Sari la conținut

WC-urile fetelor

Un post interesant, despre sexul frumos :)

Nu stiu cum se face dar la femei tot timpul capacul de WC e plin de urme de talpi noroioase. Nici eu nu ma asez pe colac dar am muschi la picioare incat sa ma mentin in echilibru 30 de secunde. Nu mi`a trecut vreodata prin cap sa fac cascadorii urcandu`ma pe capacul ala fragil din plastic, de multe ori rupt. Ma si intreb de ce se mai oboseste lumea sa doteze WC`urile publice cu capace, chiar nu`si au rostul. Nimeni nu se aseaza pe ele si tot timpul sfarsesc a fi vandalizate.

Trec peste asta si dau peste absorbante aruncate peste tot, de multe ori cascate, cu ketchup`ul la vedere. Imaginile astea nefericite le vedeam prin toaletele din liceu si cele din cluburi. Pe langa absorbante mai exista o tona de servetele, mucuri de tigara, diverse ambalaje si urme de urina pe jos.

continuarea aici.

Ce parere are sexul frumos despre cele povestite de Maddy?

La WC uitati de comportamentul civilizat, de fite si mofturi, de nasul pe sus si alte asemenea, sau acolo nu va vede nimeni?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. The Fan 24 Nov 2010 @ 12:38

    Pai sexul frumos e doar frumos la fatada. “Beauty is only skin deep”, cum ziceau desteptii din vremurile trecute. In rest, sunt si ele (exceptiile intaresc regula, of coz) niste animale murdare, multe scapate recent de la coada vacii.

    Raspunde
  2. Andra 24 Nov 2010 @ 12:57

    Te-ai gandit vreodata ca unii poate te citesc in timp ce-si iau micul dejun? :D

    Raspunde
  3. daniel 24 Nov 2010 @ 15:14

    sau inainte de masa ? [tocmai mi-a trecut foamea :| ]

    Raspunde
  4. simona 24 Nov 2010 @ 15:48

    Da, asa e, peisaje de-astea mirifice am vazut si eu prin multe WC-uri publice si multa lume cred ca a vazut. Explicatia nu este grea, se numeste nesimtire si lipsa de educatie.
    Intr-adevar ti se face sila cand vezi asa ceva, si tu, om civilizat, nu-ti poti imagina cum pot unii sa lase asa ceva in urma. Sper sa apucam vremea cand oamenii se vor civiliza si n-o sa mai fim obligati sa avem parte de asa privelisti.

    Raspunde
  5. cristina 24 Nov 2010 @ 17:34

    nu stiu pe unde umbla ea. pe unde umblu eu e curat si te poti aseza pe wc. ceea ce eu chiar si fac, cu conditia sa fie solutie de curatat si / sau colac de hartie. in 80% din locurile pe unde ma duc, e.
    bine, nu vorbesc de cluburi low-range sau locuri fff. aglomerate cu oameni necivilizati… ;)

    Raspunde
  6. simona 24 Nov 2010 @ 19:03

    Aceste WC-uri se gasesc in cele mai neasteptate locuri. De ex: Carrefour, Auchan, Cora, Baneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni… de obicei peste tot.

    Raspunde
  7. maddy 25 Nov 2010 @ 08:33

    cristina, locul nu trebuie sa fie naspa, doar oamenii care trec pe acolo.
    in rest eu nu m`as aseza pe nici un colac, indiferent de cat de curat arata. gandeste`te cate funduri trec pe acolo, exista riscul sa iei ceva.

    Raspunde
  8. hardcoded 26 Nov 2010 @ 18:16

    ce probleme …imteresant \:d/

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)