Sari la conținut

Urmareste deszapezirea online pentru sectorul 6

Cei de la Primaria Sectorului 6 au venit cu o chestie misto. Nu stiu cat este de utila, dar acum puteti urmari in timp real unde sunt masinariile care deszapezesc cartierul.

Partea prosta este ca acum putem sa vedem cand un Dorel deszapezeste o zona care nu pare a fi in sectorul 6, ci mai exact in Pantelimon. Am “zoom-at” putin si am vazut ca Dorel deszapezeste Strada Borsec din sectorul 3 (sper ca nu ma insel), strada pe care sunt numai vile. Oare vila cui o deszapezeste Dorel si ce cauta masina de deszapezire in alta zona decat in cea care ii este alocata?

In rest o chestie misto de la Sectorul 6. Nu stiu cat de utila, dar interesanta.

Nu merge chiar perfect, se pare ca Vali a gasit un utilaj tocmai prin Atlantic :)

P.S. Harta deszapezirii o gasiti aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Mihai Baboi 29 Jan 2014 @ 11:42

    Stii ce nu am gasit eu in articol? Un link pentru unde pot sa “Urmareste deszapezirea online pentru sectorul 6”. Ca eu de-aia am intrat… Sau sunt eu chior? :)

    Raspunde
  2. criserb 29 Jan 2014 @ 11:50

    @Mihai Baboi – Ai dreptate, am uitat. Am facut acum update, vezi la PS :)

    Raspunde
  3. Mariana 29 Jan 2014 @ 14:23

    O chestie buna! Sper ca un responsabil al primariei sa urmareasca aceasta harta si sa traga la raspundere pe cei care fac altceva decat ce trebuie facut.

    Raspunde
  4. Stelian 29 Jan 2014 @ 16:51

    Ala din Atlantic… e utilajul furat acum doua nopti si dus la dezmembrat :D acum e piesa dintr-un spargator de gheatza :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)