Sari la conținut

Ajutati-ma sa ajut o batrana

photo-16-600x450Dragi mei, v-am tot directionat pe facebook catre postul lui Crivat, post in care el va povesteste ca vrea sa ajute o doamna in etate.

Irina, pentru ca asa o chema pe doamna, a fost o doamna respectabila pana la batranete, cand viata ei nu a mai fost asa de buna pe cum s-a asteptat sa fie. Cititi povestea doamnei aici, va rog.

Acum ca ati aflat amanutele va pot spune ca Crivat a reusit sa stranga in numai 2-3 zile 7700 lei cu care a reusit sa plateasca datoria Irinei la Electrica.

Mai are de platit datoriile la Primaria Cluj, in valoare de 6.408.25 lei si incearca sa refaca apartamentul distrus de flacari al Irinei.

photo-29

Daca n-ati citit mai sus, va spun eu ca apartamentul Irinei a luat foc si Irina traieste acum intr-un coltisor mai putin afectat de incendiu. Dupa o viata de om, cu atat a ramas, cu un coltisor :(

Ideea este ca mai este nevoie de bani. Nu sunt chiar sume imense, dar Irina nu are de unde sa mai scoata banii respectivi iar Crivat chiar vrea sa o ajute. Sa-si traiasca si ea batranetea asa cum ar trebui sa o traiasca.

Puteti dona, atat cat poate fiecare in contul:

RO46BTRL06601201333852XX – pe nume Kislaki Ruben (la Banca Transilvania)

cont pus la dispozitie de un prieten de-a lui Crivat (Irina nu are cont) si in contul meu de paypal. L-am pus si eu la dispozitie pentru ca am vazut ca multa lume cere asa ceva si Crivat n-are. Nici doamna, firesc.




Orice suma conteaza. Hai sa aratam ca suntem oameni si sa ajutam o batrana care alte posibilitati nu are. Sa ne gandin ca nenorocirea asta se putea abate asupra bunicilor nostri si sa ne imaginam cum ar trai ei in asemenea conditii.

Deci, hai sa ajutam, sa dam din putinul nostru si sa-i ajutam pe altii care chiar au nevoie.

Daca sunteti o firma si donati peste 500€ aveti de la mine si de la Crivat un banner pe blog, pe fiecare blog, pentru 6 luni. Atat pot sa ofer eu, pe langa banii pe care am sa-i donez maine, dupa ce iau salariul.

Va multumesc anticipat tuturor!

P.S. Si inca o chestie, poate si prietenii vostri vor sa ajute, va rog sa share-uti acest post, multumesc!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Ramona 25 Oct 2013 @ 12:15

    Pe langa plata datoriilor, are nevoie de asistenta de specialitate, mai ales pe viitor cand ii va fi din ce in ce mai greu. Un camin de batrani ar fi o solutie buna, deoarece in ultima vreme acestea din din ce in ce mai multe si ofera conditii foarte bune de ingrijire.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)