Sari la conținut

Curs de puericultură online

shutterstock_144542099

De ceva timp mi-am tot plănuit să fac și eu un curs de puericultură. Din păcate timpul nu mi-a permis să ajung la cursul pe care mi l-am propus să-l fac așa că am căutat unul online. Am avut noroc și am găsit unul pe net pe care l-am facut cu plăcere.

Mulți îmi vor spune că nu am nevoie de așa ceva, dar la finalul cursului pot să vă spun că eu am învățat lucruri noi, lucruri pe care nu aveam de unde să le știu până în acest moment. Dacă vă interesează și pe voi urmăriți clipurile de mai jos, eu spun că sunt utile pentru cei care se pregătesc să aibă un copil și nu prea au avut contact cu așa ceva.

Cred că orice informație pe care o ai în plus o să folosească, să strice nu are acum.

Mai trebuie să dau și un examen pentru a beneficia și de cele 10 zile de concediu, plătite, dar încă nu am avut timp.

M-am uitat la clipuri pentru mine, să fie și eu în stare să o ajut pe Dana cu ceva, să știu lucruri pe care probabil le-aș putea învăța și pe parcurs, dar… de ce să învăț pe pielea mea când sunt oameni pregătiți în acest domeniu.

Aș mai face niște cursuri, dar încă nu am mai găsit nimic pe net legat de subiect :) Ah, poate nici nu știu ce să caut, e adevărat. Dacă aveți voi niște recomandări lăsați-mi un comentariu, sunt interesat.

Poză tata și copilul via shutterstock.com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Serb 26 Nov 2014 @ 14:44

    Ma bucura preocuparea ta !
    La prima vedere o sa fi un tatic bun!
    Pup tinerii !

    Raspunde
  2. Dan 26 Nov 2014 @ 21:48

    E bine ca l-ai facut, insa mi se pare ciudat costul. In primul rind ca exista si apoi ca e cam piperat…Nu am mai auzit pe nimeni pina acum sa plateasca pentru asa ceva.

    Raspunde
  3. criserb 27 Nov 2014 @ 00:56

    @Dan – Păi este o chestie privată, de acolo și costul. Când îl faci la spital, care este de stat, acolo nu costă nimic. Ah, examenul este pe bani, cursul nu costă nimic.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)