Sari la conținut

Trebuia să vă agitați la alegeri, nu acum. Firea face bine ce face.

Tot văd pe facebook că lume e supărată pe Firea. Ba că taie copacii de pe Kiseleff, ba că interzice orice manifestare care presupune oprirea circulației pe un bulevard/zonă din București. Ba mai nou și pe mâna ei dreaptă.

Vreo 32 de copaci au căzut sub drujbe, azi pe Kiseleff. Care se pricepe mai bine ca mine la copaci, să-mi zică și mine care trebuia tăiat și care nu. Mulțam.

Posted by Felix Crăciun on Thursday, July 7, 2016

Se dorește semnarea unor petiții, sau tot felul de proteste.

Dragii mei, nu e cazul.

Ceea ce vedeți voi acum este consecință faptului că nu v-ați dus la vot. Este un lucru destul de clar.

Nu știu acum de ce vă revoltați, de ce vă scandalizați? N-ați votat, nu aveți niciun drept. Firea reprezintă interesele celor care s-au deranjat până la secția de votare și care au mai și ales-o. Voi, restul, ori ați votat cu alții, ori nu v-ați dus că nu ați avut cu vine vota. La fel ca mine. A fost și la mine prima absență de la un vot. Așa-mi trebuie.

Așa vă trebuie.

În rest, numai bine.

P.S. A scris și Cismaru despre asta, citiți și aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. calul 7 Jul 2016 @ 16:52

    Eu nu stiu de ce te-ai mai chinuit sa scrii postarea aceasta din moment ce persoanele care au votat-o pe firea nu citesc bloguri .
    “antena 3 e aici”

    Raspunde
  2. criserb 7 Jul 2016 @ 17:31

    @calul – dar ăia care nu s-au dus la vot stau pe net, și acum se vaită. Poate la următoarele alegeri se gândesc de două ori dacă este mai bine să nu le pese.

    Raspunde
  3. andrei 9 Jul 2016 @ 15:50

    Trebuia sa mergeti la vot. Alegeai raul cel mai mic sau macar iti anulai votul.
    Dar nah, corporatisti si lupi tineri (am enorm de multi colegi de liceu, armata si facultate in situatia asta) v-a durut in fund, mai important “uichendu'” la munte si la mare decat o datorie civica pana la urma, acum stati si va uitati cum se sifoneaza banu’ gros pe care il produceti si intra de la multinationale in bugetul capitalei. Vorba ta, fara comentarii, ca nu ati votat!
    Ce ma bucura nespus e ca au – in sfarsit – bucurestenii un primar exact cum merita. Si cand ma refer la Bucuresteni, ma refer la cei care au votat-o, generatia Antena 3, peste 50 de ani, nascuti si crescuti in Bucuresti, mahalagioace, tzatze si mitici pensionari si frecatori de menta, barfitori si atoatecunoscatori, plini de aere de superioritate in cap. Le da si la astia modoveanca asta tupeista de nu se vad. Va Pandeliza Bucurestiul, hahaha.

    Raspunde
  4. Ciprian 12 Jul 2016 @ 16:47

    Ineptiile astea numai la Mircea Badea le auzeam… se pare ca latratul lui are efect intr-un fel sau altul. Eu nu pot sa inteleg cum e vina cetatenilor cand un primar face o prostie. Daca te duci la vot, tu l-ai votat deci n-ai voie sa te plangi… daca nu te duci la vot, tu esti de vina ca nu te-ai dus. Poate de aia nici nu isi mai asuma astia ce fac cand ajung la conducere, oricum e vina noastra… La Iohannis s-a iesit la vot si uite ce bine ne-a prins… nu cred ca votul schimba cu ceva.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)