Sari la conținut

Taximetristul fură clientela salonului de masaj erotic

Ia priviți ce avertizări găsim pe site-ul unui salon masaj erotic, în câteva cuvinte că acolo povestea este lungă.

Clientul este sfătuit să nu se încreadă în taximetrist când dorește să meargă spre salon pentru că taximetristul de multe ori tinde să-l ducă în altă parte. Taximentristul este plătit de alte saloane de masaj și îi spun clientului că salonul la care acesta dorește să meargă fie este închis, fie că nu e bun și încearcă să-l convingă pe om să-l ducă într-un salon recomandat el.

Adică taximetristul ia bani de un alt salon masaj erotic din București pentru a duce clientul nu la salonul la care vrea clientul ci la altul.

Păi în acest caz nu mai bine mergem noi cu Uber?

Cum am ajuns pe site-ul salonului? Sunt sigur că o să mă întrebați asta, ori voi, ori de soție sigur nu am cum să scap.

Fac research :)

Am un prieten căruia vreau să îi fac un cadou mai special și încă nu m-am decis ce anume aș putea să-i fac cadou, dar o ședință de masaj erotic sună interesant.

Cu toate astea, ce mă fac cu voucherul dacă omul nu vrea să meargă? Deși la cum îl știu eu o să meargă și o să aud povești despre această ședință de masaj încă vreo 10 ani de acum înainte :)

Tipul e singur și întotdeauna dornic de tot felul de chestii mai puțin normale, și la noi masajul erotic nu pot să zic că este o chestie foarte bine văzută în societate. De ce, nu mă întrebați că nu mă pricep.

Ce poate să fie rău la un masaj, fie că este el normal, erotic sau tailandez? Este până la urmă o formă de relaxare, și cred că la un moment dat ar trebui încercată de oricine.

So, oare este un cadou pe care pot să-l fac sau o să am surprize?

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Daniel 20 Jan 2017 @ 22:29

    Well, în primul rând, trebuie să te asiguri că omului îi plac femeile… Nimic nu este mai neplăcut ca o surpriză “neplăcută”, mai ales că ai specificat că îi plac chestiile mai puțin normale. Deci să te asiguri că au și bărbați, just in case.
    Presupun că oferi ce-i mai bun, adică nud cu frișcă… ma rog, la 100 de euro frișca trebuie să fie făcută în casă, nu la tub. Măcar atât, să păstrăm proporțiile BIO.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)