Sari la conținut

Un reputat neurochirurg ne pune in garda!

Eu l-am pus pe blog, voi il cititi daca aveti chef…

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.

Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential

Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. wikipedia

[10x Anca]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
21 comentarii
  1. Crox 12 Jan 2010 @ 03:28

    Incredibil!

    Raspunde
  2. Alina 12 Jan 2010 @ 09:08

    Eu am facut vaccinul acum o luna si ceva. Singurul efect secundar a fost durerea de mana care a durat vreo 3 zile. Deci daca il faceti, sa il faceti in mana pe care nu o folositi.

    Acum legat de articol, depinde de ce vaccin faci, ce producator anume, fiecare dintre ele contine alt adjuvant. Ce ma face sa cred ca articolul este un scam este doza de vitamina D. Avand un bebe caruia ii dau suplimente de vitamina D la indicatia medicului pot sa zic ca un copil are nevoie per zi de cam 400UI. Mi-e greu sa cred ca un adult are nevoie de 5000UI, cred ca este in jur de 800UI, iar supradozarea de vitamina D poate avea efecte secundare mult mai grave decat gripa porcina. Iar vitamina C s-a dovedit a fi placebo in ceea ce priveste gripa.

    Raspunde
  3. Alina 12 Jan 2010 @ 09:11

    In plus, biografia de pe wiki zice ca el e cam impotriva la orice:).

    Raspunde
  4. Alina 12 Jan 2010 @ 09:36

    How much vitamin D do I need?
    If you have been told to take a vitamin D supplement, a dose between 400-800 International Units (IU) per day is safe and potent. Older patients should take the 800 IU/day dose. Almost all multivitamins contain 400 IU/day. Also, many vitamin D supplements can be bought at most drug stores, food stores, and health food stores. Many calcium supplements also contain vitamin D in the right amount.

    Raspunde
  5. elaul 12 Jan 2010 @ 09:47

    stiu pe cineva care are gripa porcina desi isi facuse vaccinul..

    Raspunde
  6. Alina 12 Jan 2010 @ 10:20

    Depinde de cat timp il facuse. Dureaza cam 2 saptamani pana isi face efectul.

    Raspunde
  7. sip 12 Jan 2010 @ 11:07

    Ce sa mai inteleaga bietul om ?
    Norocul meu ca am imbatranit :((

    Raspunde
  8. Ionut Oprea 12 Jan 2010 @ 13:27

    Asta e ca aia ca in curand Yahoo Messenger se va inchide…

    Raspunde
  9. Neamtu' 12 Jan 2010 @ 13:29

    Sa inteleg ca trebuie sa fii chimist de talie mondiala ca sa intelegi daca vrei sa faci vaccinul sau nu… Eu zic ca, in momentul in care apare cel mai mic semn ca ceva nu e in regula, sansele sunt mari ca ceva chiar sa nu fie in regula. Toata povestea asta cu vaccinarile pentru ultimele boli ale ultimului cincinal nu-mi inspira incredere. Boala vacii nebune, gripa aviara – de doua ori, gripa porcina, vaccinarea impotriva cancerului de col uterin, hai las-o naibii de treaba… nu-s cam multe una dupa alta?

    Raspunde
  10. A.Dragos 12 Jan 2010 @ 13:50

    Pareri impotriva vaccinului sunt, au fost, si vor mai fi cu siguranta, acum noi alegem ce vrem. Eu unul voi face vaccinul si sunt convins ca nu imi va dauna. :)

    Raspunde
  11. Alina 12 Jan 2010 @ 13:53

    Asta pentru ca un virus nu se poate trata. Fie iei virusul, faci boala si iti creezi singur imunitatea, fie faci un vaccin.
    Preferi sa risti sa faci boala vacii nebune decat sa faci un simplu vaccin? Sau sa iti lasi prietena/iubita/mama/sotia sa faca cancer uterin decat sa se vaccineze (a se mentiona ca vaccinul de col uterin se face doar in adolescenta).
    Fiecare perioada are bolile ei, acum 100 de ani TBC-ul facea ravagii, TBC care a fost invins cu ajutorul vaccinurilor, acum avem alte boli, alte vaccinuri. Nu numai omenirea evolueaza si se transforma, dar si virusii.

    Raspunde
  12. elaul 12 Jan 2010 @ 13:54
    Raspunde
  13. elaul 12 Jan 2010 @ 14:54

    @Alina- vaccinul l-a facut pe 30 noiembrie si sambata au diagnosticat-o cu virusul.Tipa lucreaza la Institutul Cantacuzino si deci este o persoana informata..

    Raspunde
  14. Alina 12 Jan 2010 @ 15:24

    Atunci, nu stiu ce sa mai zic. Am auzit si eu de un caz, la cineva mai in varsta. Dar de obicei nu sunt siguri ca este gripa aviara pentru ca diagnoticarea precisa costa mult.

    Raspunde
  15. Itmadness 12 Jan 2010 @ 19:50

    Atunci sa asteptam cu totii 2012 .

    Raspunde
  16. Eminem 20 Jan 2010 @ 22:49

    Nu mai cititi porcarii traduse in romana inainte de a va documenta. Alina ai dreptate despre vitamina D, dar textul nu a fost tradus corect. Citat original:

    Like SARS and bird flu before it, this swine flu scare is a lot of nonsense. Just take your high dose vitamin D3 (5000 IU a day), eat a healthy diet and take a few immune boosting supplements (such as beta-1, 3/1, 6 glucan) and you will not have to worry about this flu.

    scrie clar vitamina D3. http://en.wikipedia.org/wiki/Cholecalciferol
    Individuals having a high risk of deficiency should consume 125 μg (5000 IU) of vitamin D daily.

    deci 5000 UI nu are efecte secundar, fiind recomandata ca si doza.

    Raspunde
  17. Synapse 20 Jan 2010 @ 23:02

    alina, oricum orice medicament pe care il iei iti ofera doar un efect placebo. Legat de medicamente…antibioticile…spre exemplu: faci tratament cu antibiotic o luna iar 6 luni trebuie sa te feresti de ele deoarece slabesc sistemul imunitar si afecteaza in mare parte ficatul. Legat de gripa porcina,aviara,migratoare,raioasa, etc. este o gripa ca oricare alta, sa fim seriosi se murea de gripa ( clasica ) si inainte doar ca nu era asa mult mediatziata, toata isteria este creata din cauza mass-mediei ( singurul remediu : nu crede-ti tot ce se spune la televizor, ziare sau alte surse ) acum fiecare face ce vrea, eu mi-am exprimat opinia.

    Raspunde
  18. Alina 20 Jan 2010 @ 23:21

    @Eminem
    Eu pe alte siteuri am gasit alta informatie:
    The current recommendation for adult intake of vitamin D is 400 IU per day, but findings from a study published in the Journal of Internal Medicine suggested that a vitamin D intake of 600 IU was insufficient to maintain adequate vitamin D levels in the body in the absence of sun exposure. They proposed an increase of the minimum daily recommended adult dose to 1,000 IU per day (Glerup, 2000).
    Vitamin D, however, can be toxic. Therein lies the problem. We cannot get too much vitamin D from the sun, but we can from supplemental sources.

    Desi inca nu m-am lamurit daca include D2 si D3 sau e altceva.

    Raspunde
  19. Alina 20 Jan 2010 @ 23:31
    Raspunde
  20. octavian 18 Feb 2010 @ 23:16

    pentru cei care si-au luat teapa cu vaccinul sa citeasca un articol pe apropo.ro: Gripa porcina, smecheria secolului? Doar 7 decese in Romania!

    http://www.apropo.ro/news/social/gripa-porcina-smecheria-secolului-doar-7-decese-in-romania-5553411

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)