Sari la conținut

Copilul și mașina mică

Am găsit în telefon pozele astea și mi-am adus aminte de ce le-am făcut.

Le-am făcut să le arăt celor ce mi-au tot zis că trebuie să-mi schimb mașina de vreme ce am un copil mic. Ei bine nu am schimbat-o, ba mai mult i-am luat una Danei la fel de mică.

Am fost cu ea la mare și în portbagaj au încăput perfect 2 trolere, un pătuț de voiaj cu tot cu saltea și un cărucior.

20160911_140721
20160911_140648

Este adevărat, cu cât ai mașina mai mare cu atât cari mai multe, dar eu mi-am făcut un scop din a căra cât mai puține după mine.

Am învățat în timp că din tot ceea ce car cu mine port doar vreo 4-5 tricouri și vreo 2 perechi de pantaloni scurți, restul le car degeaba.

Pe principiul ăsta merg și cu copilul, luăm multe cu noi numai să avem ce aduce înapoi, în rest… folosim câteva lucruri.

So, nu e nevoie de o mașină mai mare dacă ai un copil mic. Am doi ani deja experiență cu copilul și ne-au încăput lucrurile de fiecare dată.

Să vedem și de acum înainte… momentan nu e cazul de o mașină mai spațioasă.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. anatati 21 Oct 2016 @ 12:37

    Excelent! Fix ne gândeam și noi când schimbăm Loganul dacă ar fi suficientă o Skoda Fabia. Și musai trebuie să fie pentru că 80% din timp sunt doar eu și copilul, prin oraș cu mașina. Nu are niciun sens să luăm una mare. Plus, da, am învățat că nouă ne intră lucrurile într-un singur troler mediu spre mic, iar copilul are unul personal mai mic.
    Plus că vreau musai Skoda (de preferat cu un consum mic) :D

    Raspunde
  2. K36 23 Oct 2016 @ 02:17

    urmează să avem și noi un copil și chiar mă gândesc serios la un upgrade (avem un volvo s40 și mă gândem la un xc90) acum cred că pretextul că avem mai mult spațiu pentru copil l-am inventat doar eu :)) hahahah

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)