Sari la conținut

Un site mișto pe care vi-l recomand și de care oricine o să aibă nevoie

După cum știți deja (mă rog, cei care mă citesc cu regularitate), am un apartament la Arad pe care mă tot chinui să-l vând pentru a mă putea apuca în primăvară să construiesc o casă pe lângă București.

Ei bine, pentru a putea vinde apartamentul am auzit că am nevoie de un certificat energetic, certificat pe care bineînțeles că nu-l am. Este o chestie nouă, care a fost introdusă de vreun an. Nu mai știu exact de când, ideea este că nu-l am.

M-am apucat să caut pe net pe cineva pentru a mi-l face și am găsit un site foarte mișto, 5oferte.ro.

Cum m-a ajutat acest site și de ce îl laud?

Păi bine, am intrat acolo, am găsit că au categoria cu “Audit energetic” și am completat acolo datele care mi-au fost cerute despre apartament, bloc, zonă, localitate, etc și am trimis solicitarea mea.

După doar câteva ore am primit pe mail 5 oferte de la diverse firme care se ocupau cu întocmirea acestor certificate. Fără bla bla-uri, direct la obiect, direct pentru apartamentul meu. Am aflat care este prețul, cât durează obținerea lui și când sunt oamenii disponibili să vină la mine să-mi facă lucrarea.

Pe lângă asta pe site am văzut că au o mulțime de alte categorii, practic cam tot ce are omul nevoi în materie de construcții și de casă.

Vrei pe cineva să-ți facă curat, spui acolo care sunt nevoile tale, ce anume vrei mai exact și nevoia ta o să fie vizibilă firmelor care prestează respectiva activitate. Din toate firmele de acolo doar câteva “se vor bate” pentru lucrarea ta. Din câte am înțeles 5 firme, firme care chiar ar vrea să facă lucrarea, firme care sunt în zona ta și nu firme aiurea din toată țara.

După mine o super idee de site, eu nu am mai văzut așa ceva până acum la noi. Poate mai sunt, dar eu nu am văzut.

Mă bucur maxim că l-am descoperit pentru că pe viitor, în momentul în care am să mă apuc să construiesc casa cu siguranță o să am nevoie de multe alte servicii.

Următoarea cerere pe site  cred că o să fie pentru studiu geo, am văzut că au pe acolo și această categorie și sunt curios să văd care sunt ofertele care o să le primesc.

Pe de altă parte cred că platforma este utilă și pentru firme. Practic ele văd acolo că este vorba de o lucrare și dacă îi interesează plasează o ofertă, dacă nu nu.

Este cumva un mediu foarte ok de a găsi clienți.

So, mie mi-a plăcut, am găsit o idee bună și vă recomand și vouă site-ul. Când aveți nevoie de ceva, intrați acolo și depuneți o cerere. O să vă răspundă exact cei pe care îi căutați, o să aveți cinci oferte și tot ce vă rămâne este să o alegeți pe cea mai bună pentru voi.

deviz-gratuit.com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Marco 16 Oct 2014 @ 10:54

    Mulțumesc pentru pont. Sper sa reușești sa vinzi apartamentul la timp. Mult succes. Bafta

    Raspunde
  2. criserb 16 Oct 2014 @ 12:20

    @Marco – și eu sper, dar na… o să fie probabil vândut la momentul care trebuie :)

    Raspunde
  3. mario 14 Nov 2014 @ 07:27

    Ai avut noroc cu solicitarea. Eu am facut una duminica pentru un dulap de bucatarie, inca nu am primit nicio oferta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)