Sari la conținut

Vaccinurile: Pro sau contra?

Mai jos aveți o discuție dintre un medic și o băgătoare în seamă. Să o urmăriți până la capăt.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Dragos 15 Apr 2019 @ 23:02

    Doar ca domnul doctor a incurcat gramajele si unitatile de masura, voit sau “din greseala”.


    În emisiunea de la PRO tv pe tema VACCINURILOR, în care dr. Mihai Craiu a fost invitat împreună cu jurnalista Olivia Steer, cel dintâi a produs un imens FAKE NEWS, emițând următoarea panglicărie: “Cantitatea maximă admisă de aluminiu în toate vaccinurile pe care le-ar putea primi un copil într-o ţară UE este de 4 micrograme, considerată total inofensivă pentru organism.” În fapt, cantitatea totală de Al din vaccinuri este de 4 MILIGRAME, nu micrograme. Această socoteală falsă i-a permis medicului să spună că “în laptele matern este aluminiu de zece ori mai mult decât din vaccinuri”, ceea ce este o enormitate care nu a fost sancționată de nimeni, în tot cazul de niciun specialist.
    Nici Olivia nu a observat greșeala dr. Craiu, fiind absorbită de presiunea emisiunii. Cert este că Mihai Craiu a produs un FAKE NEWS pur, nu știm dacă voit sau din eroare.
    Un simplu exemplu: conform prospectului, vaccinul Euvax (vaccin făcut împotriva hepatitei B, care – ATENȚIE! – se transmite în urma unui contact sexual, ace de seringă folosite în comun de dependenții de droguri sau în urma unei transfuzii, deci nu e deloc limpede de ce este făcut unui nou născut) conține o cantitate enormă de aluminiu (sub formă de hidroxid de aluminiu hidratat), 0.5 miligrame (500 micrograme). Doza de Al maxim admisă este de 5 micrograme/ kg corp. Dacă un copil la naștere are în jur de 4 kg, doza de Al maxim admisă ar fi 20 micrograme. Pentru a putea primi 500 de micrograme, pacientul ar trebui să aibă o greutate de aprox. 100 kg! Ce facem cu diferența ENORMĂ de aluminiu injectată (nu ingerată) în corpul unui copil abia născut?”

    Raspunde
  2. Dragos 15 Apr 2019 @ 23:19
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)