Sari la conținut

Metode contraceptive

Metode-Contraceptive-300x199Pentru ca e fata, e blonda si ii place sexul :P, dar in acelasi timp nu e cu capul in nori, a pornit o leapsa despre Contraceptivul ideal iar eu sunt unul din pacientii ei. In plus mai e si doctorita, asa ca tre’ sa ma conformez, nu se stie niciodata cand ajung pe mana ei :)

Deci, trebuie sa va vorbesc despre contraceptivul ideal din punctul meu de vedere, al unui tip, punctul ei de vedere il puteti citi aici.

De cand ma stiu eu, protectia a fost un lucru important pentru mine si am avut noroc de niste parinti care sa-mi vorbeasca despre asta si sa nu fiu nevoit sa citesc tot felul de reviste de profil sau mai stiu eu ce alte reviste mi-au picat in mana :P (Dar de ce sa nu recunosc am citit in tinerete toate revistele cu subiecte sexuale, gen Bravo, Popcorn, etc)

Na, pana acum v-am zis de unde m-am documentat, mai departe am sa va povestesc despre ceea ce cred eu.

Nu as putea sa zic ca exista un contraceptiv preferat din ce am incercat pana acum. Anticonceptionalele sunt bune (din punctul meu de vedere) dar tre’ sa ai incredere in ea. In orice moment e posibil ca ea sa renunte in a le mai lua si sa-ti toarne un plod. Asa crede ea ca te poate avea alaturi o viata intreaga ;) In plus, e posibil sa uite sa le ia. E totusi o responsabilitate prea mare pe care tre’ sa ti-o asumi. Daca nu ai o relatie stabila,  cred ca ti-ar trebui o metoda suplimentara.

In plus daca tii la ea, nu o pune sa ia anticonceptionale doar asa, trimite-o la medic inainte si vezi ca daca fumeaza, anticonceptionalele nu sunt tocmai indicate. Ea poate sa moara subit… sa consulte un medic inainte, pe bune.

O alta metoda este prezervativul. Blonda noastra zice ca e moartea pasiunii si poate ca asa e. Desi eu as contrazice-o putin. Da, iti piere tot cheful de a face ceva, atunci cand te opresti in mijlocul actului si te apuci sa cauti prezervativele prin casa. Ideal e sa le ai intotdeauna in acelasi loc si daca se poate cat mai aproape de locul actiunii. La fel de bine ar fi ca folia aia de plastic sa nu mai fie pe cutie… se da al draq de greu jos cand esti grabit :P

Prezervativul poate sa fie chiar distractiv de folosit, mai faci o gluma, o mai pui pe ea sa ti-l puna, (in general nu stie :D, o inveti). Sau mai cumperi cate unu’ fosforescent, e chiar amuzant :D

Sunt multe alte metode de contraceptie pe piata dar nu am sa ma apuc eu sa va povestesc despre ele, mai bine cititi sfatul medicului, e mult mai firesc ;)

Daca totusi v-ati pierdut mintile exisista pastila de a doua zi. Nu e chiar indicata, dar na, daca nu ai ce face e bine ca ea sa o foloseasca.

In principiu metodele de contraceptie trebuie sa vi le alegeti voi in functie de organismul vostru, de sfatul medicului si de tipul relatiei pe care o aveti.

Retineti, in afara de prezervativ nici o alta metoda nu va protejeaza de bolile cu transmitere sexuala. E foarte bine sa luati si chestia asta in calcul ;)

Cat despre metoda ideala cred ca ar trebuie sa facem sex iar ulterior sa avem un pop-up, “Facem copii? Da/Nu”

P.S. Prezervativul nu e chiar moartea pasiunii daca stii sa-l folosesti, in plus il gasesti la orice colt de bloc. Ok, poate scade din intensitatea placerii dar cu siguranta dormi mult mai linistit noaptea.

P.P.S. Si nu uitati, abstinenta e cea mai buna metoda contraceptiva, dar… nu vi-o recomand totusi :P

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Copila blonda 24 Nov 2010 @ 00:16

    Intotdeauna in acelasi loc?! Prezervativele inteleg, dar nevoia de ele… ?!?!! Tinere, ma dezamagesti. Unde ti-e spontaneitatea

    bun, sa citesc mai departe… :P

    Raspunde
  2. criserb 24 Nov 2010 @ 00:24

    In buzunar ;)

    Raspunde
  3. maddy 24 Nov 2010 @ 11:20

    din vremurile apuse ale adolescentei, cand citeam popcorn si bravo, am retinut ca prezervativul nu se tine in portofel sau in buzunar ca sta intr`un mediu mereu cald (plus ca e apasat de alte lucruri) care in timp dauneaza latexului si se poate rupe.

    Raspunde
  4. Copila blonda 24 Nov 2010 @ 21:14

    maddy, am vrut sa zic si eu, dar mi-era ca o ia personal :p

    Raspunde
  5. criserb 24 Nov 2010 @ 23:13

    Dragele mele, adevarul e ca imi sunteti drage amandoua :) idea e ca de cand ma stiu eu am fost foarte grijuliu cu privire la acest aspect. Maddy are dreptate, mi-a fost mie lene sa va povestesc ca prezervativul se tine cu grija in buzunar. Se poate tine, asa cum am zis si mai sus, dar am omis ca sa spun ca el se tine separat de toate restul prostiilor pe care le ai la tine. Il pui intr-o cutie speciala pentru asa ceva. Din tabla. Nu are cum sa se rupa sau sa se deterioreze. Ceva de genul asta.

    Anticonceptionalele imi plac si mai mult dar din pacate am decis ca sanatatea e mai importanta. Cand tii la cineva studiezi si contraindicatiile si na… nu merg cu fumatul.

    Pana la urma sanatatea si protectia e mai importanta decat o placere sporita.

    V-as povesti eu mai multe, dar… poate cu alta ocazie ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)