Sari la conținut

V-am mai zis că-i periculos la Therme, voi nu și nu.

Un copil de 8 ani și-a pierdut dinții din față după ce s-a lovit de marginea toboganului pe care se dădea, acuză părinții, înfiorați de gândul că băiatul lor poate face un implant dentar abia la majorat.

Cum o să fie următorii ani ai copilului, de ce traume o să sufere în societate… numai el o să știe, partea proastă este că lucrurile astea chiar se întâmplă.

Chiar dacă-s rare, dacă milioane de oameni folosesc acele tobogane și totul este ok, mai nasol e atunci când victima ești tu sau copilul tău. Atunci nu cred că o să mai zici că statisticile sunt bune.

Eu v-am mai zis că-i ceva putred pe acolo, voi nu și nu, că-i de vină tânărul.

Cum probabil acum este de vină părintele…

Fraților, aveți grijă de voi, că nimeni altcineva nu are.

via Zoso

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. pink_freud 22 Feb 2018 @ 12:47

    Misto titlu… Care voi?
    Esti singur impotriva tuturor?
    Sau te adresezi unei minoritati imaginare?
    Ambele situatii sunt dubioase pentru tine ..

    Raspunde
  2. criserb 22 Feb 2018 @ 12:49

    @pink_freud – la ultimul articol în care ziceam de terme, când tânărul s-a tăiat, cred că unul nu a fost care să-mi dea dreptate, așa că “voi” tuturor celor ce credeți că-i ok să se mai întâmple câte un accident, că na, e vina accidentatului.

    Raspunde
  3. Refu 22 Feb 2018 @ 13:24

    Iti dau dreptate ca sunt periculoase, dar din cauza asta exista si regulament, cum sa te dai pe ele, la un moment dat in articolul lui zoso scrie ca copilul s-a intors pe burta, singura problema in cazul asta e ca cineva trebuia sa-l opreasca si sa ii interzica accesul daca e obraznic, stii si tu cum sunt copii, personal am vazut la therme cateva situatii in care erau indrumati dar copii faceau tot de capul lor.

    Toata treaba e la mijloc, pentru ca tu ai dreptatea ta, logica!

    Raspunde
  4. criserb 22 Feb 2018 @ 13:40

    @Refu – s-a întors pe burtă pentru că l-a întors apa, din cauza vitezei. Nu a făcut el asta voit.

    Cât despre copiii care fac ce vor, nu-i chiar așa, au însoțitori care ar trebui să-i educe, bănuiesc că ăsta e rolul părintelui.

    Și al meu face ce vrea, până îi explic că nu-i ok, până înțelege de ce nu-i ok, iar apoi nu mai face, ba chiar le explică și altora de ce nu e bine să facă :)

    Raspunde
  5. Gigel 22 Feb 2018 @ 15:28

    “Chiar dacă-s rare, dacă milioane de oameni folosesc acele tobogane și totul este ok, mai nasol e atunci când victima ești tu sau copilul tău. Atunci nu cred că o să mai zici că statisticile sunt bune.”

    Pe aceeasi logica poti sa nu mai folosesti masina sau sa mai faci dus.Nu ai vrea sa fi tu acea victima din statistici care moare in baie alunecand pentru ca nu ai fost atent.

    Raspunde
  6. criserb 22 Feb 2018 @ 15:39

    @Gigel – una este să aluneci din vina ta, din neatenție, și alta este să te răsucească apa, într-un tobogan așa cum vrea ea. În cel de al 2-lea caz nu ține de tine, părerea mea.

    Raspunde
  7. Cosmin 23 Feb 2018 @ 15:32

    Las-o ca macane: “să te răsucească apa, într-un tobogan așa cum vrea ea”. Din 10 milioane de vizitatori avuti de la deschidere si nici un accident cu acel tobogan, l-a intors tocmai pe el, care a respectat instructiunile. “SIGUR” nu e baiatul de vina ci toboganul lui Therme. Eu am fost de 5 ori la Therme din care de 3 ori cu copilul dar am stat tot timpul cu ochii pe el (ceea ce nu e chiar relaxant) si nu m-am dus ca sa beau berici si el sa faca ce vrea el. Totusi am vazut destul de multi copii sau adulti carora li se facea observatie pt ca NU respectau instructiunile (inclusiv ca se dadeau pe tobogane pe burta) si cred ca inauntru tubului nimeni nu poate ca sa verifice ce ai facut sau nu ai facut. Totusi logica de a nu mai merge la Therme din cauza ca la 10 milioane de vizitatori apare un singur caz (la acest tobogan) mi se pare, in cel mai bun caz, fortata. Daca toboganul acela avea o probleme accidente de genul acesta trebuia sa fie MULT mai multe.

    Raspunde
  8. Georgi 27 Feb 2018 @ 02:12

    Se poate merge la Therme si fara sa te dai pe tobogane. Adica, accidentele s-au intamplat doar acolo, asadar, se evita zona respectiva si gata. Nu trebuie sa se evite sau sa se inchida tot complexul, din cauza unui tobogan defect.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)