Sari la conținut

Din 20 in 20 de minute

la-fiecare-20-de-minute

M-am jucat si eu putin cu luna, acum ca se vede mai mare. Am inteles ca azi e ziua noaptea in care luna se poate vedea mai mare cu 1.5 cm :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Vladut 6 May 2012 @ 02:24

    FALS !!! cred ca ai vrut sa spui ca din 20 in 20 min ai schimbat zoom-ul din obiectiv. :)) daca nu schimbai deloc parametrii nu se observa diferenta din 20 in 20 min …ci abia dupa cateva luni … mai documenteaza-te inainte sa minti :D …nu pot sa cred ca lumea chiar pune botu’ la toate stirile “Senzationale” de la tv. (Daca chiar esti interesat de domeniul astro-foto putem discuta mai multe.)

    Raspunde
  2. Amzis 6 May 2012 @ 10:06

    frumoasa poza :)

    Raspunde
  3. criserb 6 May 2012 @ 11:44

    @Vladut – era o gluma, dar vad ca tu te-ai prins mai greu. Daca vroiam “sa mint” asa cum zici tu, nu-ti aprobam comentariul ;)

    Mai sunt momente in care ne mai si distram, e logic si pentru un copil de clasa a II-a ca luna nu e asa din 20 in 20 de minute. Dar oare ce intelegi tu din “M-am jucat si eu putin cu luna” primele cuvinte din acest post?

    Raspunde
  4. Vladut 6 May 2012 @ 13:30

    Ok :D ma bucur ca nu ai incercat sa faci o farsa. Pe viitor ar trebui mentionat undeva ca poza nu exprima realitatea si ca lucrurile stau altfel (Crede-ma stiu ce zic :D )
    De acord cu tine ca un copil de clasa a II-a stie despre ce e vorba… insa ce ne facem cu cei mai mari care sunt indobitociti de tot felul de informatii gresite, exagerate, de jurnalistii care fac din orice… sa para senzational (app.. inca nu am aflat daca, ei fac asta exclusiv pt bani sau ei chiar habar n-au ce scriu…. ma refer la stirile despre stiinta …in special astronomie … ca sa nu mai zic ca incurca si termenii astronomie-astrologie ) ?.
    Eu am contact saptamanal cu astfel de oameni care pun tot felul de intrebari in urma stirilor vazute. E trist ca unii oameni nu reusesc sa filtreze stirile proaste de stirile cu adevarat bune. Scuze ca m-am lungit atat dar sper sa ma intelegi. La mai multe poze cu Luna ;) Cer senin ! Numai bine ! :)

    Raspunde
  5. criserb 6 May 2012 @ 23:04

    @Vladut – nu e vb de farsa, m-am jucat si eu putin si mi-a placut cum a iesit. I-am dat un titlu sugestiv :P Cat despre jurnalisti, nu stiu ce sa zic, nu sunt de partea lor. Blogul asta e un hobby, mai pun si eu pe aici ce ma pasioneaza pe mine :)

    Multumesc de urari ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)