Sari la conținut

Telekom extinde acoperirea internetului la 1 Gbps în Arad

În ultima vreme, internet de mare viteză înseamnă 1 Gbps și Telekom Romania a făcut încă un pas important. În urma investițiilor anunțate anul trecut a reuști să pună Aradul pe harta orașelor cu o asemenea viteză, alături de celelalte 12 (Iasi, Cluj-Napoca, București, Suceava, Baia Mare, Botoșani, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Deva și Timișoara) existente până în acest moment.

telekom arad

Partea faină este că pentru a beneficia de această viteză, clientul nu trebuie să scoată prea mult din buzunar, ci doar să pună 9.77 lei pe lângă ceea ce dădea deja la abonamentul de 200 Mbps.

Dacă vorbim de televiziune, atunci vă spun că Telekom vine cu o grilă de 128 de canale digitale din care 14 sunt în format HD și 62 de canale care pot fi urmărite de pe laptop, tabletă sau telefon, online, cu ajutorul aplicației Telekom TV Web & Mobile. Fain nu?

Mi-aș dori și eu un astfel de serviciu. Practic dacă mă apuc să văd un film pe TV și apoi vreau să schimb camera, pot să pun pauză și să continui vizionarea respectivului film de pe tabletă sau telefon.

O altă opțiune ce este pe placul meu din aplicația Telekom TV Web & Mobile este înregistrarea. Practic aș putea să dau drumul înregistrării unei emisiuni pe care o urmăresc de oriunde am acces la internet, și nu aș mai pierde nimic. Nu ar mai trebui să renunț la o bere în oraș pentru a veni să văd emisiunea/meciul.

De asemnea și Video la cerere este o treabă mișto. Te uiți la ce ai chef dintr-o gamă largă de conținut.

Numai lucruri mișto, lucruri de care acum beneficiază și locuitorii Aradului. Nu au avut ei noroc de o autostradă care să-i lege de vest, dar beneficiază de o viteză a internetului cum nu prea multe orașe din lume se pot lăuda.

Ah, am uitat să vă spun de competițiile difuzate în exclusivitate, cum ar fi UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1 și NBA. Nu-mi mai aduc aminte de când nu am mai urmărit o cursă de Formula 1 și pe vremuri eram fan.

În concluzie, dacă sunteți din Arad și vreți să fiți la curent cu tehnologia este bine să știți că aveți aceste lucruri la doi pași de voi ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. blue77max 3 Jun 2015 @ 20:56

    Si la upc am aceste optiuni. Inregistrez orice emisiune vreau, chiar si doua programe in acelasi timp. Prin aplicatia horizon go pot viziona programele pe tel sau tableta, pot programa o inregistrare noua chiar daca nu sunt acasa, pot folosi telefonul ca telecomanda, pot chiar porni inchide schimba programul tv chiar daca nu sunt in locatie.

    Raspunde
  2. Adrian 5 Jun 2015 @ 23:57

    @Blue77max,
    Si eu am la Digi optiuni similare. Daca ma uit cu atentie la TV, retin orice emisiune vreau si apoi pot sa mi-o reamintesc cand vreau. Iar cand vreau doua programe in acelasi timp, mut si televizorul din dormitor langa cel din living.

    De mobilitate nici nu mai zic. Daca nu sunt acasa, il sun pe vecinul de la 3 si il pun sa-mi povesteasca ce e la televizor… e pensionar, nu pleaca niciunde si oricum se plictiseste :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)