Sari la conținut

Voi va faceti cumparaturile la Metro?

metro_logo01In weekend-ul prelungit m-am dus pana la Metro. Cautam de multa vreme un set frumos de tacamuri si nu prea am gasit prin supermarket-urile prin care umblam in mod normal. Un prieten mi-a zis sa incerc Metro.

Am fost acolo si pot sa va zic ca imi place foarte mult si nu stiu de ce n-am mai fost de multa vreme. Mi-am gasit niste tacamuri asa cum imi doream, adevarat e ca nu foarte ieftine, dar stiti cum e, le iei o data in viata. Am preferat gama profesionala H-Line. Niste tacamuri elegante, facute pentru hoteluri, practic mult mai rezistente si cu o durata de viata mai mare.

Pe langa asta mi-a placut ca e liniste acolo, nu e aglomerat si gasesti cam tot ce vrei. E adevarat ca unele produse trebuie luate engross, dar na, astfel pretul este mai mic.

Am reusit sa cumpar cam tot ce aveam nevoie in afara de legume. Pe astea (si ma refer la rosii) trebuia sa le iau la lada si erau prea multe pentru mine. Asa ca am ajuns la piata si pana la urma am rezolvat problema elegant.

Ce vreau sa va zic? Va recomand sa mergeti la Metro. Produsele sunt mai ieftine ca in restul supermarket-urilor, nu e nebunie si pare mult mai civilizat.

P.S. Nu, nu e un post platit, e doar o recomandare.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Ionut Puiu 6 Jun 2012 @ 12:25

    Eu am asa – http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/80155309/ si sunt foarte multumit de ele.

    Raspunde
  2. criserb 6 Jun 2012 @ 12:33

    @Ionut Puiu – e vorba de gusturi, stii cum e, unii cauta un produs, unii altul. Am cautat acum pe net si n-am gasit poze ca ti-as arata ce-am luat. Poate le fac pe seara daca imi aduc aminte.

    Eu cautam ceva cu coada rotunda, nu lata.

    Raspunde
  3. Ghiocel07 6 Jun 2012 @ 12:40

    Pe vremuri mergeam si noi la METRO. Acum produsele mi-i s-au parut mai scumpe. Poate pentru cei care cumpara en-gross sa fie mai avantajos.

    Raspunde
  4. ella 6 Jun 2012 @ 12:56

    Tacamuri foarte frumoase si de calitate gasiti la Mobexpert. De asemenea si pahare foarte elegante. La Metro au lucruri pe care nu le gasesti oriunde si ma refer la prosoape de foarte buna calitate, pilote si perne si tot ce inseamna Tarington House, o marca extraordinara pe care eu nu am vazut-o decat la Metro. Mai sunt si tacamurile de la Zepter…

    Raspunde
  5. Denisa 6 Jun 2012 @ 12:57

    În Deva au făcut un magazin imens, da’ dacă nu ai legitimaţie de client se strâmbă când trebuie să-ţi facă legitimaţia de o zi şi magazinul e pur şi simplu pustiu, tre’ să te descurci dacă ai nevoie de ajutor.
    No me gusta.

    Raspunde
  6. criserb 6 Jun 2012 @ 13:25

    @Denisa – eu am la o firma la care a lucrat tata acum vreo 15 ani. Inca e buna legitimatia, n-am avut probleme cu ea. Te sfatuiesc sa-ti faci una pe firma unui prieten, nu vad de ce nu te-ar ajuta sa iti faci…

    @ella – Sa stii ca au si la Metro tacamuri misto de tot. Asa cum am zis, eu am ales gama H-Line, e o marca proprie a lor care produce in special pentru hotelurile si restaurantele mari. Nu de alta, dar cele mici nu cred ca isi cumpara o vesela asa scumpa.

    Au si pahare si tot ce vrei, din aceeasi gama, vezi ca am dat mai sus un link sa vezi despre ce e vorba.

    La Zepter am fost dar nu au fost pe gustul meu. Sunt si eu fan Zepter dar din pacate tacamurile erau prea aurite pentru mine :)

    @Ghiocela – E adevarat ca daca cumperi engross sunt mai ieftine, dar oricum sa stii ca am gasit produse de calitate pe acolo.

    Raspunde
  7. jules 6 Jun 2012 @ 13:26

    Partea mai interesanta e ca de multe ori au nus ce promotii interesante. Unele cu buline care iti ofera reduceri la nus ce chestii, altele pur si simplu cu reducere pe factura. Am prins o data o factura redusa cu vreo 50 de lei. Ceea ce nu mi-a displacut :)

    Cit despre rosii sau alte legume la lada cred ca poti intreba de o cutie mai mica sau una goala in are iti pui cit ai nevoie. Le cintaresti si gata.
    Cit despre restul produselor, unele sint mai scumpe, altele mai ieftine.

    @Denisa: Accesul in Metro se face cu legitimatie de client. Stipulat clar peste tot. Daca iti faci o legitimatie pe o zi banui ca tot pe firma o faci. De ce nu faci una permanenta nu stiu. Si despre organizare, asta e. Cei care merg acolo in mod regulat stiu unde sa caute si ce. Mai nasol e cind le mai schimba locatiile. Dar nu te opreste nimeni sa intrebi pe vreun angajat ce vrei tu.

    Raspunde
  8. DAD 6 Jun 2012 @ 18:47

    oo da ! prefer metro de o mie de ori .Liniste ,nu e aglomeratie ,unele produse sunt mai ieftine si gama mult mai diversificata.Luna trecuta am fost cu aceeasi lista de cumparaturi la metro ,si daca la alt supermarket costul total a fost de 446 lei in aprilie la metro in mai a fost 461 lei dar am luat cateva produse la pachete de 3 si pe langa mi-am luat si o crema de fata.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)