Sari la conținut

Abtibild snow and mud

abtibildAm auzit la stiri ca sunt unii care vand astfel de chestii pe net. Un abtibild vucanizabil care se pune pe cauciucul de vara si astfel el devine, in ochiul politistului, cauciuc de iarna, pentru ca are respectivele insemne.

Sper sa nu va treaca prin cap sa cumparati asa ceva, o sa va pacaliti pe voi nu pe altcineva. Cauciucurile de iarna sunt asa cum am mai spus un bun necesar atunci cand temperatursa scade sub 8 grade.

Nu va bateti joc de viata voastra…

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. octavian 19 Oct 2011 @ 21:27

    daca se dezlipeste de la zapada ce te faci? :)

    Raspunde
  2. criserb 19 Oct 2011 @ 21:42

    Nu asta e problema, problema e ca unul asta poate sa dea peste tine…

    Raspunde
  3. gabi 20 Oct 2011 @ 13:15

    anvelopele de iarna nu sunt bune, ci foarte bune, dar ce te faci cand temperatura asfaltului este mai mare de 7-8 grade si distanta de franare pe uscat a anvelopelor de iarna in loc sa scada creste???? (nu blochezi traficul, dar ranesti fluturele) 1noiembrie / 1 martie este oare perioada optima?

    Raspunde
  4. criserb 20 Oct 2011 @ 14:32

    @gabi – legea nu te obliga sa le folosesti toata perioasa, le folosesti atat cat ai nevoie. Nu tre’ sa le mai folosesti daca temeraturile urca mult, dar nici nu cred ca le pui, le dai jos si tot asa. Eu zic ca o sa le folosim pana prin februarie cand vremea se incalzeste

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)