Sari la conținut

Usor prafuit de la eMAG

usor-prafuit

Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu chiar apreciez produsele prafuite de la eMAG, mai ales atunci cand praful ala costa 2680 lei.

RESIGILAT: Expus in showroom prezinta zgarieturi superficiale pe suprafetele luciose, se livreaza fara mouse, usor prafuit. Produsul beneficiaza de garantie 12 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

Chiar le-as sugera sa trimita niste newslettere cu aceste produse, nu de alta, dar la banii aia as putea sa sterg linistit praful de pe ele de unul singur :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Sabina Cornovac 28 Feb 2014 @ 01:10

    Adrian, atata e reducerea de praf :))

    Raspunde
  2. Sebi 28 Feb 2014 @ 09:16

    O reducer de 2680 de lei pentru cateva zgarieturi mi se pare ok.
    Însa de cele mai multe ori produsele resigilate au si alte vicii ascunse. Cel putin avem garantia ca putem returna produsul dupa 30 de zile…

    Raspunde
  3. criserb 28 Feb 2014 @ 10:20

    @Sebi – si mie mi se pare ok, este o reducere substantiala. Cat despre produsele resigilate sa stii ca eu am cunostinte care cumpara destul de mult din aceasta categorie de produse si pana acum niciunul nu s-a plans. Poate ca este si vorba de noroc, dar daca ai garantie… nu prea ai ce sa pierzi.

    Raspunde
  4. imac 28 Feb 2014 @ 16:49

    E putin prafuit , si are vreo 3 ani jumate, in rest, e ca nou :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)