Sari la conținut

[video] Povestea lui Toma Coconea din Redbull X-Alps 2013

Astazi, dupa intoarcea lui Toma in Petrosani am avut multe momente in care am aflat tot felul de lucruri noi. Unul dintre ele este emisiunea de jos, unde il puteti urmari si voi pe Toma, sa-i intelegeti povestea, drumul, peripetiile si ce-a trait el in competitia asta.

La urmatoarea editie am sa va povestesc eu totul, de acolo, de la fata locului, zi de zi. Am promis asta si incerc sa ma tin de cuvant ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. andreea 23 Jul 2013 @ 09:44

    mi se pare ok sa te duci la monte carlo in concediu. e frumos, interesant, etc. insa de ce sa scrii de acolo zilnic? inteleg sa te duci cu toma pe munte, sa-l urmaresti, sa pui poze cu sudoarea care ii curge pe frunte, dar sa scrii de la monte carlo e doar … fumuri! doar dupa n-spe zile ajunge omul acolo, in rest e pe varfuri de munti.

    Raspunde
  2. criserb 23 Jul 2013 @ 10:19

    @andreea – ma duc pe tot traseul, nu doar la Monte Carlo. Toata Austria este frumoasa, zonele muntoase sunt deosebite, ai ce vedea acolo. In plus, am sa scriu zilnic pentru a-i tine la curent pe cei de acasa cu ce mai face Toma. Una este sa vezi un punct pe harta cum am facut anul asta si alta este sa intelegi de ce nu a putut sa treaca de un anumit munte… sa vezi cum punctul respectiv o ia inapoi…

    Raspunde
  3. andreea 23 Jul 2013 @ 10:56

    bineeee, in cazul asta bafta amandurora pe traseu.

    Raspunde
  4. SIP 23 Jul 2013 @ 14:34

    Mai stiu pe unul care acum doi ani a incercat ceva similar, sa mearga cat de cat pe drumul lui Tomi, cred ca sti cine ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)