Sari la conținut

Volumul canalului Prima TV

primaIn ultima vreme datoria incidentului neplacut de care am avut parte, mi-am petrecut o mare parte din timp in fata televizorului si constat cu tristete ca dupa ani de zile Prima TV nu a reusit sa rezolve problema sonorului.

Au cel mai instabil sonor pe care l-am vazut eu pana acum. Te uiti la un film sau la o emisiune oarecare iar in momentul in care intra publicitatea volumul creste incredibil de mult. Dai sonorul ma incet ca deh, vecinii nu au nici o vina ca tu te uiti la Prima TV iar apoi cand se termina publicitatea si continua filmul sau emisiunea pe care o urmareai, nu mai auzi nimic, trebuie sa dai mai tare. LCD-ul asta, pe care il am, are o functie speciala de echilibrare a sonorului, adica il aduce la aceiasi intensitate pe toate canalele dar la Prima nu face fata :(

Domnilor de la Prima, cat timp trebuie sa mai treaca pana rezolvati aceasta problema? M-as uita si eu mai des pe acest canal, mai sunt din cand in cand filme interesate dar sa stau non-stop cu telecomanda in mana, pregatit sa reglez volumul, parca imi e putin peste incomod si prefer sa schimb canalul…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. octavian 14 Dec 2009 @ 17:57

    si la mine face la el!!! rezolvati problema domnilor!

    Raspunde
  2. criserb 14 Dec 2009 @ 18:09

    Face peste tot asa…

    Raspunde
  3. simona 14 Dec 2009 @ 19:54

    Chestia asta cu volumul este prezenta si la alte televiziuni nu doar la Prima. Eu nu m-am mai uitat demult la Prima da observ diferenta de volum pe antena 1, antena 3 si pro tv. Deci este o problema generala.

    Raspunde
  4. Andy 14 Dec 2009 @ 20:54

    Nu este o “problema”. Asa inteleg ei sa faca publicitate, sa fie siguri ca oamenii aud reclamele…

    Raspunde
  5. criserb 14 Dec 2009 @ 21:58

    @simona – uita-te la prima si ai sa intelegi ce zic…

    Raspunde
  6. SIP 15 Dec 2009 @ 09:19

    Ai dreptate !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)