Sari la conținut

Ai parcat ca un bou

ai parcat ca un bou

Dragi șoferi, vă rog să fiți atenți pe unde parcați pentru ca s-ar putea să vă treziți cu un autocolant că cel de mai sus pe oglinda voastră.

Este o inițiativa lansată de cei de la Ai parcat ca un bou care începe să prindă. Practic lumea întra pe pagina lor de facebook, descarcă de acolo modelul și-l printează pe un autocolant. Sunt mai multe variante, le puteți vedeai aici.

Nu știu dacă șoferii o să fie mai atenți la felul în care parchează, dar probabil nu o să le convină deloc să curețe prea des autocolantele de genul. Am înțeles că se curăță destul de greu.

So, mare atenție și încercați să fiți mai responsabili și să parcați legal, sau măcar fără să nu încurcați pe nimeni.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. iosup 18 Mar 2014 @ 02:06

    Daca a parcat ilegal se chema politia si platforma. Nu orice fraier poate judeca cum a parcat cineva. Am auzit ca si degetele se repara destul de greu…

    Raspunde
  2. che 18 Mar 2014 @ 07:57

    @iosup , daca tu ai parcat pe locul meu (platit la primarie) si eu nu am ce sa iti fac . fiindca politia daca o chem o sa iti dea un avertisment.asa ca prefer sa iti pun acest abtibild.iar daca imi rupi degetele am grija sa iti rup capul .

    Raspunde
  3. Bucur 18 Mar 2014 @ 08:01

    O initiativa foarte buna mai ales ca sunt cazuri fara numar…

    Raspunde
  4. un Prost 18 Mar 2014 @ 08:52

    Mi-ar placea sa vad ceva organizat, in genul asta: http://www.youtube.com/watch?v=zJwZyW2Uels

    Diferenta ar fi doar ca rusii de mai sus care organizeaza astfel de intalniri au sprijinul politiei, ba chiar ii indeamna sa faca astfel de actiuni.

    Raspunde
  5. Gabriel 18 Mar 2014 @ 09:10

    @iosup – uitate pe pagina lor de facebook si vezi carora li se adreseaza campania… ;)

    Raspunde
  6. Curea Lucia Mihaela 18 Mar 2014 @ 10:09

    Este legal? Eu cred ca nu si cu siguranta cel care a parcat neregulamentar nu asa isi va schimba comportamentul. In plus, nu exista suficiente locuri de parcare, iar politia este cea care poate face ceva,.

    Raspunde
  7. criserb 18 Mar 2014 @ 10:13

    @Curea Lucia Mihaela – Nu știu dacă este ilegal sau nu, să știi că mi-am pus și eu problema asta. Dar până la urmă am ajuns la concluzia că nu este cu nimic mai ilegal ca atunci când îi lași un bilet pe mașina. Singura diferență este timpul de scoatere, în rest… mașina nu suferă pagube deci nu cred că este vorba de vandalism.

    Dacă este cineva care știe legea mai bine ar fi totuși util să știm conform legii dacă este sau nu legal…

    Raspunde
  8. criserb 18 Mar 2014 @ 10:15

    @un Prost – din ce am văzut în intervenția lor la TV se intenționează dezvoltarea ideii și se urmărește să se ajungă la o colaborare cu poliția.

    Raspunde
  9. coolnewz 18 Mar 2014 @ 15:16

    @criserb – nu sunt specialist, dar legal nu cred ca este. Este o forma, usoara ce-i drept, de vandalism. Iar argumentul ca asta vine ca raspuns la o alta forma de ilegalitate, nu este un argument valabil. Sa na facem atunci si unitati paralele de politie. In plus, vorba lui iosup, judecata daca X a parcat corect nu o poate face oricine. Nu cred ca ti-ar pica bine sa parchezi corect – dupa parerea ta, si apoi sa vina careva de la aceasta initiativa civica sa-ti puna stickerul pe oglinda doar pentru ca parerea lui/ei nu coincide cu a ta.

    Raspunde
  10. criserb 18 Mar 2014 @ 15:21

    @coolnewz – foarte adevărat ceea ce spui. Totuși nu vorbim despre cei care parchează sau nu legal, vorbim despre astfel de oameni și atunci cred că problema este destul de clară.

    Raspunde
  11. Vladimir Putin 8 May 2014 @ 16:23

    @iosup , si eu sunt sofer dar nu parchez aiurea ca alte cornute .
    Ar trebui sa fi multumit ca te alegi doar cu frecatul oglinzii, si nu cu inlocuirea ei .
    Eu unul , ti-as sparge oglinda direct…..in cap.
    Politia vine daca vrea, nu ca o chemi tu. Nu da doi bani pe tine.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)