Sari la conținut

Oamenii strazii prezinta buletinul meteo la Prima TV

Astazi mi-a vorbit un om al strazii. Si nu asa cum au mai facut-o, in strada, a facut-o prin intermediul online-ului.

Dupa ce le asculti povestea, dupa ce auzi ca pentru ei cateva grade in minus pot insemna moartea, iti dai seama ca problemele ce le avem noi in fiecare dimineta, "Cu ce ne imbracam?", "Cu ce ne incaltam?", "Iar tre’ sa deszapezesc masina?!" sunt nimic. Ti-e si jena sa te gandesti ca tu ai probleme cand ii vezi pe ei, oamenii strazii.

Va invit si pe voi sa va alatruati campaniei Zilele Sperantei, campanie Samusocial derulata de Prima TV, si poate o sa putem schimba ceva. Macar sa incercam…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. vasiliu 14 Jan 2013 @ 17:28

    Sunt tare indurerat cand vad ca ,in aceasta democratie, mai sunt foarte multi oameni necajiti si altii inbogatiti pana peste poate.
    Cred ca guvernul ar putea pune o taxa modica pe averile acestora, iar banii sa fie folositi in construirea de casute si cantine pentru acesti concetateni.

    Raspunde
  2. daniel 14 Jan 2013 @ 23:19

    @vasiliu: Robin Hood ?

    Raspunde
  3. mihaela geana 10 Mar 2013 @ 17:08

    buna ziua . in legatura cu oamenii strazi , as putea sa asigur masa si cazare pentru 1-2 persoane in schimbul ajutorului in gospodarie .singura problema ar fi ca locatia se afla in delta , daca exista doritori va rog sunati la 0745210324

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)