Sari la conținut

Un mobilier de baie deosebit

Am fost astazi intr-o vizita, de lucru, la cei de la www.sensodays.ro. Ii stiam de ceva timp din online, dar de pe site nu mi-am dat seama cu adevarat ce marfa misto au. Cand am ajuns in showroom – cel de pe 13 septembrie – am ramas impresionat. Nu m-am putut abtine si le-am cerut voie sa fac niste poze, sa va arat si voua de unde puteti sa va luati niste chestii cu adevarat moderne pentru casa voastra.

DSC_0722

Produsele sunt super misto, nu ai cum sa nu gasesti acolo ceva pe gustul tau. Este adevarat, produsele nu sunt din cele ieftine, sunt produse cu un pret maricel, dar sunt foarte misto. Acum na, daca vrei ceva misto nu poti sa iei la 3 lei. Apoi, ma gandesc ca nu iti mobilezi in fiecare zi casa, o data le iei.

Mi-au placut foarte mult caloriferele, cel din poza 6 este preferatul meu. Un calorifer cu oglinda pe mijloc, de efect. Aproape ca nu-ti dai seama ca este calorifer. Apoi, mi-a placut si bateria de lavoar din poza 8, este ceva futurist, fata teava care in mod normal este vizibila, ba mai mult poti sa o foloesti si pe post de raft.

Ce sa va mai zic de cada din prima poza, superba, pacat ca pentru asa ceva ai nevoie de un spatiu foarte mare si nu cred ca merge intr-un apartament la bloc.

Daca va renovati casa sau apartamentul si aveti nevoie de produse pentru baie, sa le faceti o vizita, o sa aveti de unde alege iar daca cautati cu atentie o sa gasiti si produse la reducere. Le au si pe site, vedeti aici, dar trebuie neaparat sa vedeti showroom-ul, o sa va faceti o idee mai buna.

Ah, era sa uit, in ultimele poze nu vedeti nimic SF, este doar o faianta mai neobisnuita.

P.S. Nu este un post publicitar, nu va speriati, este doar un showroom care mi-a placut foarte mult si pe care am vrut sa-l recomand.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)