Sari la conținut

Trei triste de azi

1. Am fost la restaurantul in care lucreaza Chef Florin Dumitrescu si am ramas dezamagit. Am sa repet experienta, sper totusi ca am nimerit eu intr-un moment nepotrivit.

2. Mandinga s-a clasat foarte jos in clasamentul Eurovision, la asta ma asteptam.

3. Bute si-a pierdut in seara asta centura de campion mondial. La asta nu ma asteptam dar, in sport se intampla sa mai si pierzi :( Bravo Bute, suntem oricum mandri de tine!)

Pentru cei care n-au vazut meciul, aveti mai jos tristul final, pana la urma asta e cea mai trista stire a zilei :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
20 comentarii
  1. Ciprian 27 May 2012 @ 03:23

    chiar ma miram ca nu esti tu on sa il vezi pe bute ….din pacate aia e, iar mandinga s-a clasat din pct meu de vedere muuuuuuult mai jos decat asteptarile noastre, ma rog ale mele cel putin

    Raspunde
  2. SIP 27 May 2012 @ 07:12

    Asata cu Bute chiar m-a intristat !
    PACAT !

    Raspunde
  3. Valy Cofaru 27 May 2012 @ 09:32

    Toti suntem dezamagiti dar este Bute al Nostru, care a ridicat Romania pe culmile gloriei. Pentru mine Bute , are tot respectul din lume numai pentru faptul ca a acceptat sa intre singur in gura leului- sa lupte sub presiunea suporterilor NEBUNI britanici. Oricat de bun esti , vine o zi cand nu esti in pasa buna , nu esti in forma din un milion de motive. Important este nu cate victorii ai , ci cum te ridici dupa ce ai fost trantit la podea. Eu sper ca Acest KO sa fie un strong refresh pentru Lucian si in Canada sa arate ce inima de leu are. Bafta Bute in continuare – suntem alaturi de tine la bine si la rau !
    Bute e un campion si va ramane asa !
    Ideea de suporter este aceea de a ramane si ati sprijini favoritul si atunci cand e jos la pamant, chiar si daca numai pentru momentele extraordinare de pana acum , cand adoptat de alta tara , de atatea ori a intrat cu drapelul Romaniei pe ringul de box, reaminting TUTUROR ca pe harta lumii exista o tara care da eroi – ROMANIA

    Raspunde
  4. nwradu 27 May 2012 @ 11:01

    Ce restaurant?

    Raspunde
  5. iulian 27 May 2012 @ 11:17

    La cate lovituri ia dat froch in ceafa dupa stopul arbitrului sau dupa gong, era clar ca va lupta murdar si va castiga. Dar asta nu e o scuza.

    Ai ratat cea pe lista pentru ziua de ieri: nationala de handbal feminin a romaniei a ratat calificarea la turneul olimpic

    Raspunde
  6. Cristian Pirvu 27 May 2012 @ 12:36

    3. Nu meciul in sine a fost important. Bute a pierdut de cand a ales sa boxeze in Anglia. Totul a fost gresit – tactica, antrenament (in SUA – alt fus orar cu care e obisnuit organismul) forma fizica (arata cam pufost prin comparatie cu Froch) si nu in ultimul rand antrajul (ce cauta tot timpul la meciuri Obreja?). Daca te uiti la privirea lui inainte de meci, iti dai seama ca meciul era pierdut de la intrarea in ring. Pacat!

    Raspunde
  7. Crox 27 May 2012 @ 14:57

    Meciul pare sa se fi desfasurat dupa un scenariu comun.

    Raspunde
  8. vlad 27 May 2012 @ 16:20

    Naspa meci a mai facut Bute insa noi suntem mandri de tine pentru tot ce ai facut pana acum. Bravo Lucian si fii tare ca ne-ai facut foarte mandri de toata performanta ta!

    Raspunde
  9. Ghiocel07 27 May 2012 @ 20:20

    Uneori in viata este bine sa dai dovada si de modestie…..asa in general…..

    Raspunde
  10. criserb 27 May 2012 @ 23:02

    @nwradu – Morgen la Dud.

    @Valy – sa nu intelegi gresit, sunt si am sa fiu alaturi de Bute, ziceam doar as,a ca e o veste trista…

    Raspunde
  11. Tyt 27 May 2012 @ 23:12

    Imi pare rau sa afirm asta dar cred ca meciul cu Bute a fost vandut ! Parca nu a fost Bute cel pe care il stim cu totii care asteapta momentul potrivit pentru un K.O. ! El a incercat ceva ceva dar nu a avut efect. Mie mi-a dat senzatia ca era legat de maini , parea trist…
    Gresesc ?

    Raspunde
  12. mircea 28 May 2012 @ 03:36

    @Tyt – exclus. adversarul era cu 20 kg mai usor, asta inseamna ca e si mult mai agil. intr-un interviu Bute a spus ca nu o sa-i acorde revansa in cazul in care il bate, si a invocat diferenta de kg. daca o sa revezi meciurile lui Bute o sa vezi exact acelasi lucru. cineva care sta la cutie cu mainile legate si asteapta sa-si plaseze stanga. Bute nu are un box frumos,spectaculos.

    Raspunde
  13. Bucur 28 May 2012 @ 08:29

    Cred ca a avut o tactica total gresita echipa lui Bute.Totusi are sanse de revansa…

    Raspunde
  14. Iulian 28 May 2012 @ 09:32

    @mircea: sper ca stii ca daca vorbesti despre box, un asemenea meci nu ar putea avea loc oficial. Categoriile de greutate sunt foarte stricte.Cum poti sa spui ca Froch avea cu 20kg mai mult??? La cantarul oficial, Bute avea mai mult cu 40 de grame.

    Raspunde
  15. un Prost 28 May 2012 @ 11:34

    mircea vorbeste ca sa nu adoarma.

    Raspunde
  16. Adrian 28 May 2012 @ 13:12

    Piesa cu Zaleila e frumoasa insa concurentii au fost mult mai buni. Sa zicem mersi si pentru locul 12. Mie mi-au placut turcii tare mult. Si Gaitana!

    Am vazut si eu meciul cu Bute si am ascultat declaratiile lui. Cica a avut o tactica cu corzile lui si a fost surprins de lovituri puternice. Eu ma gandesc ca prin repriza doi, trei a primit o lovitura tare care l-a facut sa-si piarda increderea si a urmat dominarea adversarului. Sau poate a fost aranjament. Ceea ce ma face sa cred ca a fost aranjament este chiar explicatia cu tactica corzilor.
    Sa fie el sanatos si sa se bucure de vacanta ce urmeaza cu familia lui si cei dragi. Asta conteaza :)

    Raspunde
  17. william 28 May 2012 @ 13:57

    i-a dat-o !

    si o merita !

    sper ca acum va avea respect fata de altii !

    sper ca l-a adus cu picioarele pe pamant si ca l-a trezit !

    si mai sper ca data viitoare, sa il faca praf, pt ca poate !

    Raspunde
  18. Elena 28 May 2012 @ 17:15

    Si eu mi-am propus sa merg la restaurant, sa vad ce si cum. :)

    Raspunde
  19. mircea 28 May 2012 @ 23:43

    @iulian+ @unprost – sa nu depasesti greutatea poti fi mai usor cu cat vrei. cititi mai atent priceputilor

    Raspunde
  20. Iulian 28 May 2012 @ 23:59

    “Lucian Bute a cântărit 75,84 kilograme în timp ce advesarul său a avut 75,8 kilograme, astfel că ambii pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei (76,204 kilograme).”

    Arata-mi cele 20 de kilograme!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)