Sari la conținut

Un prim lucru despre Samsung Galaxy Note 3

image

Cel mai mare avantaj al lui Samsung Galaxy Note 3 este marimea tastaturii. Practic eu pot sa scriu acum de pe telefon mult mai repede ca de pe orice alt telefon pe care l-am testat pana acum.

Si chiar daca nu pot sa scriu inca la fel ca de pe un calculator, pot sa scriu cu mult mai putine greseli, avand in vedere tastatura nu tocmai mare fata de cea a unui pc. Practic atunci cand apas pe o tasta se apasa chiar tasta dorita si nu una de pe langa.

Este primul lucru care mi-a placut la acest telefon.

De mult am cautat o astfel de solutie, sa pot sa scriu pe blog atunci cand nu am un calculator la indemana, si sa scriu repede. Nu am fost niciodata adeptul tabletei, chiar daca am avut cateva care au fost ok. Imi era totusi greu sa scriu de pe ele. Probabil este si o chestie de obisnuinta, nu zic nu, dar pentru mine, pana un acest moment, Note-ul 3 este solutia ideala.

Apoi, ceea ce vad pe ecran este destul de mare cat sa imi permita sa vad mai bine, fara sa ma chiorasc, asa cum faceam dupa o anumita ora (cand eram deja obosit) pe Samsungul meu S3.

V-am spus, de o vreme port ochelari iar pentru mine sa pot scrie fara sa-i am la ochi, atunci cand nu sunt la calculator este destul de important. Bine, si sa pot citi, dar acum vorbeam de felul in care ma ajuta sa scriu.

Asta este motivul pentru care o sa imi cumpar un Note 3, cel mai important motiv din punctul meu de vedere. Bine, mai sunt multe alte motive, am sa revin si am sa va povestesc despre ele, am vrut sa il precizez acum pe cel care ma avantajeaza maxim pe mine.

Intre timp, pana revin eu cu un review complet, puteti sa imi puneti intrebari, sa stiu si eu ce anume vreti sa stiti despre Note 3 si despre Galaxy Gear. Poate aveti anumite intrebari, intrebari la care nu ati gasit pana acum un raspuns.

Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Galaxy Gear sunt primite in teste de la Orange prin programul Orange Smartphone Tester.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. un Prost 18 Oct 2013 @ 10:50

    Dețin un Note2 și ma interesează cât tine bateria în ore la o folosire normala. Pe mine ma tine în jur de 36 de ore conectat în permanenta la Wi-Fi, 3 conturi de e-mail, Facebook și EverNote.

    Raspunde
  2. criserb 18 Oct 2013 @ 10:53

    @un Prost – la prima incarcare m-a tinut de dimineata pana seara. Seara aveam 40% din baterie cand l-am pus la incarcat. Dar l-am folosit maxim. Apoi, n-am stat nicio clipa pe WiFi, am stat numai pe 4G-ul de la Orange chiare se misca impecabil. In plus, in permanenta a fost conectat prin Bluetooth cu Samsung Galaxy Gear. Am folosit pentru o ora si GPS-ul…

    Am sa incerc sa il folosesc la o alta incarcare fara bluetooth-ul pornit, si fara 4G. Sunt convins ca o sa tina mult mai mult.

    Raspunde
  3. Ovi 18 Oct 2013 @ 11:32

    Eu mi-am luat Galaxy Mega, pe langa asta Note 3 e bebe :) Sa vezi ecran la a meu si taste :D

    Raspunde
  4. criserb 18 Oct 2013 @ 12:10

    @Ovi – sa nu fie totusi prea mare pentru ceea ce am scris eu mai sus, si acum ma refer strict la felul in care poti sa scrii cu el.

    Raspunde
  5. Haivas 18 Oct 2013 @ 12:52

    “Cel mai mare avantaj al lui Samsung Galaxy Note 3 este marimea tastaturii. ” :) Pe bune? Am testat si eu unul și încă nu mă pot hotărâ asupra “celui mai mare avantaj”, să fie cei nshpe senzori, sau poate una din cele nshpe aplicații care ii folosesc, să fie recunoasterea impecabilă a scrisului de mână, sistemul de recunoastere a semnăturii, faptul ca ecranul poate fi atât capacitiv cât si… etc.

    Raspunde
  6. criserb 18 Oct 2013 @ 13:16

    “Asta este motivul pentru care o sa imi cumpar un Note 3, cel mai important motiv din punctul meu de vedere.”

    Man, pentru o persoana care cauta ceva pe care sa scrie usor, de cativa ani, crede-ma ca este un mare avantaj. Daca nu, pentru mine este cel mai mare avantaj ;)

    Raspunde
  7. One Direction 18 Aug 2014 @ 11:51

    Samsung galaxy note 3 , este rezistent la apa ? se poate introduce si un card de memorie de 2 gb ?

    Raspunde
  8. criserb 18 Aug 2014 @ 11:58

    @One Direction – nu este rezistent la apă, dar card poți să-i pui de cât vrei tu.

    Raspunde
  9. One Direction 18 Aug 2014 @ 12:24

    si , cum pot descarca aplicatiile ? exista un site anume ?

    Raspunde
  10. criserb 18 Aug 2014 @ 12:36

    @One Direction – toate aplicațiile le poți descărca din Google Play. Ai acolo tot ce vrei ;)

    Raspunde
  11. One Direction 18 Aug 2014 @ 12:54

    Multumesc . o ultima intrebare amvazut ca are in spate o carcasa de piele , aceea nu se mai poate da jos ,nu ? in schimb pestea ea , pot sa-mi pun husa si pe ecran , nu ?

    Raspunde
  12. criserb 18 Aug 2014 @ 12:57

    @One Direction – aia este carcasa cu care vine el. Tu poți să o schimbi dacă nu-ți place, este la alegerea ta. Nu are rost să-ți pui folie pe ecran, ecranul este destul de rezistent, nu se zgârie așa ușor. Eu nu am folie și am telefonul de aproape un an, timp în care a stat în buzunar, alături de chei și până acum nu are nicio zgârietură.

    Raspunde
  13. One Direction 18 Aug 2014 @ 14:06

    setarile pentru wifi se fac , la prima pornire a telefonului ? sau cum?

    Raspunde
  14. Cristian 25 Dec 2014 @ 11:06

    Am un Note 3 Și din greșeală am schimbat tastatura și acum pot Scrie numai cu creionul. Cum Schimb Înapoi la tastatura normală?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)