Sari la conținut

Despre filmele vazute pe mobil

hbogo_mobile

In general prefer sa vad filmele pe televizor dar uite ca in weekendul ce a trecut am fost plecat din Bucuresti, acasa la Petrosani. Cum ma invatasem sa ma uit la cate un episod din Sex and the City inainte de culcare am incercat treaba asta de pe mobil.

Am ramas placut impresionat de calitatea imaginii ce o aveam pe mobil, avand in vedere ca filmul era online. Traficul de date de la orange chiar face fata cu success. Sincer nu ma asteptam. Nu ma asteptam ca filmul sa ruleze asa de bine, fara sa se intrerupa sau ceva.

Pentru asta as mai da o bila alba serviciului HBO GO. E confortant sa stiu ca de acum pot pleca oriunde si sa urmaresc cate un film/serial inainte de culcare. Probabil o sa-mi cumpar si un adaptor d’asta pentru telefon ca sa pot sa pun imaginea pe orice TV :)

Dupa ce Dana a vazut ce bine se vedeau filmele pe telefon de pe HBO GO ce credeti ca a facut pe drumul de intoarcere catre Bucuresti? :) Tot drumul s-a uitat la Sex and the City. Adevarul e ca drumul a parut mult mai scurt asa si mi-am mai aruncat si eu cate un ochi din cand in cand (nu, nu am condus eu, daca va puneti cumva problema asta).

Pot sa va zic ca acest serviciu oferit de HBO GO este viitorul. Nu mai depinzi de un program, nu mai depinzi de un loc, poti sa vezi filme oriunde vrei si la orice ora iar costul… sa fim seriosi, nu cred ca este o problema pentru cei care au deja abonament la HBO.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Iulian 19 Apr 2012 @ 10:00

    Pai si traficul de internet facut la orange nu se contorizeaza acolo? Sau ai nelimitat?

    Raspunde
  2. criserb 19 Apr 2012 @ 10:40

    @Iulian – se contorizeaza dar eu am un abonament cu trafic nelimitat. Am preferat sa-l fac asa si nu mai am grija traficului ;)

    Raspunde
  3. mircea 19 Apr 2012 @ 15:54

    Deja sunt plictisitoare reclamele la hbo go si emag… dar asa se fac banii. Felicitari !

    Raspunde
  4. amzis 19 Apr 2012 @ 16:38

    @mircea esti comic :)) pun pariu ca tu ai scrie non stop articole . unul dupa altul

    Raspunde
  5. criserb 19 Apr 2012 @ 18:41

    @mircea – poti sa sari peste ele. Sunt convins ca ti-am zis lucruri noi cu HBO GO-ul asta dar tu preferi sa iei filmele de pe torrent… recunoaste :)

    Raspunde
  6. tomkat 19 Apr 2012 @ 19:38

    mircea….nigga please!

    Raspunde
  7. mircea 20 Apr 2012 @ 09:13

    Recunosc ca le iau de pe torrente si ca as scrie non stop articole, nimic nou aici :))
    Oricum, felicitarile n-au fost ironice :)
    @tomkat: m-ai facut sa rad de la prima ora :)) :))

    Raspunde
  8. Dorin 20 Apr 2012 @ 22:08

    Da frate, de acord cu totul, dar ce facem daca nu avem unul dintre cei cativa provideri de net de care ne leaga ei. Nici macar nu au spus daca au in vedere sa largeasca lista acestora…

    Raspunde
  9. criserb 21 Apr 2012 @ 00:18

    @Dorin – au in vedere dar se pare ca restul providerilor nu au o infrastuctura nationala prea bine pusa la punct. In orasele mari eu, dar nu au national :(

    Raspunde
  10. matrix 21 Apr 2012 @ 23:53

    atat de gay, de doua ori adica:)

    Raspunde
  11. criserb 22 Apr 2012 @ 01:49

    @matrix – pai era vorba de filmul vazut acum cateva zile, nu m-am gandit la toate istoria :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)