Sari la conținut

Uber a fost interzisă în România

Abia are câteva luni de când este pe piață și ai noștri parlamentari s-au gândit să o interzică.

Aplicaţia Uber, prin care simpli şoferi puteau oferi utilizatorilor acesteia servicii de taxi, de transport al persoanelor, a fost interzisă astăzi de Parlament. Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege prin care se interzice transportul în regim de taxi de către persoane care nu sunt transportatori autorizaţi sau autorizaţii de taxi valabile, cu aproape 300 de voturi pentru şi doar două împotrivă.

sursa

Trebuie să ne întoarcem din nou la taximetriști.

O veste destul de tristă, era cea mai tare aplicație de taxi din România. Erau șoferi civilizați, mașini foarte bine puse la punct, era civilizat. Din păcate se pare că nu era pentru noi, nu merităm noi așa ceva, să ne întoarcem la taxiurile de doi bani. Majoritatea, mai sunt și excepții.


 

Update:

“Uber poartă un dialog deschis cu legislatorii din România pentru a pune baza unui cadru legislativ care să cuprindă opţiuni inovative de transport pentru secolul 21 (…) Serviciul nostru uberX continuă să opereze şi ne propunem în continuare să promovăm beneficiile pe care ridesharing-ul le poate aduce economiei şi mediului înconjurător, pentru România şi cetăţenii săi”, a declarat reprezentantul Uber pentru gândul.

sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Daniel 6 May 2015 @ 23:56

    Trist.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)