Sari la conținut

Transfer.ro a murit?

Nu stiu daca ati remarcat, dar de o vreme transfer.ro a devenit pe bani.

De cand cu aceasta transformare, dintr-un serviciu grauit in unul platit, eu am inceput sa nu mai primesc fisiere prin transfer.ro

Primesc zilnic, prin natura meseriei, tot felul de fisiere mari, dar de cand transfer.ro a devenit un serviciu premium am inceput sa primesc numai prin intermediul wetransfer.com. Am mai vorbit eu de el la un momant dat.

N-am mai primit nimic prin intermediul transfer.ro si asta imi cam da de gandit.

Se va inchide tranfer.ro? Nu de alta, dar daca oamenii nu-l folosesc, ma gandesc ca nu au clienti, ceea ce este cam trist pentru un business care la un moment dat era ok.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Cristian Ditoiu 25 Jun 2013 @ 19:42

    Salut, Cristi,

    Suntem inca pe pozitii si cu vant din pupa din cate se simte la noi. Au fost cateva migrari absolut normale, nu toti oamenii care fac transferuri fac si bani din ceea ce transfera, asa ca, in locul lor si noi am alege orice alternativa nu presupune costuri.

    Business-ul asta, intr-adevar, a ajuns la un moment dat sa fie ok si momentul a fost dupa 2010, cand am introdus pentru prima data pachetele contra cost. Da, chiar sunt niste oameni care au lucruri importante de transferat, au nevoie de viteza buna de upload, au nevoie de un contract de confidentialitate, de confirmare ca s-a livrat la sigur, de liniste ca merge treaba si de siguranta ca daca se intampla ceva suntem oameni de care pot da foarte usor pe mail-uri, telefoane sau direct la sediul de la Hala Traian. Si asta e valabil pentru toti cei care-l folosesc de oriunde din lume.

    Traim de ceva vreme exact din ceea ce facem – curierat digital si in niciun caz din publicitate, bisnita, vanzari de oua de bibilica sau alte minuni. Am crezut si noi, in niste ani tulburi ai tineretii noastre, ca daca ne straduim suficient vom putea sa traim din publicitate si ca vom da oamenilor un super serviciu teoretic “moka” pentru ei. Adevarul este ca, dupa 10 ani, ne e clar ca asta e un vis nerealist si ca ne-am consumat resurse importante gandind proiecte speciale si activari destepte pe care ulterior sa nu le putem vinde, caci nu suntem in grupul potrivit sau ca am fi murit incet si foarte sigur la nici 1 euro mia de afisari si 200 de zile termene de plata. Pe scurt, noi nu ne-am priceput sa vindem publicitate si se pare ca nici altii n-au putut sa o faca pentru noi oricat de mare ar fi fost rebate-ul sau debate-ul :).

    Noi stim sa facem transferuri bine si eficient. Pentru unii suntem extrem de relevanti si utili si ei, cumparand pachetele de 5 pana la 400 de euro, ne-au sustinut in ultimii 2 ani sa facem toate upgrade-urile disponibile acum.

    Daca vrei sa-ti povestesc mai multe despre noi si cum merge treaba dupa 1 luna de la lansarea Transferului 4G hai sa bem o bere, platim nemteste. Cum stai cu timpul saptamana viitoare?

    Raspunde
  2. criserb 25 Jun 2013 @ 20:13

    @Cristian Ditoiu – Cu timpul cine sta bine? :) Dar, mi-ar facea placere sa bem o bere si sa-mi povestesti mai multe despre cum merge treaba de cand ati trecut la premium, imi fac cumva timp si ne vedem.

    Raspunde
  3. Cristian Ditoiu 25 Jun 2013 @ 20:27

    ceas! ti-am dat mail.

    Raspunde
  4. Bogdan 25 Jun 2013 @ 23:51

    Pentru mine da, asta ca sa raspund la intrebarea din titlu. Si nu pentru ca a devenit neaparat cu bani ci pentru ca se plateste/transfer, lucru care m-ar face sa gandesc “nu imi vine sa dau 20 centi sa transfer 2 mega” – m-am obisnuit sa trimit prin transfer orice fisiere, de la 2-3 mega pana la sute de mega.

    Raspunde
  5. Vlad Ilaş 9 Jul 2013 @ 10:01

    Da, şi pentru mine tot a murit, din păcate. Nu foloseam transfer.ro în scop comercial, aşadar nu-mi permit să plătesc ceva ce pot lua gratis din altă parte, atunci când nici miza nu e mare.
    Wetransfer.com e foarte mişto, poţi să trimiţi până la 2GB şi nu îţi restricţionează numărul de fişiere. Adică dacă vreau să trimit 100 de poze dintr-un foc, nu trebuie să le arhivez întâi, ci doar le selectez şi dau send. Plus că ai confirmare şi pentru download, deci nu poate să-ţi zică omul că n-a primit, că n-are etc. :D

    Raspunde
  6. Stoica 20 Sep 2013 @ 15:20

    Dau la transfer.ro 5 euro/luna (cam cat o pizza) si am un serviciu ca lumea. Eu fac bani folosind transfer, si mi se pare un fleac 25lei/luna. Parea mea..
    Succes transfer.ro

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)