Sari la conținut

Tot respectul pentru BebeBliss

Pentru copil am comandat multe de pe bebebliss.ro și de fiecare dată am fost foarte mulțumit de amabilitatea oamenilor și de rapiditatea cu care onorau comenzile. De fiecare dată am primit produsul a 2-a zi, în condițiile în care ei sunt din Timișoara și eu în București.

Tot respectul pentru ei și aș vrea să-i laud, să arăt lumii că tot Banatu-i fruncea.

Cum se face oare că atunci când comand ceva din București durează 3-4 zile să ajungă la mine, și de la Timișoara durează o zi?

Cred că este vorba de respect pentru client, de dedicație, de a face ceva cu pasiune și conștiinciozitate.

Și da, am comandat tricicleta asta ieri pe la 12 și azi (la 14) este la mine pe terasă.

WhatsApp-Image-20160531

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Andrei 1 Jun 2016 @ 16:29

    Frumoasa bicicleta. Insa va recomand una care sa-i permita piticului sa pedaleze mai usor. Din experienta iti spun ca nu o sa dea la pedale cel mic la ea pentru ca e un model facut cam anapoda.
    Noi am luat o Puky de pe olx. E usoara si copilul ajunge mai lejer la pedale. Problema e ca avand roti gonflabile am facut pana si petecul nu a tinut, iar camera de schimb nu am gasit. Asa ca am mai luat una la fel (150 lei) noua tot cautand anunturi si ne impacam bine cu ea.

    Raspunde
  2. Vali 6 Jun 2016 @ 22:30

    Salutare,
    offtopic: -ce ai pe terasa pus? gresie. lemn, wpc?
    Arata bine!
    Multumesc!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)