Sari la conținut

Condensul de pe masa de călcat

De Black Friday ne-am luat și noi un nou fier de călcat, un Tefal FV9640. Bun aș spune. Pentru că am primit o mulțime de hăinuțe pentru cel mic, jumătatea mea mai harnică spală și calcă la greu, zilnic sau în cel mai rău caz la două zile.

shutterstock_90348889

Ei bine, de când cu noul fier de călcat tot văd că la final, după ce strâng masa de călcat pe jos este apă. Nu e chiar o baltă, dar pe acolo.

Am zis că mai curge fierul de călcat, că poate a pus Dana prea multă apă, deh, trebuia să găsesc cumva o explicație.

Într-un final Dana îmi arată că nu este așa, și că apa curge de sub masa de călcat, masă pe care se crează condens.

Este adevărat că minunata de ea folosește la greu aburul fierului, dar parcă să văd condens pe masa sub masa de călcat chiar nu mă așteptam.

Voi ați mai auzit de așa ceva? 

Eu nu. Trebuie să recunosc că nu am mai auzit și nici văzut la nimeni. Poate este prea puternic fierul de călcat, poate masa este proastă, sau poate husa de pe ea nu este tocmai bună, cine știe? Cert este că până acum nu am auzit de așa ceva și acum nu prea am idee cum să rezolv această problemă.

Să nu mai folosim aburul? Păi nu cred că asta este o soluție, mă gândesc că n-am luat un fier așa puternic ca să nu-l folosim la capacitatea maximă.

So, aveți idee cum aș putea rezolva problema?

Poză gagică călcând via shutterstock.com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. iulia 17 Dec 2014 @ 08:59

    Eu am o masa de calcat dintr-un plastic polimer, luata din kika, ce este drept destul de scumpa, insa nu condenseaza si zicei redirijeaza aburul inapoi. Se calca f bine. Daca te intereseaza revin cu date exacte.

    Raspunde
  2. criserb 17 Dec 2014 @ 10:18

    @iulia – sigur că mă interesează, nu aș vrea totuși să-l inund pe vecinul :)

    Raspunde
  3. Alex 17 Dec 2014 @ 10:56

    Eu am rezolvat problema inchizand butonul de abur inainte sa il trag din priza.

    Raspunde
  4. Cristea Ioana 17 Aug 2022 @ 16:05

    Buna. Exact cu aceeasi problema m-am confruntat si eu. M- trezit cu foarte multa apa pe parchet, in timp ce calcam, apa ce curgea din masa de calcat. Din pacate, a-nceput sa se umfle parcetul la imbinaturi din cauza asta, parchet pus 2 luni de zile🤦🏻‍♀️

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)