Sari la conținut

Traffic, un restaurant pe care nu ar trebui să vi-l recomand

Sunt anumite locuri pe care este bine să le ții pentru tine. Sunt locurile alea în care te simți bine așa cum sunt și parcă nu ai vrea să audă prea multă lume de ele. Eh, așa este și restaurantul Traffic. Este un restaurant la care merg destul de des și nu merg de azi de ieri, merg acolo de când sunt în București, de vreo 10 ani. Am prins tot felul de schimbări acolo, am cunoscut un număr mare de chelneri, unii au plecat, alții mai sunt și acum.

Îmi place, mai bine zis ne place, pentru că suntem un grup care mergem acolo, pentru mâncarea bună, pentru servirea ireproșabilă și pentru prețurile decente. Nu am să vă zic că este un restaurant ieftin, pentru că nu este, este un restaurant cu prețuri medii, dar un raport foarte bun calitate/preț.

De la sfârșitul verii trecute am înțeles că și-a schimbat patronii și chestia asta se vede. Au început în toamnă prin reamenajarea terasei iar apoi au reamenajat și interiorul.

adelaparvu.com-about-Traffic-Restaurant-and-Lounge-Bucharest-Architecture-One-Design-Photo-Adrian-Gabriel-Nastase-1

Nu as putea să vorbesc eu despre stilul arhitectural, ideea este că este mult mai aerisit ca înainte, mult mai colorat și mâncarea la fel de bună ca întotdeauna. Mai multe poze cu interiorul cât și câteva vorbe despre amenajare și concept găsiți la Adela Pârvu. Ea este mult mai în măsură că mine să vă vorbească despre așa ceva.

Eu vă pot spune că îmi place mai mult ceea ce este acum față de ceea ce era în trecut.

Despre specificul restaurantului nu știu ce să vă zic, inițial credeam că este cu specific nemțesc, cel puțin așa era pe vremuri, acum însă meniul a devenit destul de variat, și aș putea spune că adună în el preparate din întreaga lume. Nu este un meniu foarte vast, este doar atât cât sa ai de unde alege cam ce-ți poftește inima.

Vă pot recomanda chiar orice din meniu, le-am încercat pe toate și nu am avut niciodată nemulțumiri. Acum am înțeles că au și meniul zilei pentru cei care lucrează în zonă și iau masa acolo, dar eu nu l-am testat. Nu ajung la restaurant în timpul zilei, pentru mine este un loc unde ajung doar seara.

De câteva săptămâni au început să aibă “muzică vie” (așa ne place nouă să îi zicem muzicii live) și au adus niște artiști care chiar știu să cânte și să întrețină atmosfera.

Am prins-o de câteva ori pe Moody & Ruxandra Măcărescu (o știți de la Vocea României) și o dată pe Chantal.

Ambele cântă bine, dar nouă Ruxandra ne place mai mult. Nu mă înțelegeți greșit, și Chantal cântă foarte ok, dar ea are un alt stil, o muzică mai lentă, sau cel puțin asta am prins noi. Pe Chantal o găsiți în fiecare seară de miercuri acolo iar pe Ruxandra în fiecare vineri și sâmbătă.

Ruxandra cântă cam orice, de la muzică românească la muzică străină, nu pot să zic că se limitează la ceva anume.

Piesa care ne-a cucerit a fost cea cântată de Laura Stoica – Mai frumoasă, piesă care pentru noi are ceva special. Am dansat pe ea chiar și dansul mirilor, deci bănuiesc că înțelegeți că ne este foarte apropiată de suflet.

https://www.youtube.com/watch?v=ukXo-aZZzHw

Vă recomand să încercați restaurantul când căutați un loc frumos de ieșit cu prietenii, o să vă placă. Totuși nu răspândiți vestea prea departe și așa este destul de plin și nu aș vrea să mă duc acolo numai cu rezervare ;)

P.S. Pentru a fi la curent cu evenimentele, cu cine cântă sau cu ofertele celor de la Traffic urmăriți pagina lor de facebook, acolo sunt anunțate de fiecare dată.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Pingback: Trei luni

Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)