Sari la conținut

Voi ați uitat de balurile bobocilor de pe vremea voastră?

Tot internetul este oripilat de tinerele ce au mâncat o banană dintre picioarele băieților, măi, dar chiar tot, de la mic la mare.

Se pare că toți au uitat de balurile bobocilor de pe vremea noastră când probele erau asemănătoare, dacă nu cumva era chiar și asta, cu banana, o probă. Nu mai țin minte, nu mai țin mine dacă la balul nostru am văzut chestii asemănătoare sau la altele, pentru că pe vremea aia am fost la o grămadă de baluri, dar cu certitudine au fost.

Sigur, acum că suntem maturi proba pare de cacao, dar pe vremea aia părea amuzant.

Și tot sigur, acum imaginile sunt pe net, le comentează o țară întreagă, pe vremea noastră erau doar amintirile noastre, poate și vreo 2-3 poze pe la cineva prin ghiozdan. Deh, atunci nu erau aparate de fotografiat și nici telefoane mobile cum sunt acum.

Mulți asociază școala, chiar orașul cu “comportamentul indecent ale elevelor”, dar puțin își aduc aminte de cine este organizat un bal al bobocilor. Chiar așa, mai știți?

Apoi pozele, circulă pozele alea pe net de numa. Neblurate, exact așa cum au fost făcute. Nu-i ok. Nu-i ok pentru că noi avem mai mult cap decât bobocii ăia și noi ar trebui să înțelegem că nu le facem niciun bine tinerilor respectivi promovându-i prea mult. În euforia balului ei nici nu și-au dat seama ce fac și acum că au ajuns vedete naționale cred că numai rău le facem.

Hai să ne aducem aminte de adolescența noastră, să ne aducem aminte ce am făcut și noi la vârsta asta și să nu ne transformăm în niște moși absurzi ce au uitat de unde au plecat.

Singura mea problemă, cu toate că nu-i problema mea, dar gândul nu poate să nu mă macine. Cum naiba au privit proba respectivă părinții protagoniștilor, cum naiba s-a uitat un tata la fiica lui ce simula un sex oral. Era mândru?

În rest… sunt problemele lor și ale părinților ce bănuiesc că trebuiau să cunoască situația, noi am face bine să ne abținem și să ne aducem aminte de balurile noastre, baluri ce nu cred că au diferit cu prea mult.

Hai faceți un exercițiu de memorie și lăsați un comentariu cu probe asemănătoare ce au fost la voi la bal. Vă mai amintiți?

Zi faină să aveți.

P.S. Cei ce nu înțeleg despre ce poze vorbesc să caute pe net, e plin facebookul de ele.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Sebastian-Radu.ro 25 Oct 2017 @ 11:14

    Eu am fost cu greu la balul de absolvire, si cam atat. in schimb chiuleam la greu ca sa bem un coniac sau un vin, ori ascundeam bidoane de bere in rezervorul de sus de la toaleta, sa stea la rece. in ore ceream voie la baie si mai dadeam o dusca. Eram o intreaga gasca ce faceam asta… Fiecare generatie are refularile ei, iar sexul si aceste comportamente s-au intamplat mereu. Singura diferenta este ca, pe vremea noastra, internetul, facebook-ul si toate cele nu aveau o amploare in halul acesta.

    Raspunde
  2. Haivas 25 Oct 2017 @ 17:15

    Ce amintiri man?! Nu mă duceam la nici un bal al bobocilor. Roacherii nu mergeau la d’astea, era mai supărați așa pe societate :))! Prin clasa 10-a o colega umbla cu un patron de… ceva. Trecuse de mult de faza cu banana. Avea probabil vreo 16 ani. Da, asta nu e o chestie nouă, dar faptul că existau și pe vremea noastră nu e o scuză, nici pentru ceea ce făceam noi, nici pentru ceea ce fac ei. Faptul că și noi eram tâmpiți nu e o scuză nici pentru ei, nici pentru noi. Cum vrem să evoluăm dacă nu sancționăm? Eu nu cred că acolo era o joacă, eu nu cred că acolo erau cei mai cuminti elevi, eu nu cred că nu și-au dat seama ce fac. Eu cred că aia cu capul pe umeri nu erau acolo în poze. Si mai spun și aici, problema nu e nici sexul, nici ce simulau, nici orele de religie sau lipsa celor de educație sexuală. Problema e una a educației de bază, anume că lucrurile intime, rămân intime! Se învață pe la 7 ani! Acasă!

    Raspunde
  3. Nautilus 26 Oct 2017 @ 10:38

    Cică ar fi venit un reporter la medicul stomatolog Costi Ioniță și l-ar fi întrebat ce părere are despre incidentul pozat.

    Medicul stomatolog ar fi zis: păi la anu’ se fac deja 20 de ani de când eu v-am informat că Roxana și Suzana mi-au mâncat banana!

    Banana e aliment foarte consistent,
    De-aia toată lumea îl mănâncă permanent
    Banana nu îngrașă, banana nu slăbește,
    Banana africană în gură se topește!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)