spray negru mat. Nu poti zice ca nu e din magazin.

    Raspunde
  10. Marius 17 Mar 2014 @ 20:34

    Fii sigur ca nu e doar o bucata de tabla. E o bucata de tabla care trebuie sa sustina doua monitoare, sa nu scartaie, sa nu tremure din toate incheieturile, sa reziste ani de zile etc.

    Raspunde
  11. criserb 17 Mar 2014 @ 23:28

    @blue77max – la asta nu m-am gândit, cred că mi-aș putea face și eu unul, doar că ar fi fix și nu mobil…

    @Marius – sunt sigur că este așa cum zici și nu este doar o bucată de tablă, eu ziceam cumva generic pentru că totuși mi se pare mult să dau 380$ pe un suport. Cred eu că este cam mult, este mai mult ca un monitor…

    Raspunde
  12. blue77max 17 Mar 2014 @ 23:41

    Logic ca nu e e tabla simpla este profil.Daca arunci un ochi in magazinele unde am zis si vezi ce profile sunt acolo si gasesti si un fel de nuca metalica reglabila care se adapteaza in spate.Eu mi am luat tot de la Dedeman de exemplu niste picioare de birou profil rotund de inox ,blat gros o punga de holsuruburi si mi am facut singur un birou cat de mare am vrut eu in forma de L.Ma ajuns vreo 100 de lei, in magazin era vreo 450 asa ceva.
    Cum spuneam se gasesc si niste piese cu care se face mobil.E ceva in genul la trepiedele de la aparate foto.Ai un surub de unde slabesti, reglezi cum vrei si strangi la loc.

    Raspunde
  13. Alex 2 Jul 2014 @ 20:46

    Am vazut cam tarziu postarea dar daca inca te ajuta cu ceva, sa stii ca eu mi-am cumparat un suport pentru 3 monitoare de pe amazon, e varianta acestui model pentru 2 monitoare http://www.amazon.co.uk/MDM12D-Monitor-Stand-Swivel-Rotate/dp/B0047GF0QW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1404322650&sr=8-2&keywords=dual+monitor+stand. Suportul este foarte bine construit, monitoarele se pot roti in landscape sau in portrait si inaltimea este ajustabila. Poti face si putin de cable management cu el, eu mi-am prin toate cablurile in spatele stalpului de la suport.

    Raspunde
  14. criserb 2 Jul 2014 @ 23:44

    @Alex – merci man. Încă nu mi-am luat nimic pentru că am zis că nu merită banii, ceea ce am găsit eu era mult mai scump, dar este foarte adevărat că eu am ținut foarte mult la partea de cabluri, chiar nu am vrut să se vadă nimic. Până la urmă poate o să mai las totuși din pretenții…

    Raspunde
  15. Catalin Zalog 25 Aug 2018 @ 11:47

    4 ani mai târziu: suport ieftin 2 monitoare.

    Raspunde
  16. criserb 27 Aug 2018 @ 11:39

    @Catalin Zalog – se mai schimbă lucrurile, apar mai multe variante… ți-ai luat, ești mulțumit?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)