Sari la conținut

Un weekend linistit

relaxareDe mult n-am mai avut parte de un weekend asa linisitit, in care sa nu facem nimic. Am stat pur si simplu si am asteptat sa treaca timpul.

Ieri am facut curatenie, deh, ma mai apuca si pe mine din cand in cand si spre seara am gatit impreuna cu pritenu’ Raca. Am facut ceea ce stim noi mai bine, pulpe de pui pe pat de sare, la cuptor. Am mancat si ne-am jucat Canasta.

Azi nu avem nici un plan, tot prin casa si tot fara sa facem nimic.

Nush despre voi dar mie un astfel de weekend imi trebuie din cand in cand, dar nu foarte des :) Ne-am incarcat bateriile si acum sunt pregatit pentru weekend-urile ce urmeaza in care o sa fim pe drumuri.

Unde, inca nu stim, dar nu putem sa stam doua weekend-uri, unul dupa altul, acasa :)

Da, probabil acest post l-am scris degeaba, nu am avut nimic de spus dar sa stiti ca sunt si zile d’astea in care nu fac nimic, sa nu credeti ca tot timpul sunt pe drumuri. Desi, as vrea :D

Ah, Dana se tot uita pe tot felul de site-uri de reduceri, printre care fashiondays.ro si stilago.ro, iar eu am incercat sa gasesc astfel de site-uri de afara dar… fara succes. Oare strainii nu au asa ceva sau nu stiu eu sa caut? :| Ma ajutati voi daca stiti d’astea?

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. pantera mov 29 Aug 2011 @ 10:49

    serb, daca dana are intrebari, eu lucrez la fashion days mai nou :)

    Raspunde
  2. octavian 29 Aug 2011 @ 11:19

    ieri am stat in cort ;)

    Raspunde
  3. Ghiocel07 29 Aug 2011 @ 14:09

    Sambata am fost la Sibiu la Festivalul Medieval si ieri am facut mancare.
    @Octavian- ai avut si reprezentatie de circ?

    Raspunde
  4. iosup 29 Aug 2011 @ 15:14

    Ce vedeti voi pe site-urile alea de reduceri e de obicei marfa contrafacuta. In strainatate nu se vand produse de firma pe net pentr ca pe omul de rand nu-l interseaza marca. Cine doreste si poate sa-si cumpere un produs ¨de firma¨, merge direct la magazin unde probeaza si atinge produsul respectiv pe care de obicei da o gramada de bani. Dar in romania nu! Acolo omul de rand isi cumpara o perche de Diesel (de obicei contrafacuti) si dupa aceea mananca o luna paine cu mustar. De aceea cand vede reducere de 70% la (H)Armani facuti in China (li se schimba eticheta dupa ce sunt scoase din containere cinezesti in port, de obicei in Napoli) rromanul se pisa pe el si crede ca daca poarta articolul respectiv ii creste autoestima si prestigiul in societate (de parca cineva ar veni sa-i plateasca intretinerea si rata la banca). Dar se stie, fraier nu e cine cere, e cine da. Si (inca) in Rromania sunt destui care dau, spre deosebire de lumea civilizata unde oamenii au alte valori, mai realiste, la care se raporteaza in societate. Romanul vrea sa aiba (casa, masina, toale, haur), occidentalul sa faca: calatorii, copii sanatosi, viata relaxata si sanatoasa. Cam de aceea au succes in Rromanika magazinele astea de reduceri la produse de firma (¨reduceri la produse de firma¨ deja suna penibil, cam cum ar fi ¨resturi de la masa bogatilor pentru muritorii de foame¨)

    Raspunde
  5. Alina 29 Aug 2011 @ 15:51

    @iosup
    Sistemul de vanzari private merge si pe afara, pentru ca asa mi se pare ca este siteul pe care l-a postat Cristi.
    Am vazut la TV o emisiune despre aceste “vente privee” si cum isi permit in realitate asemenea preturi. Se pare ca nu sunt deloc o modalitate de a fenta legea si de a baga in reduceri anumite produse. Dar, pentru ca stiu de la inceput ca o sa fie direct la reduceri, reduc si calitatea, de aceea un produs vandut pe un site de genul asta nu o sa fie niciodata la calitatea unuia din magazin.
    Deci calitatea mai proasta a produselor nu este in contrafacerea lor ci pleaca asa, cu buna stiinta, din fabrica.

    Raspunde
  6. Alina 29 Aug 2011 @ 15:52

    Pardon, vroiam sa zic “Se pare ca nu sunt decat o modalitate de a fenta legea”

    Raspunde
  7. pantera mov 29 Aug 2011 @ 16:32

    In cunostinta de cauza, va zic ca unele produse sunt de calitate excelenta si cu reduceri adevarate. Altele da, sunt de umplutura si overpriced. Dar parerea mea e ca se observa f clar din poze ce merita si ce nu, nu prea ai cum sa te pacalesti sincer.
    Mi-au trecut prin mana genti si geci de piele superbe, la cate 3-4 milioane, ceea ce mi se pare un pret corect pt un articol de piele.
    Iar treaba cu apetitul pt branduri intr-adevar, pare tipic romaneasca. Sau eu stiu, s-o mai fi regasind prin zona asta de est.

    Raspunde
  8. octavian 29 Aug 2011 @ 22:24

    @Ghiocel – da, kali :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)