Sari la conținut

UniCredit Țiriac Bank a schimbat interfața online banking-ului

Toate bune și frumoase, arată mai bine, dar totuși, eu cum pot să salvez, așa cum puteam pe vremuri, un PDF cu “dovada plății” pe care să o trimit mai departe pe mail?

Era o chestie destul de utilă, bănuiesc că o foloseau o mulțime de oameni și acum… acum pas. Nu mai este, sau nu o mai văd eu.

So, se poate salva un PDF cu dovada plății sau nu? Sau acum trebuie să dau N clickuri pentru a obține același lucru?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. ervin szondi 21 Oct 2015 @ 17:47

    Se poate tipari usor dovada platii; din lista tranzactiilor dai click pe detalii complete dupa care se deschide o alta fereastra iar in partea stanga a acesteia este optiunea tiparire si simbolul pdf

    Raspunde
  2. eBogdan 21 Oct 2015 @ 20:42

    La mine nu s-a schimbat inca interfata..

    Raspunde
  3. criserb 22 Oct 2015 @ 11:23

    @ervin szondi – asta numai după ce tranzacția este finalizată, nu cât timp este în procesare.

    Raspunde
  4. Ionut 22 Oct 2015 @ 12:06

    Exact acelasi lucru pățit ieri cand platit casco. Vrut trimis dovada agent. Canci. Sunat suport clienți. Spus exact pasii mentionati de tine. Nu mai merge ca in trecut. Dar se proceseaza plata mai repede si o vezi in max 5 minute. In alta ordine de idei, cam de kk noua interfata…

    Raspunde
  5. Marius 25 Oct 2015 @ 21:43

    Stiu ca nu o sa aprobi comentariul, insa:
    Pe bune, de ce te-ai chinuit sa editezi soldul de 3000 si de ron? Vezi ca l-ai uitat pe minus in poza 4 sau 5. :))

    Raspunde
  6. criserb 25 Oct 2015 @ 21:58

    @Marius – Sunt pozele de pe site-ul lor, dar îmi place că ești perspicace :P

    Raspunde
  7. Cetin 27 Oct 2015 @ 08:42

    Mai Raluxa mai usor cu reclamele!

    Raspunde
  8. ionut 29 Oct 2015 @ 16:05

    si raspunsul lor:

    Stimate client,

    In legatura cu cererea dumneavoastra, va informam ca submeniul Jurnal activitate nu se regaseste in noua interfata.

    Serviciile bancare evolueaza si incercam sa mentinem noutatea in produsele si serviciile pe care vi le oferim. Noua aplicatie de Online B@nking face parte dintr-un proces de transformare al canalelor digitale prin care ne propunem sa facilitam o navigare mai usora, o efectuare a platilor mai rapida si o gestionare a cheltuielilor mai eficienta. Versiunea care tocmai v-a fost activata este doar primul pas. Pentru ca cel mai important pentru noi este feedback-ul clientilor nostri, vor urma alte versiuni in care vom incerca sa cuprindem cat mai multe din lucrurile pe care acestia le solicita.

    Va multumim si ramanem la dispozitia dumneavoastra la numarul de telefon +40 21 200 2020 (apel cu tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania) sau *2020 (apel cu tarif normal in retelele mobile Vodafone, Orange, Telekom Romania, RCS&RDS), serviciu disponibil 24h/ 24.

    Cu stima,

    UniCredit Bank

    Raspunde
  9. Bucuresti 4 Nov 2015 @ 18:45

    In cele din urma usor usor ne vom obisnui si cu noua interfata. Asa se intampla lucrurile cand se iau decizii de a se face schimbari fara sfatul unor specialisti care sa studieze care au fost cu adevarat lucrurile bune in trecut, pentru a putea fi pastrate si in viitor. La noi mai mult pe principiu: “Daca tot facem ceva nou, atunci s-o luam de la zero”

    Raspunde
  10. cartus 10 Nov 2015 @ 16:43

    Ai grija cu fundalul site-ului ca emag/profitshare a schimbat regulamentul:
    “De exemplu, nu este permisa plasarea link-urilor de afiliere pe imaginile unor produse prezentate in site-urile afiliatilor sau plasarea link-urilor in contexte irelevante – acest lucru putand cauza confuzie asupra destinatiei vizitatorului care acceseaza link-ul respectiv.”

    Raspunde
  11. Iulian 10 Nov 2015 @ 21:47

    Eu sunt client la Banca Transilvania si la ING si la ambele am internet banking. Am mai avut si la Alpha Bank dar la ING mi se pare cel mai simplu de utilizat si cel mai fain ca e gratuit.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)