Sari la conținut

Tastatura Microsoft pe bluetooth pentru tablete

Tastatura Bluetooth Microsoft U6R-00021Zilele trecute am avut ocazia sa vad Tastatura Microsoft U6R-00021 cu Bluetooth  si sa o butonez putin. Va spun de pe acum ca este cea mai buna tastatura pe care am vazut-o eu, pana acum, pentru tableta.

Tableta este ok, dar cu o tastatura d’asta pe langa este chiar geniala.

Este mult mai usor sa folosesti o tastatura atunci cand ai de scris ceva mai mult decat un comentariu pe facebook. Tastatura Bluetooth Microsoft U6R-000211Cand ai de scris un post, tastatura cu touch parca are totusi niste minusuri. Cel putin in cazul meu, inca nu pot sa scriu de pe touch foarte ok.

Insa tastatura asta mi-a placut. Atat ea, pentru felul in care se apasa tastele si pentru usurinta cu care pot scrie, cat si suportul ei pe care poti sa pui practic orice tableta.

As paria ca pot sa contectez la ea pana si telefonul mobil, sa scriu pe blog de pe el, dar n-am incercat chestia asta.

Priviti putin materialul de mai jos si o sa va convingeti.

Totusi, daca voi aveti alceva pentru tableta voastra as fi curios sa stiu ce si daca este ok.

Imi place la asta ca ests universala, practic pot sa schimb cate tablete vreau si tastatura sa o folosesc in continuare. Ea este facuta in mod special pentru tabletele cu Windows, dar functioneaza ok chiar si la cele cu Android sau iOS.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)